Şimdi Ara

Casper Yetkisiz! Servisleri - Para İadesi Macerası Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de 2 yıl casper laptop kullandım. aldığım bayi laptopu merkeze göndermek için bile kargo parası istedi benden şaka gibi :) 2 kere de ürünü tamir etmeden verdiğim gibi geri göndermişlerdi.

    Bu sefer bizim sokağın başında samsung yetkili servisi açılınca ben de samsung ile değiştirdim makinayı. 1 kere gittim işim halloldu çabucak. Allah kimseyi servislere düşürmesin..

    Casper ve Probook ( pro2000) dan uzak durunuz....
  • yanlış servisler den de çekiyoruz. casper logosu yapıştıran firmalardan da bıktık kafalarına göre kurallar koyuyorlar.
  • Arkadaşlar casperin kötü olduğunu bende duymuştum.Bende ne olursa olsun HP dedim bundan sonra.Geçte olsa adamlar işlerini yapıyor.Ama şunu belirtmek isterim, benimde 6defa servise giden ürünümü değişim hakkına sahip oldum birçok kez aradım onlar beni aradı 4defa ürün önerdiler.Adamlar çok sabırlı ve çok anlayışlılar.Yani kaba olmayın sakin olun anlayışlı olun.Koordinator Hanım ne kadar arasam açar açmaz teli Merhaba Atılım Bey nasılsınız der bende teşekkür ederim onu sorarım o da teşekkürünü eder konuya gireriz.Bugüne kadar herşeyi sakinlik içinde anlayış göstererek halletmiş birisiyim.Arasıra bana dönülmesini istemişimdir bazen unutkanlık oluyor insanoğlu sonuçta makine değiliz.Arayıp koordinator hanıma sanırım çok yoğundunuz bana geri dönemediniz derim o da Evet kusura bakmayın bazen unutabiliyoruz der bende önemli değil derim.Kaba olmakla birşey geçmez elinize.Hoşgörülü olun her zaman.Kazanan siz olursunuz.Ben böyle davranmakla hep kazandım gerçekten.

    Bir de ürün almadan önce lütfen servisi nasıl onu araştırın sonra mağdur olmayın.




  • Tahmin ettiğim gibi bugün geri dönüş yapmadılar. Ve aradığım zamada bu olayın gerçekleşmemesi için ellerinden geleni yapacaklar ama o parayı alacam inşallah.
  • Yasal olarak tüm yollar şuan sizden yanadır. Cumartesi günleri iş günüdür ve bunun aksini söyledikleri an sizi kandırmaya çalıştıklarını anlayınız. Sanırım laptopunun 900 TL civarı üzerinde ve siz sadece tüketice mahkemelerine başvurabilirsiniz. 800 TL ye yakın tutarın üzerindeki meblağlar için mahkemelerin kararları bağlayıcıdır ki hakem heyetinede gitseniz fatura tutarınızı gördükleri an dilekçenizi kabul etmezler.
  • Forumda baya konulara değinilmiş ilgi mi çekti. Ben izmir de CASPER teknik servisliğinde görevliyim.Bu tip sorunlara biz de maruz kalıyoruz. Ama müşterilerin yani son kullanıcıların sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bizimde elimizden bir yere kadar geliyor. İstanbul bize siz cihazlara müdahale yetkisinde bulunmayın diyor.Haliyle bütün ürünler %70 istanbula gidiyor.Casper teknik servisinide anlamak lazım ben izmirden hafta en az 15-20 cihaz gönderiyorum. Ayda 60 cihaz dan siz hesap edin . Bunuda türkiye çapında hesaplarsanız yüksek oranda cihazların bekleme süreleride artıyor.Bu her marka ya özgü bir şey olduğunu düşünürseniz. Türkiye bulunan belli başlı firmalara göre teknik servis merkezlerinin ne kadar yoğun olduğunu.Buda maruz kaldığı zaman problemini doğuruyor.Casper da tek bir artı nokta adamların fabrikası diplerinde olması bu kadar yoğunluğa rağmen oem grubu başta olmak üzere müşteri yi bekletmemeye çalışırak deposunda ürün değişimine giderek çözüm bulmaya çalışıyor.Bunu istanbul firmalarından her firma yapmaz. 30 iş günü denilen yani 38 güne tekabül edilen süreyi bekletmek zorunda kalıyor. Ayrıca değişim sürecini de anlatayım . Cihazınız aynı arızadan 3 defa devam etttirirse bu ürünün birebir değişimi kesinlikle söz konusudur. Bilginiz olsun. Bir sorunuz bir probleminiz de olursa herzaman yardımcı olurum.




  • Casper aldığıma bir kat daha pişman oldum.Allah yardım etsin size.
  • Apple be abicim, parayı basıcan gerisine karışmıcaksın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.