Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.964
Cevap
452
Favori
2.682.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elektrik tüketiminin çok fazla olması ortama fazlasıyla ısı yayması gerçi siz balkonda kullanacaksınız bu avantaj bile olabilir ama çamaşırları yüksek sıcaklıklarda kurutması 70-75 derece gibi bu sebeplerden dolayı önermem. Rahatlığına alıştığınız zaman bence de çok sık kullanırsınız. Yine de tercih sizin tabii ama ben olsam kesinlikle ısı pompalı alırdım baştan ödediğiniz bütçe farkını da kısa sürede amörti edecektir elektriğin kW fiyatı neredeyse 1₺ ye yaklaştı :).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba kurutma makinesi arayışı içindeyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.


    Öncelikle evimizde çamaşır makinesi dolabı var altlı üstlü. kurutma makineleri çok ısı yayıyor açıkta olmalı diyen bir arkadaşım var. çamaşır makinesinin üstündeki dolaba koymayı düşünüyordum sıkıntı yaratırmı bu?


    mediamarkette hoover marka indirime girmiş


    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hoover-dx-h9a2tcex-s-krt-9kg-a-%C4%B1po-kurutma-makinesi-beyaz-1186084.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=0.88


    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hoover-hl-h9a2de-s-a-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-9kg-%C4%B1s%C4%B1-pompal%C4%B1-kurutma-makinesi-beyaz-1191232.html


    üsteki 2800 alttaki 2600 tl. karşılaştırdığımda sadece ayakkabı kurutma aparatının ekstra olduğunu gördüm. Sizin bildiğiniz başka far var mı? Bu markayı kullanıp tavsiye edebilecek olan var mı?


    Teşekkürler şimdiden





  • quote:

    Orijinalden alıntı: treguend

    Merhabalar, bugün mağazada Grundig gdh 82'yi inceledim ve hoşuma gitti. Buradaki yorumları da göz önünde bulundurarak almaya karar verdim. Gittigidiyor'da (satıcı Teknosa) 2.949 TL'ye düşmüştü. Kazananlar Kulübü ile 2.800 TL'ye aldım 6 taksitle. 50 TL combo lira verdi Ziraat Bankası. 2.750 TL'ye gelmiş oldu. İnşallah sorunsuz elime ulaşır ve kullanırım. Çünkü daha önce Hoover ile çok kötü tecrübe yaşamıştım.

    Hoover ile yaşadığım deneyimle ilgili bilgi vermek istiyorum, almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olması açısından.


    Benimki çok acı bir tecrübeydi. 19 Mayıs‘ta kurutma makinesini aldım Hepsiburada'dan 2300 TL 9 kg A++. Ürünü kurdular, çalışmaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra dokunmatik tuşları kendi kendine bastı üst üste, sonrasında makine durdu. Ama isin ilginç tarafı, makinenin çocuk kilidini kilitleyince makine tuşlara kendiliğinden basmadan çalışıyordu. Yetkili servis geldi, önce dokunmatik panel değişti, düzelmedi. Sonra anakart değişti, sorun devam etti. Sonra cihaz değişime gitti, gelen cihazda başka bir sorun vardı. Çalışırken vuruntu sesi geliyordu. O da değişime gitti, yeni cihaz geldi. Yeni cihazda da kendi kendine tuşlara basma sorunu vardı. Eve elektrikçi bile getirdim, evin elektrik tesisatında sorun mu var diye. Hiç bir sorun yokmuş tesisatta. Sonra elektrikçi, kurutma makinesinin prizindeki topraklama metallerini bantla kapatıp, yani makinenin topraklamasını iptal edip makineyi çalıştırdı. Makine sorunsuz çalıştı. Yani makinenin topraklamasında sorun vardı.


    Özet olarak, toplam 3 üründen 2'sinde topraklama, 1'inde de vuruntu sorunu vardı.


    Tabi bu süreçte Ekim ayına geldik. 15 Ekim’de Hepsiburada’ya iade talebinde bulundum. O süreçte de saçma sapan bir sürü olay yaşadım. Bozuk makine 2 defa bana geldi, tekrar yolladım. İademin kabul edildiğine ve paramın bankama iletildiğine dair bilgilendirme mesajını daha az önce aldım Hepsiburada'dan.





  • supernaturel.emin kullanıcısına yanıt

    Isı pompalı olanlar çok fazla ısı yaymaz, ama yine de küçük bir dolap içinde çalışması verimi düşürebilir, benim A+ Altus yaklaşık 6 m2 lik banyoda birkaç derecelik artışa sebep olabiliyor özellikle tam dolu çalıştırdığımızda.

