Şimdi Ara

Cambly Deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir İngilizce konuşma platformu olan cambly.com ile ilgili yaşadığım deneyimleri paylaşmak istiyorum.

    Bildiğiniz gibi cambly ana dili İngilizce olan eğitmenlerle yurt dışına gitme gereği duymadan evde, okulda, tatilde, iş yerinde, seyahat ederken kullanabileceğiniz güzel bir İngilizce öğrenme ve konuşma pratiği yapabileceğiniz bir platform.

    Ben cambly ile 2015 yılında tanışmıştım, fakat o dönemde sadece 1 aylık paket kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Sonradan benim boşvermişliğim yüzünden (şimdi çok pişmanım) devam etmedim. Keşke etseydim. 1 Ocak 2019 yılında tekrardan cambly kullanmaya karar verdim. Çünkü İngilizce konuşamamanın eksikliğini her yerde her zaman yaşadım.

    İlk konuşmaya başladığımda özgüven yoktu, bilgi, tecrübe yoktu. Nasıl yaparım nasıl konuşurum derken 5 ve 6. derslerde açılmaya başladım. Eğitmenler sayesinde kendime özgüven geldi. Cambly abonesi olduğuma çok sevindim. Çünkü artık İngilizce konuşmak için çaba harcıyorum ve bunu ana dili İngilizce olan eğitmenlerle yapıyorum.

    Haftada 5 gün günde 30 dakikalık 12 aylık bir pakete abone olmuştum. Haftada 5 gün ve 30 dakika ABD, İngiltere, İrlanda ve Avustralya'lı eğitmenlerle ders yapıyorum. Ders konularını ve zamanı sizin belirlemeniz de harika bir şey.

    Ben kendime özgü eğitmenler belirliyorum ve her zaman onlarla konuşuyorum. Eğitmenlerde sınır yok. Siz konu belirlemediğiniz zaman da onlar çok güzel konular buluyorlar. Şu an 7. ayım bitmek üzere ve kendimi çok iyi seviyelerde görüyorum.

    Sizlere tavsiyem derslere ön hazırlık yapın. Yani dersten 15 dk önce konuşacağınız konu ile ilgili kelimelere bakın, içeriği iyi belirleyin ve derste o kelimeleri bolca kullanın. Bu şekilde çok daha güzel oluyor. Diğer türlü de bir problem yok. Yani hazırlıksız da girebilirsiniz. Eğitmenler bu konularda tecrübeliler.

    Cambly abonesi olduğum için çok mutluyum ve bir şeyler başarmanın zevkini yaşıyorum. Size de şiddetle tavsiye ederim. Eğer siz de Cambly'yi denemek isterseniz cambly.com sitesine gidin, üyelik esnasında lesson35 kodunu kullanarak ücretsiz 15 dakika deneme dersi kazanırsınız. Bu şekilde cambly denemiş olursunuz. Beğeneceğinizi düşünüyorum. Deneme yaptıktan sonra abone olabilirsiniz. Sizler de iş hayatında, yaşantınızda ne kadar fark yarattığınızı göreceksiniz.

    Benim cambly ile olan öğrenme sürecimi canlı olarak görmek istiyorsanız Speaking Show Youtube kanalına bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svsygmr -- 24 Temmuz 2020; 14:37:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Tebrikler, Abone oldum

    günlük 30 dk paketini alınca tek bir görüşmede mi kullanmamız gerekiyor?
  • Duror kullanıcısına yanıt
    Günlük 30 dakikayı 15 dk şeklinde bölebilirsiniz. Ama diğer günlere sarkmaması lazım. Aynı gün bitmesi lazım.

    Mesela hafta 5 gün 30 dakika ise, günlük 30 dakikayı 7 gün boyunca kullanmanız lazım. Ben pazartesi çarşamba perşembe cuma ve pazar günleri kullanıyorum 5 günlük 30 dakikayı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • svsygmr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

    Umarım önünüze bir engel çıkmadan istediğiniz noktaya gelirsiniz, Başarılar.
  • Duror kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Size de başarılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duror kullanıcısına yanıt
    Cambly dakikalarını kullanmakla ilgili bir kısıtlama yok. İstersen 5 dakikalık 6 görüşme yap farketmiyor. Ama 1 kere 30 dakikayı kullandıysan aynı gün içinde tamamını kullanman gerekiyor. Gece yarısı 3:00 de o gününün dakikaları sıfırlanıp diğer güne geçiyor.

    Ama bu sıfırlanma saati değiştirilebiliyor istersen sanırım. Ben hiç denemedim onu değiştirmeyi.
  • Matematiksell M kullanıcısına yanıt
    Evet👍👍 Verdiğiniz yanıta katılıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masrafı ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seddul kullanıcısına yanıt
    Haftada 5 gün, gün de 30 dakika 12 aylık paket şuan (31.07.2019) yaklaşık 4300 TL ye geliyor (tabi %55 indirimli hali). Diğer alternatifler de var tabi. Haftada 3 gün 2 gün vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svsygmr

    Haftada 5 gün, gün de 30 dakika 12 aylık paket şuan (31.07.2019) yaklaşık 4300 TL ye geliyor (tabi %55 indirimli hali). Diğer alternatifler de var tabi. Haftada 3 gün 2 gün vs.
    Aşırı pahalıymış. Kursa falan gidip üstüne 3 gün cambly yapıp konuşma korkusu yenilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seddul kullanıcısına yanıt
    Benim üyelik 5 gün 15 dakika şeklinde.
    Ayda 360 liraya geliyor. Peşin ödeyince de bir indirim yapıyorlardı..
  • Cambly'nin aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz söylemleri yalan. Geri dönüş dahi yapmıyorlar. Cambly 'de 12 aylık abonelik satın aldım. Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum fakat bununla ilgili sitesinde ne bir seçenek var ne de gönderdiğim maillere cevap alabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.