Şimdi Ara

Cambly başlangıç seviyesi için işe yarar mı sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar erasmus sınavına hazırlanıyorum malum lisening ve speaking sınavları var. 2 ay için ingilizce kursuna yazılmıştım okullar açılınca bitiyor. Kursa başlarken tamamen sıfırdım ama şuan temel gramer bilgilerini ve basit konuşmaları az da olsa anlayabiliyorum. Okul açılınca kursa gitmek için neredeyse hiç vaktim olmayacak derslerim çok ağır. Cambly'i 7/24 ve istediğim yerde kullanabileceğim için benim için çok avantajlı. Sadece başlangıç seviyesinde olduğum için ne kadar uzun konuşabilirim bilmiyorum. Sizce kullanmalı mıyım ?

    Not: Başlangıç seviyesi için bir hoca tavsiye ederseniz çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 14 Ağustos 2019; 17:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kesinlikle işe yarar seviyene göre sana gelişim sağlatan hocaları kendin bulabilirsin ve daha faydalı da olur. Deneme yapmak için referans koduna "kızılsakal" yaz bi gör derim detayları da burada :https://kizilsakalindunyasi.blogspot.com/2019/04/cambly-nedir-ne-ise-yarar.html
  • Bence pek işe yaramıyor. Özellikle başlangıç seviyyesinde Cambly uygulmasında eğitmen bulmak aşırı zor. Tabi iş paraya gelince hemen ister. Ama hizmete sıra geldiğinde hepsi aynı tavrı takınmaya başlıyor.
  • Direk başlangıç seviyesinde eğitimci aramayın, hepsi zaten yavaş konuşarak bu problemi çözüyor. Yeni Zelanda' dan çok hızlı aksanlı bir hoca ile bile biz bu problemi çözdük direk size yakın bir kaç hoca bulmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.