Şimdi Ara

Casper Nirvana yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Selamun Aleyküm beyler,Casper Nirvana Nb15.6 A15FB Model bir laptopum var.Eskiden 90-100 fps oynadığım oyunları artık 50-60 bazıları 30-40 hatta, pc yi alalı 15 ay oldu her ay artık dahada yavaşlamaya yani tuhaf şeyler oluyor oyun açtığımda çok ısınıyor eskidende ısınıyordu fakat artık daha fazla ısınıyor.Yanlız önceden soğutucu ile kullanmayı bırakın halının üzerinde kullandığım için altı hava almıyordu pc bildiğin soba oluyordu klavyeye elini deyene helal olsun.Sizce bu ısıdan dolayı işlemci ekran kartı vb birşeye zarar gelmiş olabilirmi pc macunu diyeceğim ama onun bu kadar etkisi olabilirmi? Tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar.



  • Hayır zarar falan gelmez söylediğin durumlardan. İçini aç temizle ve termal macun yenile diyeceğim ama işe yaramayacak. Nedeni birbiri ile uyumsuz donanımlar. Yeni güncellemeler geldikçe donanım uyumsuzlukları baş gösteriyor ve sistem performansı yarı yarıya düşüyor. Tabi kalitesiz plastik ve ucuz işçiliği atlamamak lazım. Büyük geçmiş olsun. Bir daha casper alma ve aldırma!
  • turn table kullanıcısına yanıt
    İnterl core i7 3630 qm işlemci 2.40 ghz turbo boostla 3.40 ghz nvida geforce gt 630 m 1 gb 128 bit ekran kartı 8 gb ram windows 8.1 64 bit ekran kartını değiştirebilme gibi bir şansım varmı ve değermi bu pc ye değişmeye ?
  • Ekran kartı değişmez.Öncelikle fan temizliğini ve termal macun bakımını yapın ısınma sorununu kontrol altına alın
  • Artzz A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim casper damgalı cihazlardan uzak dur onun dışında ne yapmak istiyorsan yap!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.