Şimdi Ara

Casper a yaklaşmayın bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaşadığım sorunları
    http://donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72227743&p=1#72227743
    bu başlıkta anlatmıştım 3kere sesten servise giden ve biosu değişen makinam son olarak 23.02 de iade isteyerek tekrar servise gönderdim ki bu sefer ekran gelmiyordu.24.02 itibariyle makina vatan bilgisayarda teslime hazırmış.biosu değistirip geri göndermişler, teslim almadım ürün iadesi istiyorum çünkü,az önce sikayetvar com a üye olup sikayetimi belirttim.
    23.11.2012 de başlayan servis maceramda 4kere servise gitti makina ve bu süre boyunce taş çatlasa 3 hafta kullandım, ürün kullanılamazlığının devamlılığından iade istemek, hatta 3 aynı 1 farklı 4 kere servise gitmesinden dolayı iade istemek en doğal hakkımken tutup hala sözde onarıp geri yolluyorlar.teslim alsam yarın bigün gene arzalancak en son makina çöp olup elimde patlıycak.

    tutup deselerki kusura bakmayın mağdur oldunuz,
    buyrun size piyasadaki en üst model notebookumuz birde netbook hediye edelim haa birde buda tabletimiz buda hediyemiz kusura bakmayın mağdur ettik sizi, genede yüzümü çevirir kabul etmem o derece soğudum casper dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben de casper aldım 1800 liraya aynı sorunun benzeri anakartımda sorun vardı her seferinde yaptık diyip yolluyorlar ancak gene bozuluyor.Bir daha casper alırsam ne olayım...Sitelerinde bile hayır yok açılmıyor donanım sayfası çok dandik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.