Şimdi Ara

Casper Niye Alınmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu konuyu kamu spotu olarak kabul edin lütfen.

    1.Abatılı reklamları. Reklamda i7 islemci diyolar hiç kimse ekran kartından bahsetmiyor.

    2.Berbat sogutma sistemi. I7 işlemciyi takmışlar soğutması nerede bir tane ince fanla soğutmaya çalışıyorlar. İsleci zaten turboyla 2.4ghz den 3.5ghz e cıkıyor.

    3.Çinden getirilip casper logosu vurulup satılması.

    4.Kötü kasa. Plastik kasa kullanıyorlar. Çabuk ısınıyor.

    5.Zor ve anlaşılmaz bios yazılımı. Resmen sistem yüklemek için serise gitsin diye.

    6.Garanti sorunu. Garantiye gönderiyorsun format,içtemizlik kullanıcı hatası oluyor. Aynı zamanda parça değişide garantiyi yok ediyor.

    7.Müşteriyi kandırma. Gidiyorsun bir bilgisayarcıya bilgisayar alıcam diyorsun. Hemen casper diyo birde diyo 8gb ram i7 2gb ekran kartı diyorsun üf bune ekran kartı modeli ne diyene kadar yok Intel core i7 8 çekirdek bilmemne diye kandırıyor sonra alıyorsun evde bakıyosun ekran karın 1gb paylasımla 4 gb oluyor ama raminin sadece 6gb sini kullanabiliyorsun. Nerede bunun paylaşımı. Birde zaten ekran kartının çip setide iyi değil 630m neye yarar.

    Okuduğunuz için teşekkürler. Bende casper kullanicisiyim bizi yediler sizi yemesinler diye yazdım. Ölsem bir daha casper almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • casper ve hp sıkıntılı markalar farkederseniz fiyatı düşük olan model sayısı bunlarda daha çok ancak kullanılmıyor arkadaşında dediği gibi güzel gözüksün diye işlemci i5 i7 diyorlar yanına ram fazla koyuyorlar işi bilen bir şekilde inceleyince fos olduğu çıkıyor şuan asus toshiba en iyiler samsung laptop var 3 yıldır cayır cayır çalışıyor ama alacaklara asus yada toshiba tavsiye ederim param var diyene monster
  • En iyi markalar yine oyun için

    Performans: Asus, Monster

    Kalite Ve Performans: Asus,MSI,Lenovo

    Not: Monster Türk malıdır ama casper gibi kötü ve gererksiz parçalar kullanmaz. Hatta ısın masın diye cift fanlı soğutma sistemi yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_4444 -- 8 Ağustos 2015; 22:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu sorunları o kadar uzun zamandır yazıyorum ki buraya almayın yazıktır paranıza. Türk Malı değil sadece Türk Markasıdır vs diye tüm iç yüzü ile beraber ama bazı kişiler beni başka firmanın elemanı vs sanıyor veya iplemiyor sen çok boş konuşuyorsun diyor. Gidiyor alıyor ondan sonra PM atıp ne olur paramı geri alalım diyorlar! Uzak durun arkadaşlar bu markadan! Konuyu açan arkadaşımız zaten detaya inmeden gereken tüm şeyleri yazmış size!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 9 Ağustos 2015; 20:57:15 >
  • deniz_4444 D kullanıcısına yanıt
    Monster da türk markasidir türk mali degil. Bildiginiz casper mantiği. Kasayi alir icini doldurur satar. Cift fanli tek fanli üç fanli çesit cesit modelleri vardir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Ağustos 2015; 21:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce türk malı yazdığım için özir dilerim. Ama Monsteri burada savunacağım. Monster in casperden farkı kaliteli olan moddelleri toplayıp yapması. Babamın işinden biliyorum çin malını iki türü vardır. Biri kaliteli diğeri kalitesizi. Monster kalitelisini Casper kalitesizini kullanıyor. İşte fark bu. Zaten bilgisayar parçaları ya çinde ya taywanda üretiliyor. (Asus bile)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz_4444

    İlk önce türk malı yazdığım için özir dilerim. Ama Monsteri burada savunacağım. Monster in casperden farkı kaliteli olan moddelleri toplayıp yapması. Babamın işinden biliyorum çin malını iki türü vardır. Biri kaliteli diğeri kalitesizi. Monster kalitelisini Casper kalitesizini kullanıyor. İşte fark bu. Zaten bilgisayar parçaları ya çinde ya taywanda üretiliyor. (Asus bile)

    Söylediklerin doğru ancak eksik. Evet asus, dell vs tümü çinde üretilir veya doğu ülkelerinde ama bu firmaların fabrikaları orada. Mühendisleri o fabrikada işi başında. Ürünleri kendileri tasarlıyor. Ama diğer firmalar mesela casper gibi bu adamlar çindeki ismi malum firmayı arayıp şu şu şu özelliklerde sistemi topla üzerine casper bas yolla diyor. Aradaki fark bu. Herkesi tekrar uyaralım casper dan uzak dur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.