Şimdi Ara

Casper VİA T9W (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen ay bu cihazı akılsız televizyonu media Center olarak kullanmak amacıyla almıştım. Başka bir çözüm urettim ve su an bu cihaza ihtiyacım kalmadı. İlgilenen arkadaşlar olursa ozelden ulaşabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de mavi ekran çıktı teknik servis win 10 donanım yazılım sorunu olduğunu söyledi. Kesinlikle önermem
  • Merhaba
    Peki servis mavi ekranı çözmek için ne yapıyormuş? 8.1 mi yüklemenizi önerdi yada kendileri ne yukluyormus. Ben şu an win 10 olarak sorunsuz kullanıyorum. Sıfırdan kurulum yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar urunu ctesi aldim
    Sonra evdeki agi gordu baglanmadi ne yapsam olmadi bende sifirla dedim
    Sifirlarken %66da takili kaldi 1 saat kadar bekledikten sonra kapattim tekrar acilmiyor
    Acinca caper yazisi cikiuor ama sonra siyah ekran baska bisey yok urun 2 gunluk saticiya da meaaji attim ne dersiniz basit biseymidir yoksa iadei edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osgemrah O kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapalıyken ses kısma tuşuna basılı tutun sonra power tuşuna basın casper yazısını görünce elinizi tuşlardan bırakın fakat bunu yaparken otg kablosu yardımı ile bir mouse bağlayın orada kurtarma seçeneklerinden fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.
  • herkese selam urunu yenı aldım nacızane yorumlarımı eklıyorum

    i7 ıslemcılı bır laptop um var ancak buyuk olduğu ıcın taşıması zordu bende bu urunu gordum fıyatı uygun geldı aldım.
    yorumlara bakarak korkum wifi sorunu vb ancak aldığım urun hazır win10 ve tum drıverler yuklu geldı. hıcbır wifi sorunu yok canavar gıbı cekıyor,kasılma donma yok
    ve ekran cok ıyı. sımdı fıyat performans olarak ıncelersen urun 499tl ye vatan dan aldım daha ucuz da bulabılırsınız.tahmınım bu urun yenı serı cunku hem win10 yuklu
    hemde casper sıtesınde guclu wıfı yazmışlar hatalarını anlayıp duzeltmıs olabılırler. kılıf cok sık ve cok kullanışlı klavye e oyle.1 yıllık offıce 365 Skype 60dk ve 1tb one drıve
    abonelıgı tek basına 250-300tl gıbı bır rakkam kılıf da pıyasada 100tl ortalama tablet bedavaya geliyor sankı ;) oyun ıcın alınmayacak günlük ısler ve tasınabılırlık acısından
    süper ben cok memnunum yenı serı ıse almanızı tavsıye ederım

    selamlar,

    mert




  • beyler windows tabletler mkv vb. video formatlarını oynatmada sıkıntı oluşturuyor mu?
  • merdik M kullanıcısına yanıt
    bizde garantiye yollayalım cihazları o zaman değiştittirelim. Windows 10 ile yüklü geldi benimki de wifi çekmiyor, birde sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor kapanıyor dahada açılmıyor windows 8.1 yükledim öyle kullanıyorum.
  • tablet şarjtayken kullandığımda şarjı azalıyor. Sizde de durum aynı mı ?
  • Arkadaşlar, bende aldım, şimdilik memnunum diye bilirim. şarz 3 saat, ilk aldığımda bir az sorun yaşadım. sanki, şarz azalınca bilgisayar kapanıyor. ama sonra tekrar şarz yaşanmadı. A bir sorun var skyple konuşurken kamerayı kendime ceviremiyorum. Bilen var mı bu sorunu nasıl hall ede bilirim?
  • almayı düşünen arkadaşlar makınanın sorunlar yumağı olduğunu akıllarından çıkarmasınlar driverları tanıtabilirim diyen 8.1 kursun sakın windows 10 kullanmasın ekranı döndürdüğümde kendi kendine bile dönmüyor. klavye tuşuna bastığımda ekran klavyesı çıkmıyor. tablet modu rezil büyük pdf dosyalarını akıcı şekilde açmakta zorluk çıkarıyor. valla gidin alretnatif makinalara yönelin bence bu makina uğraşılacak dert değil.. yanlışlıkla güncelleme mi yaptınız kafasına göre casper ekranında kalmalar mı desem mavi ekranlar mı desem kurtulamadığım tonla dert var . üzerinde mesai harcarım uğraşmayı severim diyen alsın son kullanıcı olan satın almasın cidden..
  • DeCanter kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size Böyle rezil bir cihaz görmedim bende.... Çöpe atacak 450 liranız varsa alın ;) Doğru düzgün film bile izlenmiyor sahneye göre kendi kendini karartıyor aydınlatıyor.. En sorunsuz win 8.1 32 bit ile çalışıyor. Kuracaklar Casper sitesindeki Windows 10 un driverları yükleniyor..
  • cihazı yeni aldım ben de. sağ hoparlörden ses gelirken sol hoparlörden ses gelmiyor. windows ses testi yaptığımda sol hoparlör tepki vermiyor. cihaz 2x1watt stereo diye satılmıyor mu?


