Şimdi Ara

Canlı Yayın Programımızla Bu Hafta Yine Coşuyoruz! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altunuz

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bromdr<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: altunuz<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bromdr<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: altunuz<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bromdr<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rebidem<br> <br> Nur çok güzel ya :)</blockquote><br> <br> Abazalığını belli etme lütfen.<br> </blockquote><br> Bir insanın hiç mi seviyeli bir mesajı olmaz ya.</blockquote><br><br>Bir insan her seferinde mi birilerine sataşıp ilgi görmeye çalışır .</blockquote><br><br>Her seferinde size sataşıyorum çünkü çok biliyormuş gibi bir üslubunuz olmasına rağmen pm kutunuzu kontrol etmeyi bile bilmiyorsunuz.</blockquote><br><br>Eğer sen o muhteşem anlama kabiliyetinle bunu anlamışsan tebrikler sana.Pm kutumu kontrol ediyorum ama senin gibi gereksiz ve ilgiye muhtaç insanlardan gelenleri direk bakmadan siliyorum.</blockquote><br><br>O yüzden mi sildiğiniz mesaja 2-3 gün sonra cevap yazıyorsunuz ?


    Sesini kesip rahatsız etme bir daha büyüklerini diye attım.Ama hala uzatıyorsun.Dediğim gibi ilgiye ihtiyacın var anladık ama git başkasını bul rahatsız edicek veya dışarıya çık arkadaş edin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 27 Kasım 2014; 21:10:14 >
  • Pm böyle forumları doldurmamak için kullanılır. Size daha önce niye haksız olduğunuzu yazdığımda da böyle kaba cevaplar vermiştiniz ve üstüne üstlük burada "Sesini kesip rahatsız etme bir daha büyüklerini diye attım" diyorsunuz.Gerçekten burada büyük olanın siz olduğunumu düşünüyorsunuz yoksa bu yaptığınız sadece trollük mü ?

    @Bromdr
    @Bernhard
    Konu dışı mesajları silerseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 25 Kasım 2014; 23:01:34 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/zE84yD.jpg biraz amatör oldu ama :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yayını kapatan Son Çiğköfte Bükücü modeli :D
    Canlı Yayın Programımızla Bu Hafta Yine Coşuyoruz!

    Yayın için, Talha abi çiğ köften için çok teşşekkürler yemiş gibi olduk :) Elinize kolunuza sağlık geympedinize sağlık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaktans

    Gökhan bey size ufak bir sitemim olacaktı. Geçen hafta birlikte battlefield oynamak için <b>onca süre</b> bekleyen bizleri yalnızca iki el oynayarak hayal kırıklığına uğrattınız diyebilirim. Açıkçası call of duty oyununu zevksiz ve zaman kaybı olarak görüyorum ve gerek bf3, gerek bf4 ile topluca daha fazla zaman geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum.<br> <br> Saygılarımla.


    Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sana göre kötü olan oyun birçoğuna göre iyi olabilir. ama kesin birşey varki o da sizlere yeterli zaman ayrılmadığıdır. Gökhan abi tahminim CoD:AW yeni çıktığı için ona süreyi daha fazla ayırmış olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beril abla sims 3 oynayabilir challenge yapar diye düşünmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.