Şimdi Ara

Castrol Edge - Deneyim Üssü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Castrol Edge - Deneyim Üssü




    25-26 Temmuz 2008 Saat 10:00-21:00 Doğuş Power Center Açık Otopark


    Castrol Mühendisleri‚ çok soğukta ve çok sıcakta‚ yüksek devir yükü altında günlerce süren özel testlerde Castrol EDGE´in üstün yeteneklerini sınadılar. Şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi motor yağı olan Castrol EDGE´i‚ bir motorun karşılaşabileceği en zor şartlar altında diğer yağlarla karşılaştırarak test ettiler.

    Castrol EDGE ile elde ettiğimiz bu emsalsiz deneyimin sonuçlarını sizlerle paylaşmak üzere Castrol EDGE Deneyim Üssü´nü hazırladık.
    İstanbul´da dört ayrı noktada kurulacak Castrol EDGE Deneyim Üssü´nün 25 Temmuz Cuma saat 11:00´ deki açılışında‚ Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya´nın ilk kez gerçekleştireceği özel bir drift gösterisine tanık olacaksınız.

    Castrol Ford Team Türkiye´nin Takım Direktörü Serdar Bostancı da dünyanın ilk Ford Ralli Van´ının modifikasyon sırlarını paylaşırken otomobil tutkunlarının sorularını yanıtlayacak.
    Yarış simülasyonu FORZA 2 ile kendinizi sınarken‚ uzaktan kumandalı benzinli drift otomobillerle pistin tozunu attıracaksınız.

    Doldurulacak formdaki şifreyi SMS ile gönderen her 20´nci kişi‚ Castrol EDGE armağanlarından birini elde etme şansını yakalayacak.
    Sürpriz hediyeler ve dahası Castrol EDGE Deneyim Üssü´nde...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.