Şimdi Ara

Casper VIA V5 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Kutu içeriğinden çıkan kulaklık sizi alternatiflere yönlendirebilir" yahu şunu demeyin işte bize direkt kutu içeriğinden çıkan kulaklık KÖTÜ diyin" nden laf cambazlığı yapıyorsunuzki? 14 dakikalık videoda bir dünya laf cambazlığı. Web performansı kötü denmiyorda, sayfa tam yüklenmeden sayfayı kaydırmanızı tavsiye etmem deniyor. Gerek yok böyle laf oyunlarına neyse direkt onu söyleyin.

    Casper çok güzel bir tasarımı sacma sapan donanımlarla heba etmiş çöpe çevirmiş. Bu donanım ve bu fiyatla teknolojiden anlayan kitleye bu cihazı satamazlar. Ben foto raf çeker sosyalde paylaşırım oyun oynamam whatsapp falan takılırım ama telefonumun şekli güzel olsun diyenler bence alabilirler.

  • Biraz HTC havası var ama tasarım çok kötü değil. Ama malesef yerli firmalarımız tarihi eser donanım koymakta hep inat ediyorlar. Kendileri bilirler. Zaten hiçbirine çinliler kadar bile güvenmiyorum. Hepimiz 3 kağıtçıyız ne yazıkki.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    "Ben foto raf çeker sosyalde paylaşırım oyun oynamam whatsapp falan takılırım ama telefonumun şekli güzel olsun!"
    Bu cümleyi kuran kişi sayısı > telefonda candy crush... vs'den başka oyunlar da oynayan kişi sayısı
    İşte bunlar hep Angry Birds!
  • Casper telefon işini bırakmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde açtım videoyu az ileri sardım mtk 6582 ve 1 gb rami gördüm sayfayı aşağı çektim 800 lira yazan yorumları gördüm kapattım yav. Yazık gerçekten o paralara...

  • Fransızcasına bakınca, daha da bir alasım geldi. Romantik telefon :) Bize de bir-iki numara öğretir mi ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloudware

    Fransızcasına bakınca, daha da bir alasım geldi. Romantik telefon :) Bize de bir-iki numara öğretir mi ki?

  • evet casper eleştirileri görmüş ve v8'in bir alt modelini cikartacak anlasılan.

    via v8c
    mtk 6592 ,islemci tahmin ediyorum 6592m 1,4 ghz yazmislar cunku.
    720p hd ips 4,7 inch ekran
    2 gb ram
    16 gb hafiza
    eger malzeme kalitesi aynıysa cok daha alinabilir bir telefon olmus.
    discovery 2 ile rekabete girecek tabi ondaki islemci t modeli 2 ghz hizinda calisiyor , gpu ise 700 mhzde ,bu islemcide 600 mhzde calisiyor ama tabi discovery fhd oldugu icin bu telefonun oyun performansı ondan daha iyi olacaktir muhtemelen.
    fiyat : 867 lira
    http://www.casperturk.com/casper-via-v8c

    http://www.micromaxinfo.com/mobiles/smartphones/canvas/Canvas-Knight-Cameo-A290
    http://world.wikomobile.com/m366-HIGHWAY-SIGNS
    casper bu telfonun renklilerinide getiri umarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 25 Eylül 2014; 20:03:32 >




  • Lightr kullanıcısına yanıt
    Telefon isinde degilki
    Marka basiyorlar sadece çinli firmaların telefonlarına..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Onu da bırakmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim v8 aldı çok memnun.Telefonumu incelem fırsatım oldu.Kamera,dizayn hız oldukça iyi.Bence bu sefer olmuş.İncelemeyi izledim fiyatı özelliklerine göre oldkça iyi.Kamera,dizayn çok güzel.1 adet sipariş verdim bakalım telefon ile ilgili yorumlarımı paylaşırım.
  • elime bir kere aldım gayet akıcı bir telefon.

  • Ben telefonumu almadan once kullanici yorumlarini dikkate aliyordum ve aimdi de baskalarida gonul rahatligiyla casper via v5 alsinlar diye yorum yapiyirum ben kesinlikle cok memnunum aldigim bir ayi gecti hatta su anda telefonumdan yaziyirum yorumumu kamerasi cok iyi ob kamerasi da cok fazla net butun sosyal aglar rahatlikla kullnilabiliyor ve gayet hizli bir telefon almak isteyen olursa ici rahat olsun diyebilirim :))

  • cihazı aldım 1 saat oldu cihaz sd kart sürekli beklenmedik şekilde durdu diye ikaz çalıyor bunun sebebini bilen varmı?

  • Ben telefonu aldım İzmir teknosadan daha sonra okula gittim. Telefon donmaya başladı . dokunmatigi calismiyodu ara ara tek tük calisiyodu. O gün içinde hemen magzaya gittim ilk gün olduğu için telefonu o anda değiştirdiler. Şuan hic bi problem yok çok güzel gönül rahatligiyla alabilirsiniz fiyatida cok uygun. Hem hizli hem cozunurlukleri yuksek. İçiniz rahat olsun

  • kesinlikle tavsiye etmiyorum.Sİm kart yerini açamıyorsunuz.Fırıncı küreği gibi bir aparat yapmışlar.Aparatı taktım bir daha çıkmadı.800 liraya aldım,368 lira servis parası istediler.Telefon işini bırakmalı Casper bence..

  • Uzak Durun
    ben via5 i alalı 3 aya yakın oldu, ve dokunmatik sıkıntı çıkarmaya başladı. Ankara'da servis işine bilgisayarcılar bakıyor. anlaşılacağı üzere doğru düzgün bir telefon servisi yok. bırakın üç hafta içinde alırsınız diyorlar.... yani bu telefonu alırken iki adet alırsanız alın, birini servise verince diğerini kullanırsınız... :)

  • ben 2 hafta once siyahını aldım ama pısman oldum beyazı daha guzelmiş

  • burdakilerin hepsi kötü kötü yazıyor siz kullandınız mı ki böyle konuşuyorsunuz ben kullandım ilk başta bu telefonu istememiştim ama kullanınca sevmeye başladım telefonu bi kötü özellği sadece bataryanın düşük olması okadar telefon kullanıma bağlı değişebilir tabi birazda şans meselesi

  • telefonu aldım telefonu benden çok garanti kullandı casperin garanti servisinin allah belasını versin daha casper alırsam allah benimde belamı versin şaka la şaka :D :D gayet güzel...şakayı çok severim yine şaka yaptım çok kötü.şaka la şaka ne iyi ne kötü idare eder şaka la ben bu telefonu kullanmıyorum ki nerden bilim nasıl olduğunu

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.