Şimdi Ara

carisma yedek parçaları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
25.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • [simage]

    [/simage]
    benim hoşuma giden bir spoyler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taganaga -- 3 Ağustos 2009; 17:02:17 >
  • guncel
  • merhaba arkadaşlar bende 2001 carisma avagance var hava akış sensörünün bozulduğu söylendi alabileceğim bir yer veya bulabileceğim biryer ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatoruncak

    merhaba arkadaşlar bende 2001 carisma avagance var hava akış sensörünün bozulduğu söylendi alabileceğim bir yer veya bulabileceğim biryer ?


    Arkadaşım halen hava akış sensörü bulamadıysan sana yardımcı olabilirim.Sorununa kesin çözüm buluruz
  • soruna kesin çözüm derken parçanın kullanımını devre dışı bırakmak gibi alternatif bir çözüm yolu sezinledinm. ancak oksijen sensörü satıyor iseniz benim de halen ihtiyacım var. uygun fiyata elinizde varsa almayı düşünürüm. tabi ikici el çıkma vs değilse. çünkü belli bir kullanımdan sonra ömrünü tamamlayan bir alet o yüzden pert araçtan vs çıkma almak istemiyorum.

    bilgi verirseniz sevinirim.
  • parça treninden 2001 carisma i 4 kapı için sipariş verdim. ancak parça soketleri aracıma uymadı. aradım böyle problem olabiliyormuş. ellerinde başka tip olmadığından malesef değiştiremeyip iade etmekle yetindim. sitede 2001 için uyumlu görünüyordu. telefonda şikayetimi belirtirken 200 modeller için olan bagaj amortisörleri 2001lere uyarmı sitede belirtilmiyor dedim. uyar dediler. araç modelimi yenileyip ihtar ettim sorun olmaz deyince siperişi net üzerinden verdim. inşaallah bu kez doğru gelir. yoksa ilk tecrübeden sonra bu bile bile lades olacak yapmam umarım. bu arada bugün nette baktım sadece sol ön (4lü) satışı görünüyordu benim iadeler gidince herhalde yine tekli satışlar olabilir. isteyen arkadaşlara duyuru. inşaallah size uyar




  • 1.6 carisma avance'nin Sanroof'unun plastiği kırık bu parçayı herhalde sipariş verebileceğimiz bir yer yoktur. Sanırım...
  • benim de bozuk yolcu tarafı ve sürücü tarafındaki 4 lü den biri. ama o sitede fotoda da görülüyor farklı olduğu. ileri kısımdaki devre dışı bırakma tuşı yok. tekli satıldığını görmemiştim. almamak iyi olmuş benim açımdan. şu an sürücü kısmından yolcu kısmındakini açıyorum. kendi camımın düğme tırnağı kırık ve o şekliyle çalışıyor. ucuz olsa alıp takcam ama pahalı meret. bulursanız haberleşelim.
  • merhaba arkdaşlar ben 1.9 did 2005 model carisma kullanıyorum araçla ilgili bilgisi olan varmı paylaşalım selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2

    merhaba arkdaşlar ben 1.9 did 2005 model carisma kullanıyorum araçla ilgili bilgisi olan varmı paylaşalım selamlar



    motor kodunu google yazarak wikide ki bilgilerden istifade edebilirsiniz.
    Reno motoru yanılmıyorsam...
  • arkadaşlar istanbulda nerede bulabilirim 1999 1,8 GDI arka ca
    m dügmesini
  • yada nerede tamir yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • kardeş senin elektirikci nerede
  • Arkadaşlar yeni mit. carisma glx 2000 model araç aldım. Aracın şöför tarafı cam otomatikleri dışında bütün tekliler bozuk. takıntı olduğum için gittim araştırdım tecrübelerimide buraya aktarmak istedim çünkü baya zaman harcadım. Öncelikle Ankara yeni başkent sanayinde nekadar japon yedek parçacı varsa hepsine carisma tekli cam düğmesi sordum sadece bir yerde tekli düğme buldum ve fiyatına 45 tl dedi. benim aracınkini söktüğümde soketin 8 pinli bulduğum düğmenin 5 pinli olduğu gördüm ve almadım. 4 lü şöför tarafı için internette 105 tl fiyat biçilirken başkent sanayinde 90-105 fiyat aralığında parçacılarda yeteri kadar buldum.benimkinde sorun olmadığı için almadım. aracı aldığım arkadaş 105 tl ye internetten getirmiş. Daha sonra servisi aradım ankarada. tekli için servisin biri 242 diğeri 200 tl fiyat verdi. sadece düğme kırıksa 20 tl ye değiştirebilecekleri söylediler. 4 lü şöför tarafı için servis 600 tl istedi. Daha sonra yıldızda bulunan bütün çıkmacıları birbirlerinin yönlendirmesiyle aradım hiç bir yerde bulmadım. zaten sorunlu olan bu anahtarların çıkmasınında çok iş yapmayacağını söyleyen çıkmacılar da oldu. Daha sonra denizlidenhttp://www.mcar.com.tr/ adresinden bir yetkiliye ulaştım bu araçların 8 pinli anahtarların yaptırdıklarını haziran /2012 15 inden sonra ellerinde olacağını söyledi. 2000 adet gelicekmiş. 0532 303 29 40 cep nosu. Yazdığım tarihten sonra sanırım direk sipariş verilebilecektir. yaklaşık tahmini fiyatının 50 tl civarında olacağını söyledi.Ayrıca 5 pinli soketin elektirik ustaları tarafından takılabileceğini ancak otomatik inip kaldırmayı kullanamayacağımı ve 4 lü grup söför tarafı için satılanların soketlerin sıkıntısız bir şekilde olduğunu bu arkadaştan öğrenmiş oldum. bu arada aracımı iyi bir elektrik ustasına götürüp bu tekli anahtarları tamir edip edemeyeceği bakması için bıraktım. ancak bütün plantinlerin kırıldığını tamirin mümkün olmadığını söylediler. sonuç olarak edirnede yine bu araçtan kullanan arkadaşım anahtarların hundai elentra ile aynı olduğunu diyot filan ekleyerek yapabildiği söyledi. bu pazar edirneye gidiyorum ve pazartesi orda yaptırıcam. 30 tl ye anaktarları aldığını işçilikte 50 olacak şekilde 140 tl ye 3 tane tekli anahtarı halletmeyi düşünüyorum. haziran/15 i bekleyebilseydim karaca ticaretten getirirdim ancak 1,5 ay bu şekilde aracımı kullanmak istemiyorum. umarım bu anahtarları arayanlara bu yazdıklarım yol gösterici olur. herkese keyifli sürüşler.




  • valla takipteyim kafayı yiğcem bnde alsam mı almasam mı diye
  • Parça konusunda ; Rusya Yedek Parça sitesinden fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyatlar uygun...
  • s.a carisma 1999 ön ve arka tampon çıkma nerden bulabilirim acaba istanbul
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali carismaa

    s.a carisma 1999 ön ve arka tampon çıkma nerden bulabilirim acaba istanbul


    dostum, başakşehir atatürk sanayide benim mitsubishicim var şimdiye kadar her parçayı buldum. örn cam düğmelerini 250 lira diyorlardı adamdan 75 liraya aldım. çıkma tampon da vardır kesin. alt girişte hemen sağda görürsün. kapıda da büyük ihtimal bi siyah sedan carisma duruyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.