Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
63
Favori
117.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt

    yeni oyun 1500 liranın altında gelmez muhtemelen. bu miktar problem değilse beklemek daha mantıklı olabilir. mw 2 pek sevilmedi çünkü. maç bulmakta sorun yaşamazsınız elbette ama pek olmamış bir oyun.


    he yenisi iyi çıkacak mı o da belli değil. activision pek dinlemiyor oyuncuları, kafasına göre davranıyor. sızıntılar olumlu gibi görünse de pek güven yok.

  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Sağolasınız hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni oyunu rahat oynamak için kim bilir nasıl bir sistem gerekecek.


    Şu anda bile mevcut oyunun optimizasyon sorunlarıyla boğuşurken.

  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

    Bir şey değişmeyecektir. Sorun oyunda değil zaten BR modunun oyunun grafik motoruna uygun olmamasında bence. MP modunda herhangi bir optimizasyon sıkıntısı yaşatmıyor oyun.

  • Bu sefer almayacam dedim ama yine Sezon 5 Blackcell paketini aldim. Cok saglam yapmislar bu seferkini be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Steam sayfasında ismi Call of Duty® olarak değiştirildi. Bir duyuru yayınlamışlar. Sanırım bundan sonraki COD oyunlarının Steam'de ayrı sayfası olmayacak. Hep aynı oyun içinden erişilicek MW2 ve ondan sonraki çıkacak COD oyunlarına. Anlamadım nasıl bir saçmalık bu.


    Going forward, future Call of Duty® titles can be played from the same location on Steam. This should make deploying to the battlefield even more straightforward, so you and your squad can worry less about where to launch and more about how to score your next victory.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 4 Ağustos 2023; 4:0:26 >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun evet güzel ama ben bu oyuna para yatırmayı bıraktım. shadowban muhabbeti yüzünden.

  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt
    Sizde de mi 166ms uzerinde hala araniyor yaziyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı şekilde shadow ban yüzünden para yatırmayı ve oynamayı bıraktım. Öldürdüğünüz kişiler sizi sürekli ard arda reportladığı zama direkt shadow banlanıyorsunuz bu kadar saçma sistem olamaz aylardır düzeltemediler binlerce kişi bu sorunu yaşıyor tamamen anticheat rezaletliği...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty resmi twitter hesabindan az once yazilana gore parayla alinan operator, silah ve skinler mw3 e aktarilacakmis sanirim. Bu cook iyi oldu 5,6 adet bundle almistim.

    Edit: Resmi sayfasinda da paylasilmis. Tum operator ve silahlar mw3 e aktarilabilecekmis.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 10 Ağustos 2023; 10:1:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

    Aynen bundle ekranında da altta yazıyor kırmızı yazıyla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt

    İptal edip sürekli tekrarlayın süreç uzarsa rada bende de oluyor çok kd kasan biri değilim ama oyunu ezberlediğimden nerden adam gelir nerden çıkar vs benide raporluyorlar galiba 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt

    internet ip adresinizi sabitleyin. ping probleminiz muhtemelen bu şekilde çözülür. bende böyle çözülmüştü.

  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Ben bu oyunu saldim gitti hocam ya. Bunun ne bugi biter ne lagi biter bir de ayda 50 60 lira sabit ip parasi mi verelim. Zaten burada sikayetci oldugumuz cogu seyi mw3 te duzelteceklerini soylemisler instagramda. Time to kill, headshot multiplier, multiplayerdaki hp duzeyi vesaire. Activisionun deneme tahtasi olmusuz. 2 el oyun kazaniyorsun millet raporluyor surekli ekrana uyari geliyor "inceledik birsey bulamadik" tarzinda. Onceden 62ms ile mac buluyordu oyun raporlandikca 166 172ms ile buluyor. Hile yapsam gam yemeyecegim. Oyunda tek bir cumle kurmuslugum yok en fazla yazdigim gg dir adamlar o mesaji takim halinde raporluyor surekli shadowban yiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 18 Ağustos 2023; 11:3:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de var geç maç bulma . Groundwar ın içine ettiler zaten 5 haritanın 3 ünde lag var oynanmıyor .30 40 gb güncelleme aldık hala aynı yazık cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skymarc S kullanıcısına yanıt

    Bu sorunların hiçbirini yaşamadım açıkçası. Konsolda mı oynuyorsunuz? Bunun dışında time to kill muhabbeti ne daha doğrusu komünite ne talep ediyor?