  • Selamlar electrolux EW8H3966IB modeli kulannan arkadaşlara sormsak isterim

    üründe havalandırma diye bir mod var

    havalandırma kıyafetin üzerindeki kötü kokuların giderilmesini mi sağlıyor?

    deneyimlediyseniz cevap vermenizi rica ederim

  • N11 den aldığım gdh 92 makinemin bugün kurulumu yapıldı. 120 tl karşılığında aparat da aldım ama adamlar çamaşır mak profilo olduğu için biz kuramayız dediler. Onun dışında makineye ilk olarak nevresim attı hanım. Dedikleri gibi top olup da içi nemli kalmamış her tarafı tam kurutmuştu. Sesi de gayet az geldi bana banyo kapısı kapalıyken dışardan nerdeyse hiç duyulmuyordu. Isı konusuna gelince aşırı bi ısı yaydığına şehit olmadım hatta değişiklik bile yoktu diyebilirim. Şimdilik genel olarak memnunum birkaç kurutmadan sonra yine fikirlerimi yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önceki sayfalarda kondenser filtresi olmadığı için arçelik,beko ürünlerini almaktan vazgeçenler var. Yeni kurutma makinesi aldım Beko D91PR, konderser filtresi yoktu. Uygunparca.com uzerinden arçelik 3886kt kondenser filtresi aldın bire bir uydu. Fiyat 130TL. Aldığım parça üzerinden hem sünger hemde hav filtresi var. 4 adet filtre olmuş oldu makinede. Makine içine 1 adet toz tanesi dahi kaçmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betterthink -- 18 Kasım 2020; 23:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkgenesis D kullanıcısına yanıt

    Benim makinam 4824 modeli havalandırma özelliği var hafif terli yün atlet bu özelliği denedim atlet kuru ve ter kokusu olmadan makinadan çıktı 3966 modelinde extra buharlı kurutma vs vardı sanırım fiyatı biraz bütçemizi aştığı için 4824 aldık çok memnun kaldık tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernaturel.emin kullanıcısına yanıt

    Hover kullanan ve olumsuz tecrübesini paylaşanlar var uzak durun derim.. elktrolux kullanıyorum tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makinayı memlekette ablamlar kullanıyor ancak daha 5 ay falan olmuştur alınalı, şimdilik memnunlar.

  • kir-pi K kullanıcısına yanıt

    Regal olanını buldum daha ucuz nasip olursa bunu alırım herhalde.


    https://www.n11.com/beyaz-esya/kurutma-makinesi

  • 13 senedir kullanmakta olduğum Beko D 70 K kurutma makinem nalları dikmek üzere, yeni bir kurutma makinesi arayışındayım, çamaşır makinemle uyumlu olması adına Bosch WTR85V00TR modelinde karar kıldım, kullanan varsa yazabilir mi? Veya SelfCleaningCondenser çok da gerekli mi anlatıldığı kadar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığınız Regal fiyatına göre iyidir iş yapar ancak çift filtre var contasız ve kondansere toz kaçırma olasılığı çok yüksek. Ayrıca tambur hacmi küçük 100 lt 6 7 kg çamaşırdan fazlasını atarsanız kırıştırma yapabilir.


    Her ay kondanseri süpürürüm derseniz 8 9 kg yu birden kurutma ihtiyacınız yoksa alınabilir fiyatı gerçekten çok uygun. O fiyata kesinlikle iş yapar Hoover vb türevlerini veya yoğuşmalı almaktan çok daha iyidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Kondansatörun önüne arçelik filtresi uyuyor diyorlar olmadi sünger koyarım benim amacim kot,ceket gibi acileyiti olan kiyafetleri kurutmak yoğunlukla kışın kullanırım normalde evde ki profiloyu şutlayacaktim ama kurutma makinesi almayı daha mantıklı buldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sorun yok fiyatına göre Cidden alınır. Kurutma makinesi büyük rahatlık bence de bu arada Profilo nun isterseniz garantiyi umursamazsanız prosestat ayarları ile oynayın. Şimdiden hayırlı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Ev su basmasin sonra 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: css2005

    Eğer söylediğiniz gibi sıcaklık yoksa servisi çağırın. Pompa arızalı makine ısınmıyor diye arıza kaydı açın.

    Merhaba, cihaz değişti. Daha doğru fabrikadan malzeme siparişi verildi dendi. Bende cihaz bozuk geldiği için tamir istemediğimi söyledim. Değişime çevirdiler. Az önce denedik. Dediğiniz baya sıcaklık oluyormuş. Diğerinde sıfır sıcaklık vardı.


    Bilgiler için teşekkürler.

  • +4 yıl 250 tl'ye garanti süresini uzatmaya gerek var mı sizce arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 19 Kasım 2020; 23:53:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.