Şimdi Ara

Cambly Uygulamasını Kullananlar Var Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
113.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir kullanıyorum. Fakat son zamanlarda eğitmenlerinden oldukça şikayetçiyim. Oldukça isteksizler sanki zorla derse girmiş gibiler. Biraz eğitmenlerini seçerken özen gösterseler çok güzel olacak. Onca para veriyoruz sonuçta bu hizmeti alabilmek için.
  • Cambly'den 3 hafta kadar önce yıllık abonelik aldım. Ama sonradan iptal ettirmeye karar verdim çünkü konuşacak zaman bulmakta zorlanıyorum ve benim için pahalı olduğuna karar verdim. Bu yüzden aboneliğimi iptal ettirmem gerekiyor. Aylık aboneliğim yenilenmeden iptal etmeye çalışıyorum ki fazladan bir ayın parasını ödemeyeyim. Ancak 2 defa destek talebi oluşturduğum halde geri dönüş alamıyorum. Ayrıca Cambly mesaj bölümünden sözde yardımcı olan kişilere de mesaj gönderdim fakat cevap alamadım. Bir müşteri olarak en doğal hakkımı istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engsert9541891

    Cambly'den 3 hafta kadar önce yıllık abonelik aldım. Ama sonradan iptal ettirmeye karar verdim çünkü konuşacak zaman bulmakta zorlanıyorum ve benim için pahalı olduğuna karar verdim. Bu yüzden aboneliğimi iptal ettirmem gerekiyor. Aylık aboneliğim yenilenmeden iptal etmeye çalışıyorum ki fazladan bir ayın parasını ödemeyeyim. Ancak 2 defa destek talebi oluşturduğum halde geri dönüş alamıyorum. Ayrıca Cambly mesaj bölümünden sözde yardımcı olan kişilere de mesaj gönderdim fakat cevap alamadım. Bir müşteri olarak en doğal hakkımı istiyorum.
    Aşağıdaki linkten iptal talebinde bulundunuz mu?

    https://camblyenglish.zendesk.com/hc/tr/requests/new

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • görüntü kapanıyor yada baglantı kopuyor "low bandwidth" hatası veriyor. baglantı 13mbps. Sorunu çözen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 27 Şubat 2020; 13:6:15 >
  • Kablosuz bağlantı ile internete bağlanıyorsanız, ethernet kablosu ile bağlantı sağlamayı deneyebilirsiniz. Kopma sorunları bende de vardı, bir süre ethernet kablosu ile test ettim, sorun olmadığını görünce wifi alcıyı değiştirmiştim o gün bugündür internetim stabil çalışmaya başladı. Cambly dahil kopma sorunum kalmadı. Bendeki sorun daha çok wifi'yi maksimum hızda download yapınca, her zaman değil ama ara sıra balantım kopuyordu, sorunun TTNET kaynaklı olduğunu düşünüyordum, 3 kere modem değiştirmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    görüntü kapanıyor yada baglantı kopuyor "low bandwidth" hatası veriyor. baglantı 13mbps. Sorunu çözen var mı?
    35mbps a cikardim deneyecegim tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    Kablosuz bağlantı ile internete bağlanıyorsanız, ethernet kablosu ile bağlantı sağlamayı deneyebilirsiniz. Kopma sorunları bende de vardı, bir süre ethernet kablosu ile test ettim, sorun olmadığını görünce wifi alcıyı değiştirmiştim o gün bugündür internetim stabil çalışmaya başladı. Cambly dahil kopma sorunum kalmadı. Bendeki sorun daha çok wifi'yi maksimum hızda download yapınca, her zaman değil ama ara sıra balantım kopuyordu, sorunun TTNET kaynaklı olduğunu düşünüyordum, 3 kere modem değiştirmiştim.
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben bepi seviyesinde bir ögrencıyım cambly sayesinde kendimi çok gelistirdigimi düsünüyorum a1022 kodu ile deneme yapabilirsin basarılar
  • cambly a1022 kodu ile +15 dakika ingılizce pratık yapabılrsınız basarılar dilerim
  • cambly adlı programdan a1022 kodu ile 20(15+5) dakika ingilizce pratık yapabılrsınız basarılar dilerim
  • Cambly hesabını devretmek isteyen var mı ?
  • Cambly’de yeni bir kampanya başladı.
    1 aylık için %10, 3 aylık için %20, 12 aylık için %35 indirim oranları.
    Bedava 15 dk ders kazanmak ve indirimlerden yararlanmak için kayıt olurken referans koduna “camblybedava” yazmanız yeterli olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, üyeliğini devretmek isteyen varsa iletişime geçebilir mi?

