Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
42
Favori
21.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam sayfası



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Gameplay - Zombies Cinematic Trailers


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Call of Dutyyoutube
    A dark new chapter begins in Modern Warfare III 🔥 💪 Blockbuster campaign featuring new Open Combat Missions 🗺️ Iconic Multiplayer maps 🧟 The largest Call of Duty Zombies map ever Plus so much more. Ready up for #MW3 soldier 👉 https://a.atvi.com/Pre-OrderMW3 Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty #ModernWarfare3
    https://www.youtube.com/watch?v=mHDEDDrGYvo&pp=ygUYbW9kZXJuIHdhcmZhcmUgMyB0cmFpbGVy


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Call of Dutyyoutube
    The Zombies experience arrives in the Modern Warfare universe as a team of multi-national Operators assist the members of Task Force 141 against vast undead hordes brought on by a second major enemy threat. Watch the trailer and dig into the lore of this massive, open-world experience launching with Modern Warfare III on November 10. Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty #ModernWarfare3
    https://www.youtube.com/watch?v=S2on_R32dRI&pp=ygUYbW9kZXJuIHdhcmZhcmUgMyB0cmFpbGVy


    Aşırı milliyetçi savaş suçlusu Vladimir Makarov, dünya üzerindeki etki alanını genişleterek Görev Timi 141'i şu ana kadar gördükleri en çetin mücadelenin ortasına itiyor...



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ocak 2024; 16:38:47 >







  • Arkadaşlar kimse geniş çaplı yazmamış, bilgilendireyim.



    İlk başta DLC'yi paralı yapmışlar vs. muhabbeti döndü ancak sonradan detaylar ortaya çıktıkça durumun tam öyle olmadığını anladık (Evet MW3'teki örneğin mapler DLC olarak MW2'ye gelebilirdi, ama bu sefer MW3 hype'ını öldürürdü, yine de değişik çok şey var)



    -Hikaye MW2'nin devamı (MW3'den sonra da MW hikayesi devam edecekmiş)

    -MW2 (2009)'daki tüm orjinal haritalar direkt olarak MW3'ün çıkışında olacak. Toplamda 19 map. +3 Adet Ground War mapi, +1 Adet "War" mapi.

    -Klasik mini map olacak. Yani ateş eden haritada kırmızı nokta olarak gözükecek - susturucu ile sıkarsa gözükmeyecek vs.

    -Can 150 olacak, bu da MW2'ye kıyasla TTK'nın (averaj ölme süresinin) artacağı anlamına geliyor.

    -MW2 (2022)'de bulunan bazı silahlar MW3'de de olacak, bu silahları MW2'de kastığınız taktirde MW3'e kasılmış şekilde geçecekler.

    -Yeni "GEAR" perk sistemi. Örnek: Kaska, veste vs. perkler takılacak.

    -Bildiğimiz her zamanki "Hardcore" modu olacak. Bunu MW2'deki Tier1 ile karıştırmayın. CoD4'de örneğin hardcore oynadıysanız o nasılsa bu da öyle.

    -"Tac-Stance" - MW2'de lazer taktığınızda silahı yatay tuttuğumuz olay perk olarak gelecek, ve o perki kullandığınızda sadece silahı yatay tutmakla kalmayıp 1-2 bonus özellik de olacak

    -Modern Warfare Zombies (Bunu Black Ops veya WW2 zombisi gibi beklemeyin, söylenene göre -hatta doğrulandı- DMZ gibi düşünün, DMZ içinde PVPsiz bir şekilde grupla gireceksiniz, zombiler vs. olacak, aynı DMZ gibi görev falan yapılacak. Diğer squadlar ile etkileşim olacak. Ancak PVP yok.)

    -Slide Cancel, Reload Cancel, Bomba Cancel animasyonları geri geliyor. Kaldırılması çok çok gereksizdi. Kayarken ve kaydıktan hemen sonra istediğiniz gibi ateş edebileceksiniz. Engellerin üstünden geçme daha hızlı & sprint atarken engellerin üstünden geçilebilecek.

