Şimdi Ara

Camdan yapmış oldugum kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Lapotopu satıp yeni sistem toplayayım dedim. Ama kasa konusu şu anki odamın düzenine çok kötü kaçacaktı bende bu yüzden hediye ettigim xbox 360dan kalan boş yeri degerlendirme kaldı. nasıl yapacagım derken beynimde şimşekler çaktı ve.
    Babam inşaatçı oldugu için söyledim camcı arkadaşından bedava 2camlı(yapışık arada jilatin var kırılmaz) cam getirdi.
    4 adet etiket koyma pleksisi. birde bacaklar için 2 metre plastik şey. (onları şeffaf birşeyle degiştirmem lazım.
    ve silikon tabancası.
    Siparişini verdik anakart led baglantı destekliyor led şeritler gelince camın etrafına sarılacak hemde camın keskınlıgını önleyecek

    Ayrıca Açma Kapama Tuşu Ve ön girişler için nasıl birşey bulmam lazım ? öndeki powerin önündeki boş yere koymak yada üst cama yapıştırmak için. ( İleride ssd ye yer kalsın)

    Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa







  • Guzel mod tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba, Koydugum o küçük plastik destekler dayanmadı arkadaşlar. Ne yapacagım diye düşünürken iş arkadaşım minnig için aldıgı demir profillerden verdi. Onları bugün sprial ile kestim silikonladım. şimdilik iyi ama onlarıda iyice desteklemek için planlarım var.
    Üstüne 17 liraya aldıgım xigmatek fanı yerleştirdim. ölçtüm bir adet daha sıgıyor pazar günü vatandan ötekinide alıp yanına ekleyecegim.

    Şimdi nasıl olmuş ?
    Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Tekrardan merhaba, Koydugum o küçük plastik destekler dayanmadı arkadaşlar. Ne yapacagım diye düşünürken iş arkadaşım minnig için aldıgı demir profillerden verdi. Onları bugün sprial ile kestim silikonladım. şimdilik iyi ama onlarıda iyice desteklemek için planlarım var.
    Üstüne 17 liraya aldıgım xigmatek fanı yerleştirdim. ölçtüm bir adet daha sıgıyor pazar günü vatandan ötekinide alıp yanına ekleyecegim.

    Şimdi nasıl olmuş ?
    Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa Camdan yapmış oldugum kasa

    Bence çok güzel görünüyor başarılarının devamını dilerim




  • Eline sağlık hocam gayet güzel olmuş.
  • Bakarken şöyle kestim böyle yaptım diyorsun ya , inan o gösterdiğin kasadan daha çok dikkat çekiyor. Maşallah , iyi günlerde kullan. Çok güzel olmuş .
  • Tamamda hocam bunun yanları açık, daha geliştirebilinir. Farklı ayak modelleri var süspansiyon amartisör demir tarzında.. Sticker al aliexpressden 100 adet komple kaplasan bir tarafını çok dikkat çeker.
  • Ben bunu kapalı parçaları tutacaklı olacak şekilde yapmıştım ama dayanmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.