Şimdi Ara

canima tak etti ZOOM X4(5551) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yanlış yönlendirenlere
    inadına anti-zoom diyenlere
  • zoom modemleri bende bayagıdır kullanıyorum ve zoom un yeni versiyonunu da sabıırsızlıkla bekliyorum
    sen en iyisi telekomun bi otomatik devamlı ip alma programı var onu dene
    tryk-dns diye bir program bunu dene kesin cozum

    en ufak bir problem kalmaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faruk

    salak herif zoom x4'e özelliği yok demiş. Modem kalkıp sana çay demleyemez heralde.Modemde ne özellik arıyosun.Şu anda adsl modem piyasasında en kral marka zoom'dur.Bir şeyden anlamıyorsun bari yeni alacak olanları yanlış yönlendirme

    YaşAaaaaaaaa




  • +1 senin hattında bir sorun var. 8 aydır sürekli online olarak zoom kullanıyorum ne ip değişti nede modemde bi sorun oldu
  • bos yere para vermeyin arkadaslar speedcom diye modem var dis kabi haric heryeri ayni ozellikte,onu alin bence.chipi ayni yani.10.0.0.2 ye girdiginiz de goreceksiniz.cnet lerde ayni sekilde ,bunlara icindeki cihazlari ayni firma sagliyor olmasi lazim.gercekleri gorelim arkadaslar.50 dolara modemler var hem 4 port lu hem router lu hemde SNMP destekliyorlar.gidip 100 DOLARA ZOOMX4 ALACAGINIZA BUNLARDAN ALIN.HAYATLARINDA ILK DEFA MODEM GORENLER IN KONUSMALARINA KANMAYIN SAKIN.
  • arkadas larin dediklerinin arkadasinda hic dayanak var mi bi bakin kuru sozden ibaretler.
  • Elimizde 2 tane Zoom X4 5551 problem çıkarttı, bizi çileden çıkarttı. Modemden değil hattandır dedik, arızaların modemden olduğunu anlayıncaya kadar canımız çıktı. Modem bloke olması, paylaşımda adam gibi ip dağıtmama dolayısı ile ağdaki bazı makinaları interneti bırakın ağa dahi çıkartmama problemleri yüzünden çok kullanıcı ile kullanmamamız gereken modemleri kullanamadık.

    Zoom'a veya başka bir markaya pislik atmak kime ne fayda getirir, yaşanılan problemler yazılıyor, çözüm aranıyor. Bazı Zoom'un modellerinde, serilerinde bu tip problemlerin olduğunu başına gelen kabul ediyor, biliyor, hepsinde de olacak değil elbette.

    Birisi Zoom X bilmemne sıkıntı çıkardı problem modemden deyince altında bir sürü mesaj :


    ZOOMMMM iyidirrrr
    Ben de Zoom kullanıyom hiç problem yokkkk ....



    mesajları ortalığı dolduruyor. Problemsiz uzun süre kullandık (1 yıla yakın), garantisinde sağolsun firması konsola girilemeyecek şekilde arızalanan modemi tamir etti verdi ama paylaşımla (en azından bizdekileri) kullanamadık onca denemeye rağmen.

    Bu zamana kadar çok sayıda malzeme kullandım, çok övdüklerim de, tavsiye ettiklerim de oldu yeri geldiğinde ama sıkıntı çekersem yazıyorum, yazıyoruz.

    DONANIMI ARIZALANAN İNSANLARIN PROBLEMİNİ ÇÖZMEYE YARDIM EDEBİLİYORSANIZ EDİN, EDEMİYORSANIZ "BENDEKİ AYNI TİP MALZEMEDE PROBLEM YOK SEN YALAN SÖYLÜYORSUN" TİPİNDEKİ MESAJLARDAN VAZGEÇİN.

    EĞER MESAJIN BİR DONANIMI KARALAMAK İÇİN ÖZELLİKLE YAZILDIĞINDAN ŞÜPHELENİYORSANIZ FORUM İLGİLELERİNE BİLDİRİN İLGİLİ KULLANICI İLE ONLAR İLGİLENSİN.

    BİR KİŞİNİN DURUMU ANLAYABİLMENİZ İÇİN BENZER BİR ARIZA İLE KARŞI KARŞIYA GELMENİZ Mİ LAZIM İLLAKİ ?




  • -Karalama kampanyası 1-
  • arkadaslar knightonline oynamak ıcın port acmam gerekıyo zoom modemler bencede supper ama ayarları bıraz karmasık sankı ıste bu durumda bana bırı yardımcı olursa sewınırım :)) simdiden teşekkurler
  • bi sende oluo diye kimse almasın ztn dimi.saçmalık
    1 senedir kullanıorum hiç problemi yok...

    sorunun modemden kaynaklandığını nası kesin bliosun...
    modem fabrika ayarlarına dön
    olmadı yeni firmware kur ... bide öle dene bakalım.
  • Yani diyorsunuz ki zoom alalım oylemi
  • tercih edebilirsin senin seçimin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.