Şimdi Ara

Casper Servis Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım 2016 yılında 3000Tl ye casper marka laptop aldı suana akdar kullaniyordu fakat 1 hafta once isinmasindan sikayetci oldugu icin aldigi yere goturdu.

    Goturdugu yerdeki adamlar ilerideki casper bayisine yonlendirmisler o da bilgisayari goturup isinma problemi oldugunu soylemis baskada hic bir sorun yok.Casper bayi laptopu alip 1 saat gectikten sonra arkadasimi laptopunu geri almasi icin aramislar o da teslim alip evine donmus.

    Ayni gun evde kullanirken bosluk tusuna sert basinca bilgisayarin aniden kapandiginin farkina varip servise tekrar vermis 4 gun once yasaniyor bu olay. Bugun servis aramis arkadasimi merkeze yollamislar ordan araniyor, klavye ve anakart arasinda sivi temasi oldugunu 1 ay once bile olsa simdi etkisini gosterecegini(1 hafta once isinma sorunu haric hicbir sorun yoktu) ve tamir masrafinin 5.000 tl tutcagini soylemisler yanlis okumadiniz 3.000 tlye aldigi laptopa 5.000 tl masraf cikiyor.

    Arkadasimda 3bine aldigi bilgisayarin tmairine 5bin vermeyecegini soyleyip laptopu geri istiyor

    Nereye nasil basvurabiliriz bilen bir kisi yardim edebilirmi hem saglam bilgisayari bozuyorlar hemde fahis bir tamir fiyati istiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nereye başvuru yapacağınız hakkında bilgim yok. Şunu diyebilirim Casper laptopların ısınması kronik bir sorundur. Laptop alırken biraz araştırması gerekiyordu.
  • Nessqwe kullanıcısına yanıt
    Oylede 2 seneye yakin oldu servise verdik isiniyor diye gic olmaya sorun cikti birde 3.000 tlye alinan laptopun anakart ve klavye degisimine 5.000 tl isteniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.