Şimdi Ara

Çanak Anten Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konunun nereye açılması gerektiğini pek bilemedim ve buraya yazdım. Şimdiden özür diliyorum. Arkadaşlar ben şimdi yeni bir led tv aldım lg daha önce pek önemsemiyordum tv yi bizim oturduğumuz sitenin ayarladığı 50-60 kanalı izleyebiliyordum düzgün bir şekilde. Fakat led tvde bu kabloyu takınca oldukça kötü bir görüntüyle karşılaştım ve anten almaya karar verdim. Bu işlerde pek iyi olmadığımdan buraya yazıp sizin görüşlerinizi almak istedim.
    Şimdi televizyonun içinde zaten hd uydu alıcısı olduğu söyleniyor yani sadece çanakla bu iş haledilebilir dendi bana. Fakat araştırdım farklı farklı antenler var hangisini alsam bana yeter ve iyi-kaliteli bir görüntü elde edebilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.



  • Bir de televizyon LG47la620s sizce sd yayınları düzgün izleyebilir miyim dahili hd uydu alıcısıyla? Eğer sizde de LG varsa tecrübelerinize dayanarak belki yardımcı olabilirsiniz.
  • İçinde hd uydu alıcısı varsa neden ona kabloyu takıp seyretmiyorsunuz? Hem bence görüntü kalitesi kötü değildir.Ve küçük bir hatırlatma anten ile görüntü kalitesinin bir alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 30 Ağustos 2013; 17:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdiki sistemi biraz daha detaylı anlatın.
  • tam olarak anlatamadım galiba bizim sitede yapılan yayın karasal yayın gibi bişey yani anten yok elimde. Önceki televizyonda karasal yayın olsa da iyi gösteriyordu fakat bu televizyona(47LA620S) taktığımızda kötü göstermeye başladı. Hiç göstermiyo gibi bişey. Ben de anten alıcam ama bu olayları bilmediğimden size sordum. Şimdi ben türksat ve hotbird izlemek için 2 farklı anten mi almalıyım ve aldığım anten nasıl olmalı bununla ilgili tavsiyeniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.