Şimdi Ara

Casper VİA T9W (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tum donabimlar calisiyor. Daha dogrusu hic biridinde unlem yok. Yuklememe gerek yok dersebiz sorun degil. Bebim merek ettigim kendi suruculerini yuklersem daha iyi mi olur.
    Sorunuza cevap bende ses kısma ve açma çalisiyor. Ayrıca kameradan video cektim sesi de aliyor. Sizin tablette sorun ola bilir. Yada yazilimsal olabilir kesin bir fikrim yok. Bende de tabletin sol ust kosesi dokunmatigi bir ara calismaz oldu hayda servisle mi ugrasacam diye icimi yedim iki gun sonra kendiliginden duzeldi. Umarum tabletinin sıkıntısı yoktur servisler can sıkıcı oluyor hangisi olursa olsun.

    Birde su office olayi vardi tableti sıfırladiktan sonra gitti office nasil uyeligimi aktif edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tableti aldığıma çok pişmanım. evet, bir ay gibi bi süre kullanımdan sonra bu kanaate vardım. neden mi; aslında bütün hatam ilk başta windows 10a yükseltmek oldu. klavyesi minicik kaldı. sayfada yazılan kodları denememe rağmen düzeltemedim. acaba dedim yanlış mı yaptım ama sağolsun duetyo arkadaş tek tek ekran görüntülerini göndermiş, baka baka yeniden denedim ve harfiyen basamakları uyguladım yine olmadı! casper ı aradım driverı yüklersem düzeleceğini söylediler. ama siteden indirdiğim driverların hiçbirinin içinde exe dosyası çıkmıyor. farklı bilgisayarlardan denedim, antivirüsü kapatıp indirdim exe dosyası yok yok. tekrar casperi aradım, yetkili servise göstermemi söylediler. gittim servise gösterdim. bilmiyoruz dediler İst.a yolladılar. sorun çözülecek diye beklerken zeka küpü servis tekrar 8'i yükleyip yollamış, sanki ben geri alamıyordum. ama bu sefer de artık uyku moduna geçince bazen uyandıramıyorum veya açmaya çalıştığımda defalarca açma tuşuna basıyorum da öyle açılıyor.
    şu an öfke ve sıkıntı içindeyim


    EDİT: MonitorSize değerini 8.9 yerine 10.1 verince sorun çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jennes -- 11 Ocak 2016; 16:43:17 >




  • wifi kaç tahmini kaç metreye kadar sorunsuz çalısıyor ? en azından 2 katlı evde modem yukarda olduğunda aşşağı katta kullanım sıkıntı yaratır mı ?
  • Merhaba arkadaşlar remix OS yayınlandı haberiniz vardır heralde deniyen oldu mu. Benim teknik bilgim olmadığı için deniyemedim bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simaros

    Merhaba arkadaşlar remix OS yayınlandı haberiniz vardır heralde deniyen oldu mu. Benim teknik bilgim olmadığı için deniyemedim bilgisi olan var mı

    Nasil kura biliriz varmi bilgisi olan arkadaslar
    Artilari eksileri nelerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remix OS ile donanymlarynyz çaly?mayacak. Çünkü tabletinize uygun sürücüler içermiyor. Ama Linux'ta program vs derlemeyi biliyorsanyz deneyebilirsiniz.

    Ayryca Remix OS ile stabilite problemleri ya?adym. Hiç olmayacak bir yerde takylyp reset isteyebiliyor.
  • Remix OS ile donanımlarınız çalışmayacak. Çünkü tabletinize uygun sürücüler içermiyor. Ama Linux'ta program vs derlemeyi biliyorsanız deneyebilirsiniz.

    Ayrıca Remix OS ile stabilite problemleri yaşadım. Hiç olmayacak bir yerde takılıp reset isteyebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmeett_01

    Remix OS ile donanımlarınız çalışmayacak. Çünkü tabletinize uygun sürücüler içermiyor. Ama Linux'ta program vs derlemeyi biliyorsanız deneyebilirsiniz.

    Ayrıca Remix OS ile stabilite problemleri yaşadım. Hiç olmayacak bir yerde takılıp reset isteyebiliyor.