    Teşekkürler
  • Selamlar arkadaşlar,
    Linkten ücretsiz 10 dk cambly deneme kullanabilirsiniz
    http://cambly.com/invite/ODEDIBUD0?st=061320&sc=4
  • hiç okula gidemedim hastalığım yüzünden (epidermolysis bullosa) hastalığımı yabancı doktorlara anlatmak için ingilizce öğrenmeye karar verdim. güzel bir insan yıllık abonelik hediye edince kullanmaya başladım. üstelik cambly türkiye ekibi de hiç okula gidemeden ingilizce öğrenen bana sponsor oldu bu yolculukta. yaptığım pratik videoları youtubeda paylaşıyorum. eğer bu kodu (15mehmet) camblyde kullanırsanız 15 dk artı cambly de 5 dk veriyor toplam 20 dk konuşabilirsiniz. bu engelli kardeşinize (2$) de bir cep harçlığı olur abiler ablalar. bu da youtube kanalımhttps://www.youtube.com/channel/UCqTeTvKDbXJhAGd4eBDwArg

    bu da referans linkihttp://cambly.com/invite/15MEHMET?st=070320&sc=4

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bedava 15 dk ders kazanmak ve indirimlerden yararlanmak için;
    http://cambly.com/invite/CAMBLYBEDAVA?st=072820&sc=4

    Linke basarak kayıt olun 15 dakika bedava konuşma hakkı kazanın.
  • Son durum aslında ilk yazdığım mesajdaki durumun aynısı. İşten güçten yoğunluktan evde kelime yada gramer çalışmaya vs. hiç vakit kalmıyor. Son haftalarda kendimi cümle kurmaya falan zorlamaya başladım. İlk güne kıyasla gelişme varda, 2 buçuk seneye kıyasla gelişme az. Cambly'de düzenli ders yaptığım iki tane öğretmen var, arkadaş gibi olduk.

    Basit örnekler vereyim: alışkanlıktan dolayı virus kelimesini her defasında türkçe de olduğu gibi okurdum ama corona'dan sonra derslerde sürekli aynı kelimeyi duyunca artık doğru sesletir oldum. Yada covid sürecinde aşı yada seçimlerde oy kullanma ile ilgili kelimeleri insan otomatik ezberlemeye başlıyor. Gerçek hayatta ise fransızın, ispanyolun yada hintlinin ingilizce ne söylediğini anlamakta güçlük çekiyorum. Özellikle uzun cümlelleri anlamıyorum, buda daha çok kelime eksiğim olduğu anlamına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene blackfriday indiriminde %55 indirim vardı. Kasım ayında tekrar blackfriday indirimi açıklanabilir. Her ne kadar yavaş öğreniyor olsamda şimdilik cambly'i bırakmayı düşünmüyorum. Eğer anadolu lisesi çıkışlıysanız yada biraz temeliniz varsa öğrenciyseniz çok daha hızlı ingilizceyi öğrenebilirsiniz. Benim en büyük sorunum zamanım ve enerjimin olmaması. Geçen haftalara kadar sürekli cümle kurarken google translate kullanıyordum, şimdilerde ise kendimi zorlmaya çalışıyorum, önce kendim cümle kurmaya çalışıyorum, eğer kendimi ifade edemezsem translate kullanıyorum ders esnasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyordum bir aralar lakin kendimi ifade edemem fazla konuşamam boşa gider diye almıyorum. Görüşme esnasinda google translate kullanabiliyorsak daha rahat olabilir benim açımdan da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 10 dk ücretsiz kullanmıştım, My name is vs... diye konuşunca daha doğrusu konuşabildiğimi görünce sevinmiştim. Sonra 3 aylık abonelik satın aldım. Devamında 12 aylık abonelik satın aldım. İlk yaptığım derslerde hocaya sürekli ekrandaki chatbox'a yazar mısınız diyordum. Bir taraftanda google translate kullanıyordum. Şimdi ancak çok uzun cümle yada daha önce hiç duymadığım kelime olduğu zaman yazmasını istiyorum. Kesinlikle Cambly, ingilizce kurslardan daha iyi (kurum adı vermek istemedim ama anlamışsınızdır). Veya en azından malum kurslara kayıt olmaktan, işten çıkıp kursa gitmek vs. benim için hiç verimli olmadı. Cambly'de ilk ders yaparken, ingilizcem çok yetersiz olduğu için uyumlu öğretmen bulmakta zorlandım. Chatbox'a yazar mısınız dediğim zaman oflayan puflayan eğitmenle birle karşılaştım. Ama bence geneli iyi, yani iyi öğretmenler bulmak mümkün. Tabi bazen öğretmenler ansızın dersi iptal ettikleri de olabiliyor. Bazende benim ara verdiğim hiç ders yapmak istemediğim olabiliyor. Genel anlamda Cambly iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.