Şimdi Ara

Canon Powershot A1100 IS aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu açamadım, çok acil almam gerekti biraz inceleme yaptım. iyi gibi geldi amatör olarak kullanacağım. umarım iyi yapmışımdır.



  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Aynı makıneyı ben de ıncelıyorum. Kaça aldınız? Kaç taksıt? peşin ?
  • Canon Powershot A1100 IS 12.1 MP 4X Optik Zoom D.Foto Mak + ÇANTA + 2 GB
    Fiyat:363.56 TL + KDV
    KDV Dahil:429.00 TL
    İndirimli %18 351.78 TL
    Havale,Tek Çekim:334.19 TL

    http://www.hizlial.com/foto-kamera/fotograf-makineleri-aksesuarlar/canon-powershot-a1100-is-12-1-mp-4x-optik-zoom-2-5-lcd-dijital-fotograf-makinesi_03.003.1207.0070.htm

    sitedekini dün akşam alıyordum ama arkadaşım aklıma girdi A590Is almaya karar verdim şimdi uygun site arıyorum..

    yukarıdaki sitede fiyatr uygun yanındaki hediyelerde iyi. ve garanti bonusa hem taksit olayı güzel hemde %5 indirimi var..

    firmaya mail attım.. makına malezya üretimi erkayalar garantili ve resimdeki rengin aynısıymış..sınırlı sayıda varmış ellerinde..

    bilginiz olsun..




  • Neden A590ıs almaya karar verdınız ?
  • manuel kullanım olayı daha iyi a1100 a göre..ileride daha bi prof makinaya geçmek istersem şimdiden bazı manuel ayarları öğrenmek kullanmak daha iyi olur diye düşündüm.


    ha benım için manuel önemli değl güzel foto çekeyim.. diyosan a1100 güzel bence..
  • teşekkür ederim Media Market den aldım 379/12 worde böldüler, daha uygun yerler var internetten ama acil almak zorunda kaldığım için bekleyemedim hemen aldım. 2 GB kartı da içinde verdiler. daha makineyi inceleyemedim birkaç foto çektim genelde iyi bana göre,
    amatör kullancam dost arkadaş aile için yani şimdilik beklentilerimi karşılayacak sanırım.
  • hayırlı olsun arkadaşım bende bir arkadaşıma aldım canon a1100. ya bişi sorucam başka bir a1100 bulup inceleyemedim kullanan birisi olarak makinede odaklamak için yarım batığında cırrr falan gıbı belirgin bir ses geliyormu odak sesi dışında :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çığır

    hayırlı olsun arkadaşım bende bir arkadaşıma aldım canon a1100. ya bişi sorucam başka bir a1100 bulup inceleyemedim kullanan birisi olarak makinede odaklamak için yarım batığında cırrr falan gıbı belirgin bir ses geliyormu odak sesi dışında :(



    ses gelmiyor
  • bende bu makinadan aldım, kampanya fiyatıyla biraz ucuza geldi, ilk izlenimim renkleri biraz soluk geldi, ayarlarını biraz kurcalarsam düzelir mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezerx

    bende bu makinadan aldım, kampanya fiyatıyla biraz ucuza geldi, ilk izlenimim renkleri biraz soluk geldi, ayarlarını biraz kurcalarsam düzelir mi acaba


    canon un makinelerinde soluk renk şikayeti pek olmaz.fuji,kodak, sony,hp compact makineler kullandım.renkler soluk geldi.Ama a720 ile binlerce fotoğraf çektim hiç öyle bir şikayetim olmadı.
    ya fotoğrafını çektiğiniz görüntü soluktur yada ayarlarda bir sorun vardır.
  • Ben çok memnunum ama makro 3 cm değil de 1 cm olsaydı daha güzel olurdu.
  • arkadaşlar fiyat araştırması yapanlar için uygun bir site tavsiye ederim ayrıca güvenebilirsiniz

    http://www.cilginalisveris.com/UrunDetay/245275/3248/canon_powershot_a1100_12_1_mp_fot_mak_2gb_sd_cant.html
  • arkadaşlar bende yeni aldım daha canon a1100 ıs...eğer istanbuldaysanız vatan computerda world carda 320 lira...peşinden daha ucuz yani bilginize :)
  • Arkadaşlar bende ki a1100 de son zoom da netleme problemi var. netlediğini sanıyor ama çekim yapınca bulanık çıktığını anlıyorsun. Işık ve çekim hızı yeterli bu arada. Bilgisi olan var mı
  • valla arkiler bende de var aynı cihaz pek kullanım olarak ozelligini kesfedemedim fazla kulanmadıgım ıcın daha bilgili birisi varsa inceleme maksatında bize bilgi verirse sevinirim bizde ogrenmiş oluruz ..
  • Hayırlı olsun
  • Bende bu gunlerde bir arkadas icin kompakt bakıyorum (A1100 modelinede baktım) ama malesef fotograf kaliteleri cok dusmus.
    Pixel yogunlukları 43 mp lerde hatta 50 mp olanlar var. Bu degerlerle 100 isoda bile kaliteli fotograf cıkmıyor.
    Pixel densty 30mp civarı olanlar is goruyor ama yukarsı vahim.

    Onceki nesil A570IS ve A590IS cok basarılıydı bugunkulere gore. Tavsiye ederim.
    Canonda kaydadeger kompakt var (Canon PowerShot S95) ama fiyatı pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 24 Eylül 2010; 12:33:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çığır

    hayırlı olsun arkadaşım bende bir arkadaşıma aldım canon a1100. ya bişi sorucam başka bir a1100 bulup inceleyemedim kullanan birisi olarak makinede odaklamak için yarım batığında cırrr falan gıbı belirgin bir ses geliyormu odak sesi dışında :(


    Bende 1100 modelini yeni aldım. henüz tüm ayarlarıyla deneme yapma fırsatım olmadı.Ancak arkadaşın bahsettiği gibi makina auto moddayken sanki mercekle bir ayar yapıyormuş gibi çok ince bir ses geliyor zoom yaparken cıkan sesin çok daha incesini düşünün.saat tıklaması gibi diyeyim.
    Acaba başkalarının da başına geldi mi? Yoksa henüz yeni gelmiş olan makinayı garantiye göndericem. Fikirlerinizi bekliyorum.
  • Bu AF sesi olabilir. Deklansore yarım basılı tuttugunuzda objektif netleme yapmak icin ileri geri hafif hareket eder. Buda ince bir vızıltı gibi ses cıkarır.
    Diyaframda pozlama yaparken yapraklar acılır kapanır oda bu tarz ses yapabilir. Birde deklansore yarım basıp netleme ve pozlama tamamlandıktan sonra tam bastıgınızda diyafram perde gibi kapat ac yapar oda klik sesi gibi ses cıkarır.

    Bunları tespit ederseniz daha net anlasılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.