Şimdi Ara

Casper VIA A3316 Akıllı Telefon Video İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Casper'ın telefon piyasasına girmesi konusunda ciddi tereddütleri olan biri olarak diyorum ki, olmuş arkadaş. Bu telefonu gördükten sonra bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.
    Ve şuan telefon almayı düşünseydim, bu modeli ciddi ciddi düşünürdüm.

  • 3.modeli de sürdü piyasaya helal olsun Casper. akıllı telefon piyasasında en iyi ürünleri sunmak için azimli ve kararlı oldukları belli! Casper düşmanları hatta türk markası düşmanları, ürünleri bir alın elinize inceleyin bakın neler yapmışlar. her model birbirinden farklı özelliklere sahip ve hepsi biribirnden ayrışıyor. 13MP kamera, yine 2 ayrı renk seçeneği üstelik kutudan çıkıyor. üstelik 2100 mAH daha ne olsun bu fiyata. TEBRİKLER TEBRİKLER!

  • ürünü yaklaşık 13 gündür kullanıyorum, çok şık çok hafif kamera mükemmel gören herkes markasını soruyor :) dokunmatik çok iyi .iyiki casper almışım ne gereği var 2000-3000 tl vermeye aynı özellilker aynı kalite daha az fiyat ve param ülkemde kalıyor.Farklı renk alternatifleri olsa daha iyi olurmuş.Bundan önceki telefonum discovey idi sürekli donup yeniden açılıyordu temple run oyununda bile takılıyordu teknik servise gönderdim ordan 24 günde gelince beklemeye dayanamayıp casper aldım general mobile da çöpe attım başkasına satıp bir başka mağdur yaratmıyım diye. mentor09500dan saygı ve sevgiler

  • Özellikleri, özellikle kamerası S3 göre çok iyi. Fiyatına göre alınabilecek en iyi ürün gibi duruyor. Casper bilişimde ciddi bir deneyimi ve bilgi birikimi olan bir firma. Kardeşi ve arkadaşları Casperürünlerini kullanan birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki telefonu değiştireceğim zaman tercih edeceğim marka Casper olacaktır.

  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casperin müdürü kaç tane hesap almış ta böyle son yorumlarda övüp övüp durmuş hehehe :)

  • aynı işlemcili xperia l 750 lira bu ondan daha pahalı

  • Yahu şu çöp diyen arkadaşlar bi söyleyebilirler mi?!! Abuk subuk çöp yazıp bırakmayım. İşlemci özellikleri ve diğer donanımsal özellikleri bi karşılaştırın bakalım ne sonuç alacaksınız. Ben şahsen via a3316 veya via a6108 alacağım. Araştırmalara devam...:-)

  • casper laptoplarına da çöp deniyordu ultrabook aldım, kullanıyorum gayet başarılı kaç kişi kullandı da bu telefona veya direk caspera çöp diyebiliyor. Ben telefonu kullanmadım görmediğim için iyi kötü yorum yapamıyorum ama telefon piyasasına giren türk firması takdir görmesi gerekirken yerden yere vuruluyor azcık emeğe saygı gösterin ayıptır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirboy_45 -- 30 Ekim 2013; 18:07:58 >
  • zaten Türk malı ise yerden yere vurun gidin abd ekonomisini besleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pranis

    Casperin müdürü kaç tane hesap almış ta böyle son yorumlarda övüp övüp durmuş hehehe :)

    adamların günde kaç telefon sattığını bilsen, burdakilere satacakları 3-5 kişiyi mi takacaklar... :))
  • Cumartesi günü aldım ve hiç tereddütle gitmedim artık gitmiyorum tereddütle:D 6108 i kardeşim kullanıyor bende bi kaçkere baktım kurcaladım baya da güzel hoşuma gitmişti bende 6108 alıcaktım fakat bunun çıkıcağına gördüm farklı olsun diye bunu aldım... Belki bir hafta ben bir hafta kardeşim değişik kullanırız:D Hiç sorun yaşamadım. ve can alıcı kısmı bu kaliteye bu güzel telefona bu fiyat olmasıııııı!!!!! Sagolasın Casper yine kurtardın bizi..
  • Yorumlar hep misafirlerden gelmiş hepte olumlu yönde nickli yorum. Şu dönemde çok zor pahalı
  • bana kalırsa çöp olan tek şey cahil ve boş insanların hep bir sömürü ve tatminsizlik içinde olmaları ve kendi değerlerini korumaya hiç umursamamalarıdır. Biraz okuyun bilinçlenin artık 21. yüzyıldayız.