    dokunmatiğe alışmak mı zor yoksa benimkinin dokunmatiğinde mi bir arıza var bilemedim. windows simgeleri, pencere düğmeleri falan çok küçük. basmakta zorlanıyorum.


    edit. sol hoparlör bozukmuş. değişim için geri yolladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 14 Kasım 2016; 16:53:4 >
  • beyler harici disk çalıştıran var mı?
    bende harici güç çıkışı olmayan harici disk var ama çalışımıyor ışığı yanıyorda görmüyor.
    arkadaşımda varmış 1tblık onda çlışıyormuş.
    otgyle bağladım w10 yüklü.
  • tabletten alıcamda 1tb lık harici diskim var elektriksiz benimde

    casper t9w tablet eğe bu diski görmüyorsa almıcam

    kullanalar varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırımorduları

    tabletten alıcamda 1tb lık harici diskim var elektriksiz benimde

    casper t9w tablet eğe bu diski görmüyorsa almıcam

    kullanalar varmı

    yardım lütfen
  • yıldırımorduları Y kullanıcısına yanıt
    bende çalıştıramadım harici disk. usb ler çalışıyor sadece
  • casper olması sebebiyle benim için baştan kaybetti
  • DeCanter kullanıcısına yanıt
    benimde mause 8gb usb ler calışıyor
    3. kez servise gönderdim herseferinde baska cevap yazıyorlar
    en son desteklemez elektriksiz olduğu için yazmıslar
    cok pişmanım casper aldığıma
    daha 2 haftalıkken yolladım servise
    en son geldiğinde ekran ciziklerle doluydu
    para iadesi isteyerek 3. kez yolladım
    gerekirse tüketici mahkemesine gideceğim
  • Tablet çok yerilmiş.

    1. Cihazın yazılımsal sorununun nedeni Casper değil Windows 10. Bay Trailli tabletler Red güncellemesine ve sonrasına uygun değil. Cherry Trail baz alınıyor. Red güncellemesine kadar W10'da sıkıntı yoktu.

    2. En kararlı sürüm 8.1 . Bu şekilde kullanırsanız herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. W10'da sürekli formatladığım makineyi 8.1 kurduktan sonra bir kere bile formatladım, hiçbir hatayla karşılaşmadım.

    3. Pdf okumada bir sıkıntı yok. Çok büyük dosyalar açnadım ama normal okuyucu için Okuyucu programı gayet güzel, artı olarak XODO uygulaması da Okuyucu kadar akıcı olmasa da iyi. Ayrıca sadece yazıdan ibaret olan pdfleri programla çok güzel çevirebilirsiniz. Overdrive ve Adobe Digital Editionsla okuyabilirsiniz. Android tablette bu çevirme programları yok.

    4. Korumalı kitapları android tablette okumak işkence. Adobe Digital Editions Androidde çöp bildiğin. Ama Windows'ta sorunsuz kullanılıyor.

    5. Video izleme de Androidden daha iyi. Cihaz Hevc-X265 gibi formatları kasmadan açıyor. Vlc player gayet yeterli.

    6. Ekran simgeleri küçük gelen arkadaşlar biraz kurcalayın cihazı çok kolayca yazıları, simgeleri değiştirebilirsiniz. Artı kitap okuyan arkadaşlar ince parlaklık ayarlarıyla gözünüzü rahatlatabilirsiniz.

    Cihazın büyük eksikleri batarya çok çabuk bitiyor. Wi-fi yetersiz. Onun dışında cihaz benim ihtiyaçlarını karşılıyor. Daha ciddi işler yapan veya batarya-wifi isteyen de biraz daha para koyup daha iyi cihaz alabilirler. Ya da yurtdışından Chuwi vs. getirebilirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.