Şimdi Ara

Çamaşır makinesi arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar beko displayli bir çamaşır makinemiz var arıza yapmış hiç su almaya başlamıyordu display ve ışıklar yanıyor ama makine hareketlenmiyordu. Kartını söktüm an biraz anlarım triyak patlamış yenisini aldım değiştirdim. Şimdi makineye başlat dediğimde 3-5 saniye sonra kart reset atıyor kendine. Sensor kablolarını çekince reset atmıyor ama bir süre sonra başlat ledi yanıp sönmeye başlıyor yine hareket etmiyor su almıyor. Sizce triyakla beraber neresi gitmiştir.
    Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALakurt01

    Arkadaşlar beko displayli bir çamaşır makinemiz var arıza yapmış hiç su almaya başlamıyordu display ve ışıklar yanıyor ama makine hareketlenmiyordu. Kartını söktüm an biraz anlarım triyak patlamış yenisini aldım değiştirdim. Şimdi makineye başlat dediğimde 3-5 saniye sonra kart reset atıyor kendine. Sensor kablolarını çekince reset atmıyor ama bir süre sonra başlat ledi yanıp sönmeye başlıyor yine hareket etmiyor su almıyor. Sizce triyakla beraber neresi gitmiştir.
    Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    biz müneccim değiliz güzel kardeşim.kartın resimin patlayan parçanın neyi kontrol ettiğini görsek foto vs. olsa yorum yaparız ama bu şekilde bir şey söyleyemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.