    -Kayarken nişan alma perk veya silaha eklenen özellik ile olacak - eğer bu eklenmezse kayarken sadece nişan almadan sıkılabilecek. (çoğunlukla böyle kullanılıyor zaten)

    -Normal yürüme ve nişan halindeyken yürüme hızlarında artış.

    -Hikaye modunda "Open combat mission" denen (muhtemelen MW2'de Graves'den kaçarken stealth takıldığımız gibi) görevler bulunacak. Bunun haricinde linear görevler de bulunacak. (Klasik oyun sana şurdan git diyor oraya gidiyorsun tarzı.)

    -Verdansk haritası veya Verdansk'dan kısımlar bulunacak. (Tahminimce Verdansk geri dönüş yapar değişmiş bir şekilde, çünkü çok fazla talep görüyor. Başta nostalji sebebi ile.)

    -Cutthroat adlı 3v3v3 şeklinde oyun modu.

    -Zombi ksımında sinematikler Treyarch'ın zombi hikayesinin parçası olacak.

    -İlk açık beta Playstation'da olacak.

    -Oyun çıktıktan sonraki dönemlerde 12 adet yeni 6v6 mapi eklenecek.

    -Stalker Perk'i - Ninja Perk'i.

    -Paylaşılan fotoğraflardan gördüğümüz kadarı ile ACR silahı oyunda var.

    -Orjinal MW2'deki gibi oyun sonu sonraki mapi oylama.

    -Silah Tuning.

    -Call of Duty HQ diye bir sistem geliyor. MW2 ve MW3 ve SONRASI tüm oyunlar bu Call of Duty HQ'nun parçası olacak. Call of Duty HQ'dan oyunlar arası geçiş yapılabilecek. Sanıyorum ki CoD WW2'deki HQ tarzı birşey olabilir. Tüm Call of Duty içeriğini tek bir yerde kontorl edebileceğiniz bir sistem.


    Şimdilik tüm onaylanmış bilgiler bu şekilde. Biraz da kendi düşüncemden bahsedeyim. MW2 (geçen sene çıkan) Call of Duty'den çok fazla sapmış, inanılmaz yavaş bir hale bürünmüş, "gerçekçilik" adı altında oyunun akıcılığı çok öldürülmüş bir oyundu. DMZ modu çok iyiydi. Silah tuning sistemi aynı şekilde iyiydi. Ama örneğin Multiplayer'da kamp yapan insan sayısı çok çok fazla idi. Bildiğimiz klasik CoD özelliklerinin çoğu yoktu ya da bilinmeyen bir sebepten dolayı değişmişti. Bana kalırsa MW3 için MW2 DLC'si olmalıydı demek yerine, MW2 aslında MW3 gibi olmalıymış demek daha doğru. MW3 ile birlikte senelerdir oynadığımız CoD'un çekirdek (core) özellikleri tekrar geli geliyor. Gerçekten çok çok beğenileceğini düşünüyorum. Eğer bir sorunuz vs. var ise sormaktan çekinmeyin. Güncelleme olduğunda düzenlerim.



    --18 Ağustos Güncelleme:


    -Signal Jammer (Gear veya Perk) düşman bombalarını gecikmeli patlatacak

    -Breach Drone - Muhtemelen Black Ops 2'deki gibi olacak. Havaya drone atacaksınız drone düşmanın üstüne dalıp patlayacak.

    -ACS (Field Upgrade) Fırlatılabilir birşey olacak, objektife attığınızda +1 oyuncu yerine geçecek ve bununla objektifi ele geçirebileceksiniz. Diyelim hem onu attınız hem kendiniz objektife girdiniz, bu durumda objektifi 2 oyuncunun alacağı hızla alıyor olacaksınız. Objektif ele geçirmesiz modlarda düşmanın sağa sola bıraktığı şeyleri hackleme özelliği olacak.

    -Comm Scrambler - Kullandığınızda radarda etrafınızda bir alan oluşacak, bu alan içinde takım arkadaşınız varsa haritada düşmanlara gözükmeyecek. Kendiniz gözükecek misiniz gözükmeyecek misiniz tam belli değil.

    -Detector (Perk) Düşmanın lazeri üstünüzde olduğunuzda bunu farketmenize yarayacak.

