Şimdi Ara

canon A-70 bozuldu :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu kapsam dışında makineyi şimdiki muadili ile değiştiriyorlar veya piyasaya çıkış fiyatından alıp istediğiniz makineyi veriyorlar...
    Erkayalar böyle yapıyormuş yani.
  • Biraz önce mail attım Erkayalar'a. Bakalım ne cevap gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarab ® -- 1 Ağustos 2007; 17:28:24 >
  • Bugün cevap geldi Erkayalar'dan.

    ---------------------------------------------------

    Mailinizdeki söylediyiniz bilgiler doğrudur.Canon CCD üreteminde sıkıntı olduğu için yeni bir makineyi bedelsiz olarak veriyordu. Şimdi CCD üretiminde sıkıntımız olmadığı için parça değişimi yapıyoruz. Makinenizi gönderirseniz CCD ünitesini garantili değiştirip en kısa zamanda tarafınıza göndeririz.iyi günler dileriz…

    --------------------------------------------------


    Aslında benim açımdan fena olmadı. Canon bunu 300 350 €ya saysa üstüne fark verip yeni makina alacaktım biliyorum kendimi :) Yeni makinaya uygun sualtı housingi de almam gerekecekti çünkü elimdeki A70 içindi sadece. Ona da dünyanın parası gidecekti. Şimdi birşey olmamış gibi devam edeceğim :)
  • Bugün makinem elime ulaştı. Erkayalar dediği gibi CCD'yi ücretsiz değiştirdi. Kargo için de ücret ödemedim gönderirken.

    İyiki forumda böyle bir bilgiye ulaşmışım. Herkese çok teşekkür ederim.

    Bence sorunlu modellere sahip Canon kullanıcılarının bu durumdan haberdar olabilmeleri için bu bilgilerin içerdiği bir topic oluşturmalı ve yukarıda tutmalıyız. Çünkü model sayısı oldukça fazla ayrıca webden araştırdığımda bu problemi yaşayan birçok Türk kullanıcıya rasladım.
  • Buna benzer bir sorun benim makinemde de var Makinem Canon PS A80.. Ancak bendeki sorun sadece ekrana aktarılan görüntüde oluşuyor.. Ekranda gösterilen bütün bilgileri görebiliyorum ancak çekeceğim nesneyi ya da yeri ekranda göremiyorum.. Arada bir düzeliyor bu sorun.. Acaba ben de Erkayalara mail atsam ya da makineyi götürsem benim makinemi de tamir edebilirler mi acaba???
  • 2004 yılında Amerika'dan almış olduğum Canon- SD100 (İxus-II) son zamanlarda ekranında renk değişimi ve çizgiler görmeye başlamıştım. Internette araştırırken Canon'un ilgili duyurusunu bulmuştum. Türkiye'de acaba nasıl olur diye düşünürken bu başlık altındaki mesajı gördüm. İyi oldu.
    Az önce Erkayalar'a mail attım.
    Sonuçu bilahere bildiririm.
  • Bende de A80 var.
    Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.
    Yukarıdaki kadar olmasa da yaklaşık 2-3 haftadır renklerde pembeleşme ve çizgiler oluşuyor.
    Benim makina garantisiz (en azından belgem yok) elden almıştım, acaba bunu da değiştirirler mi?
  • Az önce Erkayalar'a ben de mail attım.
  • Mailime gelen cevap:

    Sayın canon kullanıcısı mak bize göndermeniz gerekiyor.(mimar Vedat cad.no.17 sirkeci ist.) servisimiz tarafından yapılan kontroller sonucunda size arızası ve fiyatı hakkında bilgi verilecektir.Saygılarımla erkayalar@erkayalar.com.tr

    Sanırım bu kalıp bi mesaj.
    Bu tarz soru soran herkese aynı mesajı gönderiyorlardır.
    Şimdi benim makinanın piyasa değeri pek para etmez ama kullanırsan sorun yok.
    Bana bir sürü masraf çıkarırlarsa o zaman makina doğru çöpe gider.
  • Sadece LCD ekranın, sırası ile 4 kenarına fazla tazyik uygulamadan bastırın ve düzelip düzelmediğine bakın Fazla zorlamadan.

    quote:

    Orjinalden alıntı: tuğra_

    Buna benzer bir sorun benim makinemde de var Makinem Canon PS A80.. Ancak bendeki sorun sadece ekrana aktarılan görüntüde oluşuyor.. Ekranda gösterilen bütün bilgileri görebiliyorum ancak çekeceğim nesneyi ya da yeri ekranda göremiyorum.. Arada bir düzeliyor bu sorun.. Acaba ben de Erkayalara mail atsam ya da makineyi götürsem benim makinemi de tamir edebilirler mi acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.