Şimdi Ara

Casper markası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Casper markası üretimi kendisi mi yapıyor yoksa GM gibi isim bastırma işi mi yapıyor bunu merak ediyorum.Cevaplar için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İsim bastırma işi yapıyor. Çinde ki bir firmaya toplu sipariş üzerine hangi donanımları istedğini söylüyor, o firmada o donanımları toplayıp kalitesiz işçilik ve 5. sınıf ucuz malzeme ile casper ismini basıp buraya gönderiyor. Casper'da ne türk mühendisler bir ürün tasarlıyor ne de Türkiye'de üretim yapılıyor. Sadece TÜRK MARKASI'dır casper. Uzak durmanı öneririm.
  • Öğrendiğim iyi oldu.Üretim tesislerinden bahsediyorlar günlük şu kadar falan diye ama boş demek ki.Kesin bilgi değil mi ? Türk markası diye daha doğrusu kendisi üretim yapıyor diye sıcak bakıyordum ama bu yapılan şey beni markalardan soğutuyor.Bu marka nasıl ödüller almış o zaman en büyük en iyi üretici falan filan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

    Öğrendiğim iyi oldu.Üretim tesislerinden bahsediyorlar günlük şu kadar falan diye ama boş demek ki.Kesin bilgi değil mi ? Türk markası diye daha doğrusu kendisi üretim yapıyor diye sıcak bakıyordum ama bu yapılan şey beni markalardan soğutuyor.Bu marka nasıl ödüller almış o zaman en büyük en iyi üretici falan filan ?

    Kesin tabi ki.Nerede almış o ödülü öyle birşey yok. Bu firma önceden yıldız eelektronik diye bir firma idi. Pazara erken girmeleri sayesinde özellikle kamu kurumlarından vurdular parayı. Sen hiç Casper in reklamlarında vs Türk malı diye bir vurgu gorup duydun mu.tabi ki hayır. Türkiyenin gururu vs der. Türk malı diyemez çünkü değil. Şimdi burada herkesin kafasına şu takılıyor Eeee kardeşim Asus Dell hp vs hepsi Çinde üretiliyor diye evet onlarda orada üretiliyor ama adamların kendi mühendisleri cihazları tasarlıyor. Fabrika o markalara ait. Sadece ucuz iscilik için fabrika orada Casper ve benzeri firmalar ise bastır damgayi yolla buraya şeklinde çalışıyor. Aman uzak dur. Zamaninda ikaz ettigimiz arkadaşlar dinlemediler şimdi tüketici hakem heyet lerinde surunuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dogrudur.Hakkinda kisminda yaziyordu sanirsam bi ara okumustum.Cinde uretilmesi problem degil size katiliyorum ortada arge yoksa bunun adi yerli marka olmaktan cikar sadece sahipleri yerli olur olsa olsa gozumde.Bilgiler icin tesekkurler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teşekkür ederim. İnşallah bu adamlara bulasmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de üretim yapsalardı birkaç geliştirme vs mevcut olsaydı düşünüyordum aslında ama böyle iken pek düşünmüyorum, bu isim basma mevzusu çok popüler hale geldi, son zamanlarda birçok marka pazara bu şekilde giriyor.Bir de ithal ürünlere ek vergi geldiğinde bunlara gelmeyecek sözde bunlar yerli markalar.Ayıptır.Casper senelerdir bu işin içinde.Bu zamana kadar isim bastırmadan başka bir gelişmeye imza atamadılarsa tercih edilmeyi pek hak etmiyorlar demektir.Exper de mi aynı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exper konusunda hiçbir bilgim yok hangi firma ile çalışırlar üretimleri kendine mi ait vs. hiç bilgim yok ayrıca hiçbir ürününü test etmedim!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.