Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.038
Cevap
452
Favori
2.691.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bosch WQB245axtr cihaza kapaktaki filtrelerden yedek olarak almak istiyorum ancak;



    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/aksesuarlar/diger-aksesuarlar/00656033?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#/Tabs=section-installments/Togglebox=manuals


    linkte paylaşılan ürün iç ve dış olarak paket halinde mi geliyor yoksa sadece içteki filtre mi anlayamadım ? Daha önce satın alanlar olduysa bilgi paylaşabilir mi rica etsem ?





  • kyibe kullanıcısına yanıt

    Hocam ürünleri hiçbir yerde bulamıyorum ben ne yazık ki. İş böyle olunca sitesinde stoğa bakacağız herhalde.


    Bir bayi bana bunların Bu ürünlerin üretimi bitti stoklara gelmez dedi ne kadar doğru bilemiyorum.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Tasarımı yenilenmiş Serie 8'ler çıktığı için artık üretilmiyorlar maalesef doğru demişler, son birkaç hafta içinde bulanlar çok şanslı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

    Hocam o zaman şunu sorayım size bulamazsak ne alalım :) WQ41G2C0TR, WQ44G2C1TR, WQ45B2A0TR bunlar var ama önerilmiyorsa napalım.


    BSH grubu da daha iyi dediği makineleri bırakıp neden eksiye gider anlamış değilim.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    AutoClean'in varsayılan (ek filtresiz) halinde havlar ıslak olarak alınıp atıldığından varsayılan kullanıcı kitlesi bundan şikayetçiydi (sıradan cihazlardaki gibi havı toz şeklinde kapaktan alıp atacaklarını sandıkları için) ve daha komplike bir cihaz olduğundan, biliyorsunuz her şeyi basitleştiriyorlar artık üretim maliyetlerini vs azaltmak için.


    İnternette vs'de satılıyor fakat yine bulamazsanız o fiyata çıkmışken tasarımı yenilenmiş Serie 8'lerden alabilirsiniz şu an websitesinde indirimde gözüküyor zaten, bunlarında altı açılabiliyor istenirse tırnaklarından, yalnizca mıknatıslı değil ve AutoClean kadar gelişmiş bir yıkama sistemi yok. Yine de uzun yıllar götürür, bakıma vs gerek yok kendiniz yılda bir vs açıp bakabilirsiniz altına.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 8 Nisan 2024; 14:43:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @forever @ kullanıcısına yanıt

    Biri diğerinin içine oturan iki parça


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

    Hocam şu var şuan burada;


    34'e yarına da kurdururum dedi.


    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ45B2A0TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/


    Aşağıdakine de 23 dedi.

    https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ44G2C1TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/


    Almışken IQ700 olsun diyorum, böyle cihazlar ömürde sayılı kere alındığı için ama emin olamadım. Diğer cihazları bölgemdeki yaklaşık 10 15 yeri aradım yok. İnternet işini de çok beğenmiyorum. Daha önce beyaz eşyada sıkıntı yaşadım daha önce.





  • kyibe kullanıcısına yanıt

    Çok iyi fiyat, bir de karta taksitle aldıysanız süper


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    Merhaba , bu 2 makina arasında kararsiz kaldım ..sordum regalde cam kapak ve paslanmaz çelik kazan varmış..kararsız kaldigim nokta çamaşır makinam Vestel grubu, ileride degisdirecegim, Profilo, Bosch grubu haricinde çamaşır makinası üstüne monte etmiyormus..benim banyo küçük evdede yer yok bu durum beni kararsız birakdi niyetim aslında Profilo almak..montaj işinin bir cozumu varmı acaba? Servis aparatı ücretsiz veriyormuş makina varsa..nete bakdim kendim alsam fiyatida yüksekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 8 Nisan 2024; 15:19:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • @kyibe nin aldığı yerde stok varsa ve bulunduğunuz şehire teslim edebilirlerse kaçırmayın WT47XK8XTR yi o fiyata




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 8 Nisan 2024; 15:1:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Hocam linkini gönderdiğiniz 23000 olan modelin kondenser kapağı normal yollardan açılmıyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca wi-fi özelliği yok. Başta wi-fi özelliği bana gereksiz gelmişti ama özellikle sorun yaşanması durumunda servise gitmeden müşteri hizmetlerinin uzaktan bağlanıp teşhis koymaya çalışma özelliği gayet faydalı geldi. Ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama yine de iyi bir özellik.