    -Yukarıda bahsettiğim tac-stance özelliği hakkında ekstra bilgiler: Tac Stance özelliğini kullandığınızda silahınızın isabet oranından feragat edip bir süreliğine hız kazanacaksınız. Silahınızı yatay olarak kullanacaksınız, nişan alamayacaksınız. Yukarıda bahsettiğim gibi kayarken nişan alma perki almadığınız sürece kayarken ateş ettiğinizde bu tac-stance özelliği gibi silahınızı yatay tutarak ateş edeceksiniz.



    --3 Ekim Multiplayer trailer öncesi güncelleme:


    -Arayüz maalesef yine o iğrenç aynı arayüz. Ama şöyle bir detay var; Call of Duty için arayüz tasarımında çalışan bir çalışanın attığı twitte "arayüze çöp demek için 5 ekimi bekleyin" yazmış, daha iyi olacağını / değişik olacağını ima ediyor.

    -Aftermarket Parts ve Conversion Kitler olacak, bunlarla silahları tamamen başka silahlara çevirebileceğiz. Conversion kit takıp bir tabancı örneğin SMG'ye çevirebileceğiz, çevirilmiş haline de sıfırdan yeni eklentiler takılabilecek. (örnek: üçlü sıkan baretta tabancaya otomatik sıkan tetik eklentisi takmak yerine silahı tamamen başka silaha çevirip otomatik hale getiriyoruz.)

    -Örneğin perk gibi bot seçebileceğiz, atıyorum, bi bot kayma hızını arttıracak, bi diğer bot engellerden tırmanma hızını arttıracak, bi diğer bot yüksekten düşme hasarını azaltacak vs.

    -1x optikler artık hareket ve hedef alma hızını düşürmeyecek.

    -Diyelim ki bi tüfekte 9. seviyede bir optik açıyosunuz, yine aynı optiği bir pompalı için 15. seviyede açıyosunuz, o optiği tüfekte 9. seviyede açtığınızda pompalıda da açılıyor. 15. seviyeye kasmanıza gerek kalmadan.

    -Multiplayer'da eskisi gibi düzgün takım isimleri geri geliyor. Örneğin, Task Force 141 vs Opfor olacak, önceki oyunlar gibi "kortac" falan yazmayacak. Rangers vs Spetsnaz falan da olacak galiba.

    -Black Ops 2-3 wildcard sistemi geliyor (galiba)



    --Multiplayer trailer sonrası güncelleme:


    -Beta haritaları: Favela, Skidrow, Rust, Estate, Highrise (2. hafta)

    -MW19 tarzı kill xp Vs. bildirimleri geri dönüyor (sarı yazı şeklinde)

    -Yeni Warzone haritası Verdansk'a oldukça benziyor - gerçi "çok büyük" olacak dedikleri "War" modu haritası da olabilir o.

    -Vault Edition için Black Ops 2'deki Diamond kamuflajına neredeyse 1:1 benzeyen bir kamuflaj geliyor

    -MW3'dekine (eski) benzer "recon juggernaut" killstreaki gelebilir, trailerda ona benzer birşey gördüm. Sonuçta Sledgehammer Games yapıyor.

    -Emp Killstreaki

    -Black Ops 2'deki gibi Hunter Killer Drone killstreaki

    -M32 MGL'yi multiplayerda kullanabiliyoruz, killstreak olabilir

    -Karambit bıçak

    -Revolverla seri atış yapabilme (?)

    -Haritaların hepsi neredeyse orjinaline 1:1 yakın ancak birkaç haritada yüzülebilen yerler olacak (sub base örneğin)

  • Cod: MW3 için önemli tarihler:


    -Beta Hafta Sonu 1 (PS4 ve PS5) – 6 Ekim - 10 Ekim 2023

    -Beta Hafta Sonu 2 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 12-16 Ekim 2023

    -Kampanya Erken Erişimi (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 2 Kasım 2023.

    -Oyunun tam lansmanı (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 10 Kasım 2023




    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}oyun haberleri - merlininkazani.com
    Call of Duty: Modern Warfare 3 geliyor olabilir
    https://www.merlininkazani.com/call-of-duty-modern-warfare-3-haber-124105
  • "Geçtiğimiz süreçte birçok detayı ortaya çıkarılan yeni COD 2023 oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ten ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri düşük kaliteli olarak karşımıza çıksa da Terminal ve Scrapyard gibi çok oyunculu haritaların düzenlenmiş sürümlerini bizlere sunuyor."



