Şimdi Ara

Canon lbp6030 yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon i sensys lbp6030 toner dolumu fiyatı piyasada sahip olunabilecek uygun maliyetli yazıcıların başında gelmesinin yanında orjinal muadil yan sanayi ürünleri kullanma kabiliyeti sayesinde birim/kopya maliyeti açısından ekonomik sınıf yazıcılar arasındadır.

    Canon i sensys lbp6030 kartuş yenilemesi kolay işlemler sonucunda mümkün olmasından dolayı kullanıcı dostu printerlar arasında başı çekmektedir.

    Canon i sensys lbp 6030 yazıcı 364 mm x 249 mm x 199 mm ölçüleri 5 kg ağırlığı olmasının yanında 8 saniyelik ilk baskı hızı ile dakikada 18 sayfa basması küçük yapısından beklenmeyecek bir performans gösterebilmektedir.

    Laser yazıcı teknolojsini bulan, ürünlerinde ilk uygulayan firma olan Canon ilk olmanın avantajını, tecrübesini lbp6030 modelinde oldukça başarılı bir şekilde göstermiş olup piyasada iyi iş yapan bir yazıcıyı müşterilerine sunmuştur.

    lbp6030 serisi lbp6030b lbp6030w olmak üzere 3 modelle piyasaya sunulmuştur. Bu 3 yazıcıda teknik özellik ve sarf malzemesi olarak hemen hemen aynı olmasının yanı sıra aralarındaki farkları 6030 beyaz, 6030b siyah 6030w wi fi özelliğinin bulunmasıdır.

    Canon 6030 serisi printerlar siyah beyaz kopyalama yapabilir mono laser katagorisinde yapan yazıcılardır.

    Üzerine montajlı bir chip bulunduran Canon crg 725 kartuş kullanan yazıcı üzerinde takılı olan elektronik kart yani çip değişimi yapılmadığı durumlarda dahi çalışmaya devam edebilmektedir.

    canon lbp6030 toner dolum fiyatı yenilenme yapılmaya müsait, dolumu kolay olan ürünler arasında olması ve kaset yapısı itibari ile kompakt bir ürün olduğundan dolayı dolum yerine yenileme ismi verilen yeniden yapılandırma uygulanması çok daha uygun olan ürünlerdendir.
    Lbp 6030 yazıcı için uygun olan crg 725 kartuş kopyalama yapabilmek için gerekli tüm parçaları içinde bulundurması, başka hiç bir parçaya ihtiyac duymadığı için yani drum ismi verilen görüntü tamburu toner ile birlikte kaset içinde ki bir parça olmasından lbp 6030 yenileme aşamasından sonra ve yahut muadil olan ürün ile değiştirildiğinde sayfa baskı kaliteside sıfırlanmaktadır.


    Günümüzde artı her köşe başında bir toner dolumcusu bulmak mümkün mürekkep kartuşların dolumu ile başlayan bu furya daha sonra lazer yazıcıların yaygınlaşması ile yenileme yapılmasından uzmanlık, teknik bilgi isteyen toner dolumunu işinede el atmışlardır. Ülkemizde toner dolum merkezi ismi ile iş yapmaya bu irili ufaklı firmaların yaptıkları kalitesiz, problemli dolumlar nedeniyle, bu hizmeti alan ev - ofis kullanıcıları düşük kalitede kusurlu kopyalamalar yapmasına sebeb olmuşlarıdır.
    En ucuz Canon lbp6030 dolumu fiyatı ismi altında düşük kalite dolum yapan, kalite standartları olmayan dolum merkezleri yenilemesi yapıldığında çok iyi sonuçlar alınacak ürünleri kullanılmaz hale getirmektedir.

    www.marmaraburo.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.