Şimdi Ara

Casper Excalibur oyuncu sistemleri güce odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün oyuncu sistemleri dünyasında ne kadar çok üst seviye özellik olursa o kadar akıcı ve canlı oyun performansı elde edileceği biliniyor. Üreticiler artan ilgiyi karşılayabilmek adına oyun teknolojilerine yatırım yapmaya devam ediyor.



    Casper Excalibur gücü



    Ülkemizde oyuncu donanımları alanında en geniş kataloğa sahip yerli üretici konumundaki Casper; Excalibur markasını yeni teknolojiler ve uygun bileşenlerle genişletiyor. Firmanın amacı rekabet üstünlüğü ve avantaj elde edebilmek.



    Ayrıca Bkz.Çift ekranlı Asus ROG Zephyrus Duo 15 satışa çıkıyor



    Bu unsurları sağlayabilmek için de teknolojik donanımlarının istenilen düzeyde ve performansta olması oyuncular için önemli. En iyi sonuçları elde etmek için ekran kartları, işlemciler, RAM, ekran yenilenme hızları, depolama, ses ve soğutma sistemlerinin en yüksek performansta olması tercih ediliyor.



    Hem dizüstü hem de masaüstü modellerinde NVDIA’nın güçlü ekran kartlarını kullanan Excalibur, oyuncu performansına uygun birbirinden farklı ekran kartı opsiyonları sunuyor. NVIDIA’nın Turing mimarisinden GTXve RTX ekran kartlarını seçebilir, 8GB’a kadar artan harici ekran kartı belleği ile rekabet avantajı elde edilebilirsiniz.



    Diğer taraftan 1 saniyede ekranda gösterilen kare sayısını ifaden Hertz değeri, oyuncu ekranlarında öne çıkmaya başladı. Ekranda Hz değeri ne kadar yüksek olursa o kadar çok kare gösteriliyor ve hızlı olması anlamına geliyor. Excalibur masaüstü, dizüstü ve monitör modellerinde yenilenen ekran özelliklerinden biri de 144/240 Hz ekranlara sahip olması.





    Ekranda yer alan tepki süresi - ms değeri de alınan görüntü kalitesini direkt olarak etkiliyor. Düşük tepki süreleri nedeniyle ekran oyun hızına yetişemiyor ve bulanık bir görüntü elde ediliyor. Değer yükselirse piksellerin renk değiştirme süresi oldukça kısa olacağı için akıcı görüntüler oluşuyor. Excalibur ürünlerinin sahip olduğu yüksek ms tepkime süreleri ile oyunları daha hızlı oynayabilirsiniz.



    Ayrıca Casper Excalibur bilgisayarları onuncu nesil Intel işlemcileri ile oyun performansını en yukarıya taşırken destekleyici güçte RAM seçenekleri sunuyor. Hem masaüstü hem de diz üstü modellerinde, güçlü fan, akıllı turbo soğutma sistemi, açık devre sıvı soğutma sistemi gibi seçeneklerle en iyi soğutmayı sağlıyor. Son olarak güçlü SSD seçenekleri yine Excalibur serisinin avantajları arasında. Excalibur’un tüm yeni oyuncu bilgisayar modellerinehttps://www.casper.com.tr/excalibur-oyun-bilgisayari adresinden ulaşabilirsiniz.










  • reklamları dinlediniz

  • Dls olmadan rtx2060, 2070den dahamı performanslı :S Tabloyu hazırlıyosunuz bare bi bakın.

  • güce odaklaniyor hi hi,.. İsme bak.. gülen mi ağlan mı.. çok merak ediyorum bunları hangi kesim alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 30 Haziran 2020; 22:0:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exper iyidir!

  • İlginç genelde oyuncu bilgisayarları güce değil inceliğe odaklanır şaşırdım. Neyse Exper iyidir

  • aynen sadece güce odaklanıyor , içine iyi işlemci iyi ekran kartı koyunca bitiyor zaten işler. Hiç ekipmanlar birilikte nasıl çalışıyor , şuna bi yazılım çalışması yapayım da , güncelleme vereyim de düzgün çalışsın yok. Kusura bakmayın evime casper gibi, vestel gibi çöpleri sokmam, arkadaşlarıma da aldırmam.

  • Eskiye göre geliştirdi kendini casper excalibur serisinde. klavyesinde oynarken ısınmayı hissettirmiyo turbo fan koymaları iyi olmuş isteyince soğutma olayını maksimize edebilme opsiyonu yerinde bi hareket olmuş. keşke şu fiyatları dahada indirselerde herkes alabilse

  • Casper kesinlikle almayın servisleri berbat müşteriye ilgi sıfır.

  • DEVAM ETTTT CASPERRR BİRİNCİSİNNNNN

  • Bu güne kadar casper ve exper markalarından çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim, ucuz 5 para etmez ürünlere reklam yaparak satmadan önce düşünecektiniz. Hala bu markaları satın alan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.