Şimdi Ara

Canon Eos 1100D Amatör çekim için fiyat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon Eos 1100D SLR makineyi uzun süredir takip ediyorum. Öyle gittiğim yerlerde ve özel günlerde kişisel çekimler için kullanacağım. Yani amatör kullanım olacak. Şu anda SX230HS kompakt makineye sahibim. Hizlial.com şu anda 849 TL + 75 TL Axess Chip para ile bana maliyeti 775 liraya falan geliyor. Sizce fiyat ve sunduğu performans nasıl ? ve SX230HS'den geçiş yapmaya değer mi ?



  • pc-se7en kullanıcısına yanıt
    1100D güzel bir makine Özellikle Amatör kullanım açısından. Fakat SX230HS dan Geçmeye değermi kullanmadığım için bilemiyeceğim.
    Ama 1100D + 18-55 bile sizi Kurtarır. Hem Temel fotoğrafçılığıda Belki Manuelde Çekim yaparak Öğrenmiş olursunuz. Bu arada Canon Yeni serilerinde Auto modu geliştirmiş gerçektende güzel çekiyor. Her türden fotoğrafı çekebilirsiniz Autoda (Makroyu bilmiyorum)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl amacımda manuel ayarlarla birşeyler öğrenmek :)
  • pc-se7en kullanıcısına yanıt
    Tek derdin manuel ayarlarla birşeyler öğrenmekse dslr like'ta alabilirsin. En azından elinde zoom yapabilen ve makro çekebilen alet olur .


    Dslr'lar maalesef kit lenslerle fazla iyi çekemiyor . Birde bu makine 1100d olunca, önünede 18-55 is gibi kit lens koyunca , elindeki compact makineye göre beklediğin ölçüde büyük bir fark alamayabilirsin .

    Ben 500d + 18-55 lensle keskin resimler alamadım açıkçası. d80+prime lens ile güzel sonuçlar alıyordum . İnsan o kadar para verince her fotoğraf keskin çıksın istiyor. Benzerlerini elimde bulunan nikon s70 compact makineylede çekiyordum. 400 iso'ya kadar neredeyse ayırt edilemeyecek resimler çıkıyordu ortaya. 400 iso'dan sonra bitiyor tabi compact makinede resim işi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 24 Ekim 2013; 21:59:14 >
  • Anladım, DSLR makine ile başlamak daha iyi olur diye düşünmüştüm. Görüşlerinizi dikkate alacağım.
  • O fiyat çok iyi.Zoom ve makro beklentiniz varsa dslr'ler size uygun değildir.Buna göre lensler var ama bütçe kaldırmayabilir.Çünkü fiyatları çok yüksektir.
    Dslrnin yanına 50 mm f/1.8 lens alırsanız (200-250 lira arası) keskin kareler elde edebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de DSLR ile başlamak en mantıklısı, 18-55 de olsa her türlü fark olur kompakt'la arasında

    1100D'yi tavsiye ederim o fiyata göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.