Şimdi Ara

Canon 100d uğruna başıma neler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekme merakı sardı beni 1 hafta süren araştırmalar sonunda bulunduğum şehirde uygun fiyatlı bir Canon 100d makina buldum adam çok temiz olduğunu söyledi ve adamın kurulu kocaman bir beyaz eşya dükkanı vardı lakin fotoğraf makinası filan satmıyordu... Neyse cumartesi sözleştik adamla birde fotoğrafçı arkadaşımı alarak adamın dükkanına gittik çaylar kahveler adam tam bir esnaf neyse fotoğrafçı arkadaş makinayı inceledi ve oldukça beğendi çizik falan filan bişey yok, shutter sayısıda 2000 civarında çıktı neyse okeyleştik tam makinayı almak için havale yapıcaktım hayda cumartesi olduğu için hesaba pazartesi geçer diye kart uyarı yaptı.

    Neyse çekiyim geleyim diye çıktım tam bankamatikten parayı çektim, aracıma bindim cepten çıkarken tak diye yandan geçen arabaya vurdum. 200 Lira çarptığım adam verdim arabanın root başı ve tamponda kırık oldu servise gidip onu değiştirdim 500-600 lira çıktı cebimden adam aradı gelmiyor musun diye adama durumu anlattım. Adam sıkıntı yapma eksik kalan 600 TL için gel senet yapalım dedi bende bi düşüneyim dedim :)

    Şimdi asıl sorum temiz bir 100D için senet olayına gireyim mi ayın 23-24 'ü gibi freelance işlerden param geliyor. O tarihli bir ödeme zamanı yapabilirim. Ama işte riskli işler bunlar ayın 26'sında da gelebilir. Senet olayından başıma birşey gelir mi, bu kadar riskede 100d değer mi ?







  • kredi çek veya ilenden iste.Gerçi satıcının kazık atacağını sanmıyorum de gene de eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    kredi çek veya ilenden iste.Gerçi satıcının kazık atacağını sanmıyorum de gene de eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.

    Yani satıcı güvenilir bir adam sadece korkum :) senet olurda 1-2 gün geçerse sıkıntı olur mu . Birde 100D'yi 1050 liraya anlaştım bayada uygun acaba bu 10-15 gün içinde pişman olurmuyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.