Şimdi Ara

Carbide Champ vs MasterBox Lite 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • kesinlikle coolermaster lite alma.içinde hava sirkülasyonu kötü.fanlar sesli.onun yerine phanteks p300 yada p400 al.
  • Masterbox Lite 5 kasamızdan bir çok kullanıcı fan sesinden şikayetçi ancak şikayetçi olan tüm kullanıcıların fanları PSU'ya bağlı ve tam güçte çalışıyor. Fanlar anakarta bağlayacaksanız Masterbox Lite'da ses problemi yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Isı konusuna gelecek olursak o konuda birazcık kullanıcıdan kullanıcıya göre değişebiliyor. Sistemi yük altında veya yüksek performans gerektiren oyunlarda kullanacaksanız biraz problem yaşayabilirsiniz doğru. Ancak normal kullanımda sıkıntı yaratmıyor.

    Kişisel olarak canlı yayın, video, render işleri için bu kasayı kullanıyorum ve şu ana kadar soğutmada bir sıkıntı yaşamadım.

    İyi forumlar
  • Rgb sevmeyn bi benmiyim kasalar hint kamyonu gibi pavyon gibi. Max 2 renk ışıklandırmada yetiyor kasaya kasalardamfan kontrılcüsü standart olmalı. Fan koymasın ben gider noctua fanımı alırım ama fan kontrolcüsü olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kişisel olarak Spech Alpha kullanıyorum ve kullanacağınız sisteme göre değişir ama iki kasanında havalandırma konusunda yeterli performansı gösteremediği söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.