Şimdi Ara

canon crg-719 toner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon crg-719 toner dolumu kolay yapılabilen muadil yazıcı kartuş fiyatı ucuz laser toner kartuşları arasında yer almaktadır.

    Canon crg-719 kartuş kullanan başlıca yazıcılar CANON i-SENSYS LBP6650dn, CANON i-SENSYS LBP6300dn, CANON i-SENSYS MF5840dn, CANON i-SENSYS MF5880dn, CANON i-SENSYS MF5940dn, CANON i-SENSYS LBP6670, CANON i-SENSYS MF5980dw ve CANON i-SENSYS LBP6310dn Yazıcı modelleridir.

    İlgili yazıcıların mf kodu ile başlayanlar çok fonksiyonlu laser yazıcılar olup, lbp kodu ile başlayanlar ise mono lazer yazıcılardır.

    719 toner koduna sahip kartuşun üzerinde chip bulunmakla beraber Canon crg-719 kartuş dolumu esnasında chip değişimi yapılmasa dahi yazıcı çalışabilmektedir.

    crg 719 toner kartuşu 2100 sayfa baskı kapasitesine sahip, drum ünitesi ile kaset kartuş tümleşik yapıda üretilmiş, kopyalama vazifesini tek başına gerçekleştirebilen kartuşlar arasındadır.

    Crg 719 toner dolumu esnasında kaset tankı içine yalnızca toz ilave edilerek dolum yapılması durumunda baskı kalitesinde önemli kayıplar oluşmaktadır.

    Bunun nedeni kartuş üzerinde kullanılan tüm parçaların özellikleri ve kalitesi kartuş haznesi içinde bulunan toner tozu bitene kadar sorun yaratmayacak biçimde üretilmiştir. Yalnızca toz ilave edilmek koşuluyla yapılan dolumlarda özelliklerinin önemli kısmını kaybeden parçaların işlevlerini tam anlamıyla yerine getirememesi nedeniyle kopya kalitesinde silikleşmenin yanında dökülen tozlar nedeniyle fotokopi kağıdı üzerinde leke, gölge ve kirlilikler oluşmaktadır.

    Dolum yapılan kartuşların kalitesiz çıktı vermeleri yanında yazıcı içine dökülen tozlar sebebiyle kartuş hızla boşalmakta bunun doğal sonucu olarak çok daha fazla toner dolumu ücreti ödenmesine neden olmaktadır.

    Yazıcı kartuşunun kaliteli, ekonomik ve ucuz fiyatlı çalışabilmesi için dolum yerine yenileme yapılması gerekmektedir, yenileme veya yeniden üretim sistemiyle yapılan toner dolumu esnasında, dolum yapılmadan önce kartuşun içindeki parçaları yenileriyle değişimi yapılarak, yenilenen parçalarla uyumlu çalışabilecek toz kullanılarak dolum yapıldığında baskı kalitesi orjinal kartuştan farksız olacağı gibi çok daha uzun ömürlü kullanılabilir hale gelecektir.

    Bu nedenle canon crg-719 dolumu yerine yenileme yapılması hem daha ucuz fiyatlara kopyalama yapmanızı sağlayacak hemde yazıcınızın temiz kalmasına neden olacaktır.

    Kartuş dolumu dışında ekonomik baskı alınmasının diğer seçeneği ise orjinal muadili kartuşların kullanılmasıdır, yan sanayi veya eşdeğer kartuş adıyla da bilinen muadil kartuşlar tüm parçaları sıfır olarak üretilmiş, orijinal kartuşla aynı görevleri yapacağı iddia edilen ürünlerdir.

    Canon crg-719 muadil toner fiyatı orjinal kartuşlara kıyasla çok ucuz olmakla birlikte kalite standardı olmayan ürünlerdir.

    Çin malı ithal ürünler olan muadil yazıcı tonerleri geniş kalite ve fiyat skalası içinde üretildiklerinden muadil kartuşlarda satın alınan her ürün beklentileri karşılamaz.

    Özellikle en ucuz canon crg-719 muadil kartuş fiyatı baz alınarak satın alma kararı veren kullanıcılar genellikle mutsuz olmaktadır.

    Bunun sebebi muadilleri ithal eden firmaların önemli kısmı kaliteli ürünler yerine fiyat listesi içinde yer alan en ucuz ürünleri ithal ederek, ucuz fiyat silahı ile ithal ettiği ürünleri toptan olarak ellerinden çıkarmakta, sadece fiyat ile ilgilenen satıcı firmalar ise satın aldıkları ucuz kartuşları genellikle internet sitesi üzerinden online olarak satmaktadır.

    Bu nedenle en ucuz canon crg-719 toner fiyatı ödenerek satın alınan ürünlerde kartuşun içindeki mürekkep yerine kullanılan toz dahi bitmeden arıza yapan muadil kartuşlara sıkça rastlanmaktadır.

    www.marmaraburo.com sitesinde yer alan ürünlerin tamamında olduğu gibi canon crg-719 dolumu fiyatı ile yer alan ürün yenileme esasına göre üretilmiş ve tüm parçaları yenilenmiş yazıcı kartuşu olup tüm özellikleri marmara büro malzemeleri kalitesini yansıtmaktadır.

    Yenilenmiş kartuşlarımız stoktan teslim edildiğinden müşterimiz satın almadan önce kartuşun kalitesini yazıcısında test ederek çıktı kalitesini beğenmesi halinde ürünü teslim alma avantajına sahiptir.

    Canon crg-719 fiyatı içine istanbul anadolu yakasında faaliyet gösteren firmalara ücretsiz adrese teslim hizmeti dahil olup, tamamı garantili olan tonerlerimiz içindeki toz bitimine kadar koşulsuz marmara toner garantisi altındadır.

    http://www.marmaraburo.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.