Şimdi Ara

Casper CN.HBI4200C hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Iste bu yuzden casper bu piyasada tutunuyor. Senin karar vermen gereken dusuk kaliteli yuksek ramli vs senin basini agritacak bir makine sahibi mi olmak istiyorsun yoksa kaliteli malzemesi ve duzgun isciligi olan ve seni yormayacak bir makine mi? Casperla ilgili sorunlar;

    1 - mentese kirilmasi.

    2 - fan sesi ve fan arizasi

    3 - tus takimi ve isinma problemleri

    Casper aldiginda bunlari kafadan kabul edersin. Bunlarla ilgili problem yasayip servise gittigin anda aaaaaaaa evet fan sesini duyuyorum normal bundan bisey olmaz diye cevap alirsin ama fan eski usul tras makinesi gibi ses cikariyordur. Acik ve net casperin cikan tum kasalarini elleriyle inceleyen biri olarak seni tanimam etmem ama eger inaniyorsan Allah rizasi eger inanmiyorsan insanlik icin casper dan uzak dur. Bana inanmiyor musun peki git sikayetvar.com a bir goz at. Sadece casper degil tum markalara bak aradaki farki gor. Iyi gunler.
  • tesekkurler bilginiz icin.valla casper simdiye kadar hic kullanmadim kimseyede tavsiye etmedim. kendime yine alman ama tanidik istedi.fiyat perfomans bunu buldum.sonra teknosada fan sistemine baktim biraz zayif geldi. harcamis laptopu resmen. bu ara piyasada cok yuksek alternatif bulamiyorum. u serisi tasaruflu islemci kullaniyolar hep. yeni moda sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 4 Ocak 2014; 22:13:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emresalvation

    tesekkurler bilginiz icin.valla casper simdiye kadar hic kullanmadim kimseyede tavsiye etmedim. kendime yine alman ama tanidik istedi.fiyat perfomans bunu buldum.sonra teknosada fan sistemine baktim biraz zayif geldi. harcamis laptopu resmen. bu ara piyasada cok yuksek alternatif bulamiyorum. u serisi tasaruflu islemci kullaniyolar hep. yeni moda sanirim.

    Dolar yükselişe geçtiği için fiyatları şişiriyorlar. Tam yılbaşı öncesi güzel indirimler vardı. Şu an bitirdiler o kampanyaları. Biraz beklemekte yarar var. Tabi cadper dan uzakta durmak asıl mesele. Hiç kullanmadıysan bundan sonrada kullanma sana övenlere kulak verme almak isteyenlere engel ol. Ya da bırak alsınlar sonra takip et neler oluyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.