Şimdi Ara

Camiasız Rüştü Reçber`den ÇOK ANLAMLI (!) Açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yedek oturmak yerine as olmayı seçti doğru bir tercih ama herşey para ve mevki değil birazda gurur ve saygınlık tümerin fenerbahçeyi seçmesi gibi rüştününde beşiktaşı seçmesini biraz yadırgadım ama yinede bjk için çok iyi transfer runje den kat kat iyidir ayrıca yerli bir kaleci kontenjan açısındanda avantaj ama keşke fenerbahçede bitirseydide futbolu arkasındaki büyük desteği kaybetmeseydi
  • Rüştü oraya para için gitmedi,hatırlarsanız şampiyonluk kutlamalarına da çıkmamıştı.zico yüzünden Rüştü gibi bir değeri küstürdük.Belki de yöneticilerin hatası.Rüştü'nün kalbinde Fener sevgisi bitmeyecektir.
  • Fb'ye kaleci çok....

    Verdiği emekler için teşekkür edip, Rüştü defterini kapatalım....Gerisi bizim meselemiz değil...
  • rüştü fb ye çok büyük emek verdi.ama bu sene fb ona yeni yetme muamelesi yaptı.sonuçta rüştünün de çoluk çocuğu karısı vs var.yani bakmak zorunda olduğu insanlar var.tabi ki parayı da düşünecek.bjk dan başka hiçbir kulüp ona 1.5m euro teklif etmezdi.zaten son 2-3 senesi sonra şimdiki kadar para kazanamayacak.üstüne üstlük 1. kaleci de olacak.kaldı ki fbli rüştü olarak anılınca futbolu bıraktıktan sonra fbden emekli maaşı mı bağlıyorlar?isyan eden fbli arkadaşlar şunu düşünsünler?pendik maçında taraftardan dayak yemesine rağmen fbyi bırakmayan rüştü, geçtiğimiz sezon nasıl bir muamele gördü ki şampiyonluk sonrası fb yi bırakıp bjk ye gitti?
  • bana görede rüştü en iyisini yaptı sonuçta oda profosyonel bir kaleci ben bir fbli olarak rüştüyü destekliyorum kendisi bjkye gittiği halde yaptığı açıklamalarda profosyonelliğini koruyup yalakalık yapmamıştır rüştüyü bu duruma düşeren yönetim suçludur bence... ve yineki rüştü fblilerin kalbinde her zaman gerçek bir fenerbahçeli olarak kalacaktır inşallah bunu diğer arkadaşlarımızda anlar..
  • Rüstü Fenerbahce'de kalsa maasi yarim olacak ve yedek bekliyecekti. O akillica bi tercih yapti gitti 1. kaleci olabilecegi bi takim secti, Rüstü'ye kizanlarin aklina da sasiyorum; adam bu kadar emek verdi sonunda o da ekmeginin pesine gitti ama alacagi karsilik bu muydu.
    RÜSTÜ'ye cok TESEKKÜRLER. SIMDIYE KADAR VERDIGIN HIZMETLERDEN DOLAYI.

    eger seneye FB - BJK macinda ola ki Rüstü yü yuhlarsa bizim taraftar cok ayip eder.
  • Camiaya bak o kadar sene hizmet et ondan sonra profesyonelliğe uygun şekilde başka takıma geç

    2 dkda arkasından olmadık sözler söyleyin.Bence Rüştü bunları haketmiyor.
  • fener tümeri bagrına bastıktan sora fenerlı tumer yaptıktan sora besıktaslılarda turkıye mılli takımının kalecısı rustuyu besıktaslı rustu yapcaklardır..

    ayrıca futbolcuların para kazanma omru 16 17 sene kadar ... rustu son demlerıne gelmıs ve aynı gs lı okan gıbı para ıcın besıktasa gıttı.. 1.5 mılyon euro senelık ve garantı para ( mac basınada degıl).. 3 sene oynasa havadan 4.5mılyon euro para... mantıklı davrandı ama gemılerıde yaktı.. cunku bu ısın bıde futbolu bıraktıktan sorası var...ozaman napcagınıda planlamıskı besıktasa gecmıs.. sımdıden hayırlı olsun..

    unutmayın arkadaslar youtubeda hatırlarım ben bjk fb macı oncesı tumerın statda antreman sırasında taraflarca cagırılıp hep bır agızlı fb ye kufur ettıgı gunlerı... fenerbahcelıler gormedımı sanıyosunuz o vıdeoları.. tumer kendı sesı agzı ıle kufur edıyodu fenerbahceye.. ama neoldu fb lı tumer oldu..

    rustu bjk da sorun yasarmı yasamazmı bılmem ama bagırlarına bascaklarına emınım...

    mıllı takıma yaptıgı katkılar ve barcelonada oynamıs tek turk.. daha karıyerlı bı kalecı yok turkıyede.. mıllı takıma yaptıgı hızmetlerden dolayı o hızmetlerın anısına ve saygısına kutlamak ve basarılar dılemek gerek..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.