  • Abi o değilde casperın sahibinin evine gitmiştim bir iş için Anadolu yakasında boğazda aklım gitmişti mükemmel ötesi bir ev ve manzara..Bunun yanında terliklerle bize eşlik eden sahibi ( adını unuttum )...Adamın samimiyetinden sonra casper markasına nedense içim ısındı.Ama 1 sonraki gün anadolu yakasındaki üretim yerine gidince çok şaşırdım.Abi pc üretilen bir yer tavan akar mı ya.Bütün parçaların birleştiği yerde tavan komple su geçiriyor asma tavan çürümüş gitmiş camlardan su sızıyor vs...Ortamı gördükten sonra tekrar soğudum açıkcası...

  • quote:

    Fiyatı tam olarak ne kadar ? :D Yakında bunun çinide çıkar


    ben de fiyatını merak ettim, bir bayiye sordum. 849tl + kdv miş arkadaşım.

    bu performans ve özelliklere göre çok iyi bence.
    ayrıca yanında iki renk kapak var ve koruma filmi hediyeli.
    almayı düşünüyorsan mutlaka bir bayiye git ve ürüne dokun derim.

  • bu fiyata nasıl iyi diyorsunuz anlamıyorum
    huawei p6 kontratla kredi kartı limitini doldurmadan 720 ye denk geliyor s4 mini de biraz daha pahalıya telefonun mp 13 diye mi bu kadar tutuldunuz anlamadım
    casperın fiyatı yuksek bence a3216 da ilk cıktıgında muadili gm discovery den 100 lira daha pahalıydı çözünürlüğü daha düşük ekranı olmasına rağmen
    bu telefonun da fiyatının 1 2 aydan düşmesi gerekli diye düşünüyorum
    bu arada bu eleştirimin sebebi benim de bu fiyat aralığında bir telefon almayı düşünüyorum
  • Bimeks'de şuara 770 TL civarı satılıyor. general mobile saplantılılarını anlamak mümkün değil. neymiş ekran çözünürlüğü yüksekmiş. sadece ekran çözünürlüğü için telefon alınmaz. general mobile'ın kasa kalitesi çok kötü. kamerasının da çok kötü olduğuna dair kullanıcı yorumları var. şimdi kamerası kötü çekim yaptıktan sonra ekran kalitesi iyi olsa ne yazar. her zaman için kamera daha önemlidir. kamera iyi olur. çekim yaparsın bilgisayara aktardığında da güzel bir şekilde bakabilirsin. ama berbat bir kamerada çekim yaptığında birde bunu bilgisayara aktardığında durum daha vahim olur. o nedenle mal gibi ekran çözünürlüğünden dem vurmayın boşu boşuna. general mobile discovery için farklı konularda da bir çok kullanıcı şikayetleri var. bu aralar çift hatlı telefon bakıyorum ve inceliyorum. açıkcası bu ürünü elime alım incelemedim ama özellikleri güzel. bunun dışında samsung i8262 galaxy core, samsung 8552 galaxy win da düşünülebilir.





  • discoveri discovery diyenleri görecegiz bir sene sonra ne yedek parcasını bulabilecekler nede teknık destekk

  • ben daha önceden çok sıkıntılı casper pc lerle karşılaştım bunlar pc ler yeni ve kendimde şait olduğun bitakım gözardı edilmiş çok ufak maliyetletlerden kaçılarak toplanmış pc lerdi örneğin power dandik buna bağlı olarak pc reset atıyor defalarca görüşmemize rağmen sizin elektirik pirizinizden sizin elektirik tesisatından vs bir sürü bahane en sonunda pes edip power aldık pc reseti kesti bunun gibi şeyler.

    bu gibi sebeblersen ben çok sovuğum bu markaya.

    ama yinede başaılar...

    her nekadar çinde üretilen herhangi bir ürüne sadece (casper) yazdırıp getirselerde...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.