    Ben de baştan sizin linkini gönderdiğiniz ürün ve yine IQ500 bir model düşünmüştüm ama sonra sizin gibi almışken iyisini alayım düşüncesiyle ve burada tecrübeli arkadaşların yorumları sayesinde WT47XK8XTR modelini aldım. IQ700 olması, kondenserin mıknatıslı bir kapakla açılabiliyor olması, her ne kadar kondenseri otomatik temizlese de, benim de manuel müdahale edebilecek olmam, bu modeli tercih etmekteki sebeplerdi.

    Burada satın aldığım bayiye whatsapp üzerinden, şehir dışına gönderim yapabilirler mi diye sordum fakat çalışmıyorlar anladığım kadarıyla, cevap gelmedi. Geçen hafta ellerinde 7 adet olduğunu söylemişti satıcı arkadaş. Cevap gelirse size iletirim


    Edit: Hocam bayiideki arkadaş cevap yazdı, hangi şehire gideceğini soruyor, nakliye bedeli karşılığında yardımcı olmaya çalışırım yazdı. İsterseniz özelden direkt telefon numarasını yazarım. Bayinin sitesi

     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayametaplaza.com.tr
    Denizli Meta Plaza - Ege'nin En Büyük Siemens StudioLine Mağazası
    https://metaplaza.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 8 Nisan 2024; 18:18:14 >




  • Ben de Bosch bayisinden WTX87K80TR alarak kurutma makinesi arayışıma son verdim. 33700 liraya 9 taksitle aldım. Ellerinde bir adet de WTX87EH0TR vardı, hemen hemen aynı fiyattı ama teşhirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyibe kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, siz kaça almıştınız peki benim şehir Hatay isterseniz numara atın siz ben görüşeyim. Sizi yormamış olurum bu arada çok teşekkür ederim.


    Genelde bu şehir dışı durumları riskli olabiliyor ama yine de eksileri artıları konuşmakta fayda var tabii


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Günaydın. Özelden yazdım hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba, ilgili makine için tırnaklardan kim açmıştı, hem YouTube hem burada aradım bulamadık referans olması açısından. Çünkü ben eski serie8 iq700 bulamıyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Bir arkadaşım 2022 sonlarında alıp hiç kullanmadığı Siemens WQ43G2A0TR cihazını satıyor. Şu an satışta olan WQG244C1TR ile benzer mi özellikleri acaba?
    Ayrıca yaklaşık 20bin ve biraz daha üstü civarı bi bütçe ayırıyorum. Öneriniz var mı? Kafam çok karıştı çok fazla özellik çıkmış:))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Daha önce paylaşanlar olmuştu burada ama en son hatırladığım https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158135739 var, sorabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bi arkadaş yazmıştı geçmiş 8-10 sayfayı kurcaladım diye. Ön bilgi eksikliği maalesef zorluyor. Isı pompalı olsun hepsi aynı işi yapıyor zaten demişti bi arkadaşım. Gerçekten öyle midir? Kendi kendini temizleme ve ütülenmiş gibi çıkarma olayları abartılı mı yoksa elzem mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glpyldrm kullanıcısına yanıt
    Hocam ütülenmiş gibi çıkarma olayı doğru kullanımda çok işe yarar. Ancak kendinizde tam kurutmadan hafif nemli alırsanız aynı kapıya çıkabilir. Ütülenmiş gibi çıkarma olayı basit bir sistem. Kurutma sonu makine içeri ara ara tekrar su sıkıyor çamaşırlar nemlensin diye.

    Isı pompalı kurutmaları kapalı kutuda klima gibi düşünün. Klima nasıl kullanıma bağlı 1-2 senede kirleniyorsa bunlarda kullanıma bağlı benzer bir durum söz konusu. En iyisi ve en verimlisi temiz kondenser.

    Kurutma makinelerinin hepsi aynı işi yapar. Isı pompalılar klima gibi kompresörle çalıştıkları için az elektrik harcar. Tüm makineler çamaşırı kurutur.

    Ancak kimisinde kondenser kısa sürede koku yapar, kimisinde kaplama kazan çizilir ses yapar, kimisinde kapak yamulur, kimisinde servis ilgilenmez, kimiside dikkatsiz özensiz kullanıcıya dayanamaz arıza verir. Ama geneli aynı işi yapar. Özellikle nemli rutubetli kömür yakılan yerlerde ve balkonsuz evlerde oldukça işe yararlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Nisan 2024; 21:14:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.