Şimdi Ara

Canon SX220 mi yoksa SX30 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bütçem maksimum 400 TL.
    Canon SX220 mi yoksa SX30 mu ?
    Aslında sx30 almayı düşünüyordum; LCD ekran dışında bakma gözü bulunması falan hoşuma gidiyor. Fakat kimi iyi kimi kötü demiş. Sonra sx220'yi gördüm. Olumlu yorumlar çok. 2si arasında kaldım. Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bu modeller haricinde 400'ye kadar 2. el de olabilir problem değil. Böyle yarı profesyonel makine tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler...


    MAX BÜTÇE: 400
    Sıfır veya 2. el olabilir.



  • SX30'da, 35x optik zoom var. Sensör boyutu iki maknede de aynı. SX220'de CMOS sensör var, bu daha iyi. Işıksız ortamda CCD'ye göre daha başarılı(SX30'da CCD sensör var). Zaten 35x'de mercimek kadar sensör, çamur oluyor görüntüler. SX220'de 14x vardı yanılmıyorsam, bu değerlerde bile kötüleşiyor fotoğraf. Fazlası gereksiz olur diye düşünüyorum. Benim tavsiyem SX220 almanız yönündedir. Sanırım siz biraz daha DSLR'a şeklen benzeyen bir makine arıyorsunuz. SX220 daha çok kompakt gibidir, küçük boyutludur...
  • Görüntü kalitesi açısından kesinlikle SX220.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stainless..

    SX30'da, 35x optik zoom var. Sensör boyutu iki maknede de aynı. SX220'de CMOS sensör var, bu daha iyi. Işıksız ortamda CCD'ye göre daha başarılı(SX30'da CCD sensör var). Zaten 35x'de mercimek kadar sensör, çamur oluyor görüntüler. SX220'de 14x vardı yanılmıyorsam, bu değerlerde bile kötüleşiyor fotoğraf. Fazlası gereksiz olur diye düşünüyorum. Benim tavsiyem SX220 almanız yönündedir. Sanırım siz biraz daha DSLR'a şeklen benzeyen bir makine arıyorsunuz. SX220 daha çok kompakt gibidir, küçük boyutludur...

    Evet aynen şekil olarak DLSR'ye benzeyen makine istiyorum fakat yorumlar da canımı sıktı. Peki Dslr benzeyen tavsiye edeceğiniz makine var mıdır?
    Daha önce Fuji s1800 kullandım. Çok memnundum fakat nakit olarak sıkıştığım için sattım. O da 12 Mp, 18 Optik Zoomlu idi. Çok güzel fotolar çektim. Acaba Canon sx30 bundan daha mı kötü?




  • DSLR'a benzeyen makine alacağınıza aynı paraya gidin ikinci el gerçek bir DSLR alın. Aradaki farkı görünce gözlerinize inanamazsınız. Tabi makineyi kullanmayı öğrendikten sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahmurat

    DSLR'a benzeyen makine alacağınıza aynı paraya gidin ikinci el gerçek bir DSLR alın. Aradaki farkı görünce gözlerinize inanamazsınız. Tabi makineyi kullanmayı öğrendikten sonra.

    Anladım kardeş peki benim bütçeme göre uygun bir makine tavsiye eder misin ?
  • Şuradaki makinelere bir bak. Yalnız içinde DSLR olmayan ama DSLR'a benzeyenlerde var yanlış katagoriye eklenmişler. Makinelerin isimlerinden araştır kendine en uygun olanı seç. Makineyi teslim alırken yanında bu işlerden biraz anlayan birisini götürmeye çalış.

    http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-slr?price_max=500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.