Şimdi Ara

canan pıxma mp150 tarayıcı sorunu. Tarayıcı çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin.Forumda bi şeylere baktım istediğim cevabı bulamadım. Printırım ilgili bir sorunum var. Makinamı uzun zmandır kullanmıyordum. kullanmamaktan içinde kartuşların boyası bile akmış içine .Tabi içindeki kartuşları boşalmış bu başka bir şey ama benim anlamadım şey makinamım tarayıcısına ne oldu neden çalışmıyor her zamanki kurulum cd sinden yükleme yapıldı daha önceden bir şey olmuyordu şimdi neden çalışmadığını anlayamadım . Canon el kitabını okudum yönlediriyor ama çözüm yok. Tarayıcının driverini aradım bi şeyler buldum ama olumsuz.

    Arkadaşlar ne yapabilirim. Kartuşların boşalmasıyla alakalı olabilir mi ? Birde kartuşlar kendisinin altındaki hazneye boşalmış ve kurumuş makina için sorun teşkil eder mi.



  • arkadaşlar değerli bilgilerinize ihtiyacım var .Sizlerden cevap bekliyorum
  • bu forum donanimhabere ne olmuş böyle..
  • Kartuş olmayınca çalışmıyor tarayıcı. Yazıcı bittiğini gösteriyorsa yine çalışmaz.
  • kartuşlarını değiştir. düzelecektir büyük ihtimal. akması sorun teşkil edebilir ama kesin bişey söyleyemem. öncelikli işin yeni kartuş almak olsun. düzlmesse makinayı çöpe atabilirsin yeni makina almak daha akıllıca.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

    kartuşlar orjinaldir.Mürekkepleri bitince bir iki kez doldurma yaptım birincisi kaliteli değildi ikincisi ise verdiğim para bile boşa gitti o kadar kötüydü sonra uzun zman kartuşlar öyle kaldı üniversite okuyordum evde değildim. Şimdi makinayla ilgileniyourm ama anlayamıyorum tarayıcımın çalışmamasını kartuşla ne ilgisi var. Tabi çok sinirlendim böyle olmasına daha geçen gün kartuşları attım. Yeni almayı düşünüyorum ama orjinalide yan sanayiside çok pahalı. Acaba bilgisayar tarayıcıyımı tanımıyor
  • yazıcılarda kartuş takılı değilse makina kitleniyo. bence sorun bundan ibarettir. ama yinede driverı sil yükle en son çare kartuş almak.
  • Merhaba. Aynı sorunu bende yaşadım. Hatta bu foruma da bu sorunu aratırken ulaştım. Problem kartuşlarla ilgili. Yazıcı özelliklerinde "Maintenance" sekmesinin altındaki "Turn Off" moduna tıkladığında kartuş ile ilgili bir sıkıntı var şeklinde bir uyarı alıcaksın. Uyarıyı aldıktan sonra yazıcının kapağını aç 2 kartuşu da çıkart ve kapat. Tamam de yine uyarı verecek. Sonrasında yine kapağı aç sadece renkli kartuşu tak kapat tamam de. Yine uyarı verecek. sonra siyah beyaz kartuşu da tak tamam de makine kapanıcak. sonra tekrar açtığında sorun çözülüyor.

    Sorun kartuşlar nedeniyle makinenin kendisini kilitlemesinden kaynaklanıyor. Ya Canon'un bilerek yazdığı bir kod ya da yazılım hatası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.