Şimdi Ara

CANON S70 ,NİKON 7900 veya SONY W7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. Bunun için bir çok forum okudum fakat forumların birinde bir makine için iyi yazmışsa diğerinde kötü yazıyor yine kararsızlığa düşüyorum. Bence bir makina hakkında görüş bildirenlerin o makinanın kullanıcıları olması gerekir. Sadece özelliklerine bakıp o makina hakkında yazı yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. Zira özelliklerinde 5MP yazan bütün kameraların aynı çözünürlükte olduğunu düşünmek yanlış olur. Bir makinayı en iyi onu kullanan (artılarını ve eksilerini) bilir.

    Bu nedenle CANON S70 ,NİKON 7900 veya SONY W7 kullanıcılarından yardım istiyorum. bana bu makinaların artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz. Çok uzun zamandır karar vermekte zorlanıyorum. Yarın makinayı almaya gideceğim o nedenle fikirlerinize ihtiyacım var.

    Benim bir dijital makinada aradığım öncelikler: Herşeyden önce kaliteli bir kağıt baskısı, auto ve manuel ayarları(diyafram,enstantene,Iso), hızlı açılma, art arda hızlı çekim, pil tüketimi, 640*320 sesli video çekimi. Umarım fazla abartmamışımdır. Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.