Şimdi Ara

Camlink TP2800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Forumdaşlar

    Son zamanlarda yapılan kampanyanlar ile de bir çok kullanıcı profesyonel cihazlarına kavuştu diye düşünüyorum. Peki ya tripod için karar verdiniz mi ?

    Bu hobi ile ilgilenen bir çok kullanıcı bilir manfrotto tripod işinde ilk sıralarda gelir bunun sebebi tripodların sağlam ve stabil olmasıdır ona göre de fiyat biçer. Bense size son zamanlarda piyasaya çok iyi giriş yapan camlink marka tp2800 tripodunu aktarıyorum. Bizzat mağazada kullandım 199 TL yerine 109 a düşen bu cihaz oldukça kaliteli malzemeden yapılmış sağlam. 4 kg ya kadar yük kapasitesi var ve 163 cm uzunluğa kadar kullanabiliyorsunuz. Ben şahsen denediğim bütün makinelerle de iyi sonuçlar aldım yani dağ bayır taş tepe denemek lazım bir de inceleme vidolarına baktım hiçbir kusur yok gibi. Tripoda 250 300 tl vermek isteyenler için bir daha düşünün diyerek bu konuyu açma gereği duydum.

    Buyrun linki.

    Camlink TP2800







  • Fiyat olması gerektiği gibi . 200 liraya ball head , 8 kg taşımalı tripodlar satılıyor . Ben de 4*5 ay önce petrix 4002 ' yi 110 liraya aldım n11 ' den . Bindirimden indirim kısacası bu biraz , tabi piyasa fiyatının az da olsa altında . N11'de de satılıyor aynısından , belki çekle fırsatlarla daha uyguna getirilebilir .

    Bir de konu sıcak fırsatlarda olmalı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.