Şimdi Ara

çamaşır makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese mrb,

    Nişan sonrası düğün öncesi beyaz eşya heyecanına ve telaşına kapılanlardanım:) Forum da elimden geldiğince okuyup verilen tavsiyeleri dikkate almaya çalıştım. Çok fazla marka ve model bir arada olmasından dolayı bir kaç gün önce istiklalde ki demirören satürne gittim.

    Hem forumdan okuduklarım hem özellik ve görsellik açısından Hoşuma giden modeller

    MIELE 5872 fiyatı 4925 tl Aslında özellik ile bu model için gittim ama çok pahalı geldi. Bütçeyi zorlasam verebilirim belki ancak forum da bazı arkadaşların aldığı gibi kampanya gibi bir dönemi beklemek gerekecek.

    Daha makul ve bütçeme uygun olanlar

    BOSCH WAY28761TR 2499 TL

    BOSCH WAY24XCTR 2599 TL

    BOSCH WAY24760TR 2359 TL



    Bosch için ne düşünürsünğz? Bu modeller için yorumlarınız neler? Fiyat ve kalite performansı açısından gönül rahatlığı ile alabilirmiyim sizce? Etiketlerinde bosch markalar için üretim yeri almanya diyor.Genel anlam da özellikleri yeterli gibi. Görsel ve malzeme kalitesini de incelediğimde bosch un 3 modeli için çok büyük bir fark göremedim ben. Eğer var ise aydınlatırsanız çok sevinirim.

    Bu arada Siemens markasını duyduğum olumsuz yorumlar nedeniyle samsung markasını da üretim yeri Türkiye diye tercih etmek istemiyorum açıkçası.


    teşekkürler

    not: miele markası dışında baktığım modeller içinde makinaların su tüketimi elek tüketimi ve dB özellikleri arasında çok büyük farklar göremedim. Genelde fiyatı etklieyen ve bu model aralığında değişen özellikler kapasitesi ve devir sayısı gibi sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PETERSBURG -- 6 Aralık 2013; 11:05:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.