Şimdi Ara

Canon mu Brother mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu iki yazıcı da brother de sadece A4 çıktısı alınabiliyor sanırım canon da A4-A5 gibi farklı boyutlarda çıktı alınabiliyor mu acaba? arada 50 lira fark var brother daha ucuz ? hangisini alsam bende şaşırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modülatör

    bu iki yazıcı da brother de sadece A4 çıktısı alınabiliyor sanırım canon da A4-A5 gibi farklı boyutlarda çıktı alınabiliyor mu acaba? arada 50 lira fark var brother daha ucuz ? hangisini alsam bende şaşırdım.

    Brother yazıcıda da A5 çıktı alınabiliniyor kağıt haznesinde ayarı var
  • https://www.webdenal.com/brother-mfc-l2700dw_725253.html?gclid=Cj0KEQjw57W9BRDM9_a-2vWJ68EBEiQAwPNFKyyZ-1I9uiSfcJz-Nw9mze4FVlgxYXAJD-TwG4Db06waAnzt8P8HAQ

    Yukarıdaki yazıcıdan almayı düşünüyorum fakat drum'ın ayrı olması gözümü korkuttu. Ev kullanıcısıyım ve maliyetleri düşük olacak bir yazıcı arıyorum. Tavsiye eder misiniz. Yan sanayisi nasıldır? Toner'i yan sanayi bulabilir miyim veya doldurabilir miyim. Drum'ı yan sanayi bulabilir miyim? Maliyetleri nasıl olur?
    Bir de eğer kullanan varsa taradığım dökümanları kablosuz olarak bilgisayara atabilir miyim veya usb belleğe atabilir miyim?
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.