Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaza yapacağımız düğün için hazırlıklara başlamış bulunuyoruz. İlk olarak beyaz eşyaları almaya karar verdik ve iki gün önce BOSCH KGN57PI32N Buzdolabı ve SMS58N08TR Bulaşık Makinesi aldık. Çamaşır makinesini ise ufak bir problemden dolayı bugün-yarın ancak alabileceğim. Bu ay içerisinde halletmek istiyorum çünkü ParafCard'a 4 ay ertelemeli 12 taksit imkanını kaçırmak istemiyorum.

    Buzdolabı ve bulaşık makinesini nişanlımın isteği üzerine INOX aldık. İlk evimiz kira olacak ancak 2-3 yıl içerisinde Allah nasip eder de kendi evimize çıkarsak ve o evde de çamaşır makinesini mutfağa koymamız gerekirse düşüncesiyle çamaşır makinesini de INOX almayı düşünüyoruz. Bunun için bayinin bize tavsiye ettiği ürün WAQ2036X TR Avantixx 8 VarioPerfect A+++ Enerji Sınıfı 8 kg. 1000 devir çamaşır makinesi. Ürün INOX serisi. Bizim beğendiğimiz model ise WAQ20460TR Avantixx 7 VarioPerfect A+++ Enerji Sınıfı 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesiydi. 7 yada 8 kg. BOSCH marka INOX başka model çamaşır makinesi tavsiye edebilecek birisi var mıdır acaba? Bütçe olarak maksimum 1500 TL ayırabiliriz.

    Ayrıca SMS58N08TR model bulaşık makinesinin kapağının el tutacağı bölümünün altında bastırıldığında sanki arkasında bir boşluk varmış gibi esneme yapıyor. Satış görevlisinin demesine göre bu durum Almanya'dan gelen modellerin tümünde olduğu yönünde. Konu ve makine hakkında bilgisi olanların bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.

    İlgilenen olursa memnun olurum.







  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Merhaba;
    Bu Konu Hakkında Bir Çalışma Yaptım Dilerseniz Göz Atın Eğer Yinede Kararsız Kalırsanız Mailden Ulaşırsanız, Kriterlerinizi Aradığınız Fiyat Aralığını, Yaşadığınız Yeri Şehirmi, Köymü, Kasabamı, Kaç Kişilik Bir Aile Kullanacak Belirtirseniz Ve Görselmi Daha Çok Önemli Yoksa Sağlamlık Ekonomimi Sizin İçin, İhtiyaçlarınıza Göre Bir Araştırma Yapabiliriz Birlikte İhtiyaçlarınız Doğrultusunda.

    Linke Tıklayarak Konuya Ulaşabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_71991247/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71991247



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Eşya Servisi -- 21 Şubat 2013; 15:55:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.