  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt

    pc'de oynuyorum ve raporlayanlar zaten konsol oyuncusu. aynı ping aralığındaysanız zaten bir el oyun bitince aynı kişilerle maça atıyor onlar da sürekli raporlarsa shadowban yiyorsunuz 166ms ve yukarısında maç buluyor o aralıktakiler de hep hileden banlanmış kişiler oluyor haritanın ucundan heatshot yiye yiye oynarsınız. halbuki bütün oyunların kaydı var script olarak girip baksalar bir sıkıntı olmadığını görecekler ama buna iş gücü ayırmak yerine otomasyonla shadowban atmak daha kolay geliyor. benim tek oyunda 75 80 kill aldığım oluyor bu hile yapıyorum demek mi? değil ama kimse girip replay'e bakmıyor. ha bu arada bir defa sesli mesaj atmışlığım kimseyi harasslamışlığım yok chate tek yazdığım gg dir.


    time to kill muhabbeti ttk olarak geçiyor bazen oyun içinde soruyor anket çıkıyor karşınıza öldürdüğünüz rakibi çok mu hızlı öldürdünüz yoksa yavaş mı geldi diye soruyor. yani karşıdaki kişiyi öldürdüğün zaman demek. çoğunluk çok hızlı demiş olacak ki mw3'te ttk hızı düşürülecek. elime güzel modlanmış bir smg aldığımda benim karşımda kimsenin durma ihtimali olmuyor çünkü yürürken bile spread olmadan sıkabiliyorum. resmen 2 mermi alıyor karşıdakinin ölmesi. bizim yaş gelmiş 40'a bu oyunda birşey başarmak için çelik gibi refleks olacak sürekli bir dikkat gerekiyor sürekli ter akacak yani hiç girip 2 el atayım ferah ferah olayı yok tüm kitle ya tryhard ya hile. 18-20 yaşa hitap eden bir oyun ama şu anki haliyle. multiplayer tam bir shitshow afedersin, hele shipment gibi ufak haritalarda. ground war gibi modları zaten çok oynayan yok olsa da 166ms üstü çinliler japonlarla falan oyun buluyor çünkü dediğim sebeplerden shadowban yiyoruz. hadi ona rağmen oyun bulsan sürekli spawn noktasından kafana atıyorlar çünkü dediğim gibi o ping aralığına düştüysen komple hilecilerle oynuyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 18 Ağustos 2023; 23:39:35 >




  • Skymarc S kullanıcısına yanıt

    Açıkçası oyun ilk çıktığında oldukça gerçekçi temeller üzerindeydi. Ancak casual ve çoğunlukta olan cod oyuncuları bunu beğenmedi. Hızlı ölme, şarjör değişirirken iptal etme, kayarken animasyonun ortasında zıplayamama vs gibi durumlar yüzünden baya eleştiri aldı oyun. Açıkçası ben daha gerçekçi bir oynayış temelinden yana olmama rağmen sanırım çoğunluk benim gibi düşünmüyor. Yeni oyunla aşırı casual oynayışa geri dönecekler anlaşılan.


    Shadowban ile ise hiç karşılaşmadım. Tabi bunun nedeni BR modunu çoğunlukla oynamamız olabilir. Ancak birçok yerde fake raporlar ile shadowban yenebildiğini okumuştum. Hatta aşağıda vereceğim link ile sorunu çözenler olmuş. Deneyin isterseniz.



    support.activision.com
    Appeal A Ban | Activision Support
    https://support.activision.com/ban-appeal




  • Son 1 aydır ölüp yeniden doğarken kamera yukarı kalkıyor. Dedim mouse sorunlu herhalde ama aynısını ps5'de de yaptı. Böyle bir ayar filan mı var? Başına gelen var mı?

  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.