Şimdi Ara

Canon 5d mark 3 alınır mı?2.el almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Enteresan bir konu olmuş.

    Başlığa yanıt olarak: evet, elbette mark3 2. el alınabilir. Temiz kullanılmış, sorunsuz bir makine olsun yeter ki. Ben öyle aldım. Çok da güzel makinedir ama belirli bir fotoğraf bilgisi olmadan sadece 5d mark3 ve 85/1.2 ile hemen öyle fotoğraflar çekilemez ki. Işık bilgisi, fotoğraf işleme becerisi lazım. Michael Schumacher'in ferrarisi bizde olsa onun tur zamanını yapabilir miyiz?

    Mesela benim 5D Mark3 + Sigma 50/1.4 (art olmayan eski versiyon) çekebildiğim anca bu:

     Canon 5d mark 3 alınır mı?2.el almalı mıyım?
    Ogeday by Mikrobiyolog, on Flickr

    Yukarıdaki 6D önerisi gayet yerinde. Hatta nikon sevmiyorum demeseniz bu aralar 2. eli 2000tl civarından başlayan Nikon D700'ler fotoğraf açısından adeta nimet. Parlaklık, keskinlik, renk tonları, kontrast fotoğrafın işleme aşamasında istenen ayara getirilir, o fotoğraflar makineden öyle çıkmıyor. Bokeh ise lensin bir karakteridir. Kuşkusuz Canon'un 85/1.2, 135/2 gibi güzel bokehli lensleri var ama diğer markalarda yok diye bir şey yok. Zeisslar, Leicalar ne lensler var..




  • Ben size şunu söyleyeyim;

    Bu işten ekmek yiyorum. Halen 5d2 kullanıyorum. İmkanım olduğu halde 5d3 almadım. zira vereceğim ekstra para bana "HAKKIYLA" geri dönmeyecekti. Ancaaak; 2 ay sonra elimizde olacak (şu an duyuruldu ama piyasada yok) 5ds ve 5ds r piyasaya nükleer bomba gibi düşecek. (50mp, çift digic6 ve bir sürü özellik)

    Ben 5d2 yi zamanında Hayyamdan sıfır olarak Amerika fiyatından 150$ fazlasına almıştım. Bunların amerika fiyatı da 3700 ve 3900 dolar. 12000TL'yi 5d3'e verip ziyan etmeyin.

    Kesin raflardaki yerini alacağı tarihi bilebilsem bu günden alacağım dubai biletini. Dün Canon Euroasida'dan Erkayalar'a kadar tümünü aradım. Hepsinin dediği 2 ay sürer raflara çıkması.

    Ahanda linki
    http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_5DS_R/




  • babursa34 B kullanıcısına yanıt
    selam bende 5D Mark III var, tüm evraklar cd ozel sırt çantası faturası yedek bataryası 25-105 objektif komple set satıyorum ilgiliyse sıfır da diyebiliriz cok az kullandım. msemih@windowslive.com ilgileniyorsan tüm detay ve resimleri gönderirim.
    iyi günler
  • Adam hayatında makine kullanmadan D810'a giydirmiş 5D serisini seven çok kişi olduğu gibi birçok kişinin hayalinde de D810 vardır bu arada. O tarz fotoğraflar için dünyadaki en iyi makineleri almaya da gerek yok ayrıca. Mesela ucuzundan bir D700 ile rahatlıkla böyle fotoğraflar çekilebilir. Rahatlıkla derken makinenin kabiliyetinden bahsediyorum. Kısıtlayıcı etmen fotoğrafı çeken kişidir. Profesyonel bir fotoğrafçının eline iyi bir lensle beraber D7000 versen çektiği fotoğrafları full frameden ayırt edemezsin. Profesyonelden kastım işini layıkıyla yapan anlamında. Yoksa herkes pro olmuş memlekette.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video kaydı yapmayacaksanız nikon df önericem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.