    Tşk Hocam. donanimlariniz calismayacak derken dokunmatikten mi bahsediyorsunuz yoksa hicbir donanim mi calismayacagini soyluyorsunuz. Siz yüklediniz mi bu tablete. Yüklediyseniz nasıl bir sonuç aldiniz. Gerci hala gelistirme asamasinda ilerde daha sorunsuz çalişma ihtimali var. Linuxtan hic anlamam anlasaydim yüklemek isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuatoozcan S kullanıcısına yanıt
    Genelde tüm android sürümlerinde bluetooth çalışmıyor, sonradan driver kurulumu ile yapılıyor. Ancak Linux ve Android (hemen hemen aynı şey) üzerinde sürücü kurmak Windows kadar kolay değil. Ayrıca büyük ihtimalle bu sürücüler olmadığı için de sistem yavaş çalışıyor.

    Çalışmayanlar: Bluetooth, Dokunmatik, Hafıza Kartı, Sensörler, Ses
  • Cihazı pek fazla kullanmadığımdan satmayı düşünebilirim, herhangi bir kusuru yok...
    iPad E alışkın olduğum için iPad ile devam ediyorum tablet kullanmaya...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper resmi sitesindei dokunmatik sürücüsünü nasıl yükleyebilirim? İçerisinde setup.exe yok. .INF .SYS .DLL ve .CAT var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebedidevlet

    Casper resmi sitesindei dokunmatik sürücüsünü nasıl yükleyebilirim? İçerisinde setup.exe yok. .INF .SYS .DLL ve .CAT var.

    Aygıt Yöneticisi - Oradan ilgili donanıma sağ tıkla -> Sürücüyü güncelleştir -> Sürücü Yazılımı için Bilgisayarımı Tara -> Bu konumda sürücü yazılımını ara:

    Sonrasında sürücünün bulunduğu klasörü seçiyor ve ileri butonuna basıyorsun. İşlem bu kadar
  • mmeett_01 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu adımları biliyorum ama aygıt yöneticisinde dokunmatik ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. Hangi donanımı günvellemem gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alamayı düşünen varsa ben de satabilirim. toplamda 10 defa kullanmamışımdır. kutu, fatura ve aksesuarları ile birlikte sıfır gibi.
  • merhaba arkadaslar
    ben guncelleden sonra sorun yasamadım
    sadece merak edıyorum dual boot yapan varmı aranızda
    androıd de kullanabılsek guzel olur
  • Merhaba arkadaşlar hem şarj edip hem mause kullanmanın bir yolu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum, piyasada temiz ikinci eller var gibi az da olsa. Fiyatları 340 ile 400 arasında. Sizce almak isteyen birisi 0 mi almalı yoksa 2.el alınabilir mi?

    Öğrenciyim ve Laptop taşımamak için almayı düşünüyorum bunu. Bütün aksesuarları şarj aleti ile kaç gram geliyor arkadaşlar?

    Bir de bu cihazda herkesin canını sıkan tek şey Wifi sanırım. Mini usb portunu bir otg ile çoğaltıp, wifi anteni taksak (antenler konusunda çok bilgili değilim) acaba çekim gücünu artırabilir miyiz deneyen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben WiFi anteni takıp denemiştim, çekimi güçlenmişti...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper da ikinci el piyasasının bu denli olmasını anlamadım, cihazın 0 larıni 400 500 e satan yerler varken 400 500 isteyen kişiler var, bunda şuan piyasada 0 inin sıkıntıda olmasının payı büyük sanırım. 2 ay önce aldığı faturasında 400 lira yazan birisi 450 istiyor cihaza. Karaborsaciliktan başka bişey değil bence bu.

    0 ı piyasaya çıkacak mi bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısacası kim ne tutturursam hesabı yapıp fiyatı yüksek söylüyor.wifi konusunda çok zayıf.sırf tablet için modem değiştirdim ama sonuç aynı.muadillerine bir bak derim.yinede aklını kurcamalayım wifi zayıflığı haricinde ben beğendim şahsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.