Şimdi Ara

CASPER CN TKI-4712A almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712a-core-i7-4712mq-230ghz-12gb-1tbsshd-2gb-156-w81-notebook.html#ozellikler

    Bunu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım sizce almaya değer mi ? Oyunlarda durumu ne olur,ısınması falan, kime sorsam casper alma diyor sizce almalımıyım ?



  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB ramlisini kullaniyorum ayni donanim(ssd haric farkli model tabi) beni bile sasirtiyor oyun performansi ornek verecek olursam dying light ekstra ayarlar acik digerleri medium bays akici calistiyor sniper elite 3 u ultrada calistiriyor vs vs Ben memnunum oyun performansindan Casper alma diyenlerede bakma den benimde cevremde cok kullanan var onlarbhep memnun nasilsa memnun olmayanlar burda toplanmis hep yeni üretim olmasına dikkat et yalnız belki eski uretimlerde insanlar onyargıya kapılmıslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce forumu bi iyice incele. Olumlu yorum yapanlara aldanıp sakın casper alma. Sonra kafanı taşlara vurursun. Gelirsin sana Tüketici Hakem Heyetinin yolunu gösteririz.
  • Bende cntki 3632Qm modeli var. 16 RAM 750 HDD 2 GB nvidia GT 630 optimus var. Çoğu oyunu orta seviyede sorunsuz oynatıyor bu cihaza bakarsak 840 ile daha iyi bir performans alman lazim.alalı bir yıl oldu. Evlenecegim için satıyorum bu arada.dusunursen özel.mesaj atabilirsin. Problemsiz bir makinedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.