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}www.bolumsonucanavari.com
    Call of Duty: Modern Warfare 3'ün İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Modern_Warfare_3un_ilk_Ekran_Goruntuleri_Sizdirildi-118026.htm




  • Şu an mw2 baya oynanıyor zaten bu manyaklar niye mw3 çıkarıyor? Ben daha ucuz diye gidip cold war aldım oyuncu bulma sorunum var. Şimdi gidip mw2 alasım var. Mw3'ü beklemesem kaç liradan çıkacağı belirsiz. İndirim almaz ve steam kur fiyatı da zamlanırsa almak imkansız. mw2 şu an 600 lirayken almak mantıklı gibi.

  • neden eski seri ismiyle aynı şekilde devam ediyorlar ? 2010lu yıllardaki modern warfare 1-2-3 şeklinde aynı ismi vermemin amacı nedir ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    temcit pilavı taktiği..

  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    hikayeye reboot attılar alternatif evren gibi düşünebilirsin.

  • kogmen kullanıcısına yanıt
    biliyorum, oynamışım bütün seriyi, isim farklı olabilirdi.
  • Activision, COD: Modern Warfare 2 içerikleri yeni çıkacak olan COD: Modern Warfare 3'e aktarılsın mı anketi yaptı..




    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Call of Dutytwitter
    “Let's get this out of the way... Should #MWII Operators, Weapons and Bundles carry forward into Call of Duty 2023?”
    https://twitter.com/CallofDuty/status/1681076680247611393?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 20 Temmuz 2023; 13:9:33 >
  • Modern Warfare 3'ün logosu Monster reklam panolarından sızmış...


    Görsel

  • MW3 menü şöyle diyorlar. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • Eski bir bfci olarak ister istemez buraya kayacağız gibi görünüyor
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}CharlieInteltwitter
    “Officially confirmed now: Sledgehammer Games is developing #MW3. They also were a co-developer of the original MW3.”
    https://twitter.com/charlieINTEL/status/1688583097455931393


    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Geoff Keighleytwitter
    “Activision has announced that CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 will launch on November 10.”
    https://twitter.com/geoffkeighley/status/1688582336525254656



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 7 Ağustos 2023; 19:18:0 >
  • 10 Kasımda geliyor.



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Sledgehammer Gamestwitter
    “MODERN WARFARE III https://t.co/PcrDI2Nzy4”
    https://twitter.com/SHGames/status/1688582925992808449
  • Yine sbmm olur movement aynı dandiklikte kalır ttk yine çok hızlı olur ve yine her sezon 1-2 harita 1-2 silah ekleyip multiyi üvey evlada çevirip warzone odaklanırlar.

  • Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Call of Dutyyoutube
    The ultimate threat returns #MW3 Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty #ModernWarfare3
    https://www.youtube.com/watch?v=C_6J06wdgXY
  • Adamlar neredeyse 6 ayda bir Cod çıkarıyor. Tam bir para tuzağı. MW 1 i tutturdular diye hala onun ekmeğini yiyorlar. MW 2 yi gördük ateşi hemen söndü, MW 3 2 den de kötü olacak kanımca.

  • Nasılsa satılıyor diye her sene leş oyun çıkarıyorlar. 2-3 senede bir adam gibi oyun çıkarsalar yeter. Mw2 çok kötü silahlar ve haritalar berbat tek iyi yanı vuruş hissi fena değil. Şu an Vanguard ve Cold War'ı keyifle oynuyorum adam gibi oyun çıkarırlarsa bunların dışında diğerlerini de oynamaya gerek yok. Vanguard çok gömüldü ama bence gayet keyifli. Silahlar ve haritalar güzel. 14vs14 maçlar keyifli geçiyor.

  • Oyunun Steam sayfası açıldı ve ana mesaj güncellendi. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 



    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}store.steampowered.com
    Call of Duty®: Modern Warfare® III on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2519060/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.