Şimdi Ara

call of duty de bu arkadaşlar neden bahsediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar aim assist ile alakalı bir video ararken bu video karsıma cıktı 21. dakikadan itibare izlerseniz bir şeyden bahsediyor benim kulakta biraz problemli anlayamadım


    patcutezyoutube
    cod warzone 2.0 silah ayarlar ve soru cevap
    https://www.youtube.com/watch?v=RB3V0f9fY2s

    bu bahsettiği şeyi nerden bulabilirim




  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    Cronus zen diye bir cihaz var genelde gamepadle oynayamayanlar bu cihazı pc yada konsola takıp sonra onada klavye mouse bağlayıp sanki gamepadle oynuyormuş gibi aim asist aktif oynayabiliyor çünkü aim asistin aktif olması için pc yada konsol farketmeksizin gamepadle oynaman şart, videodakide ondan bahsediyor aim asistin avantajından müzdarip olduğu için bende bu cihazı en sonunda alıp kullanıcam diyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

    valla kardeş. hile yapmadım şu zamana kadar. işimde olmadı ama. adamlar ateş ediyor takır takır hep aynı noktaya. biz ateş ediyoruz namlunun ucu dansöz gibi bir oraya bir buraya mermi savuruyor. hadi onu geçtim hiç ses çıkarmadan bekliyorum. dip köşede vs. adam geçerken havaya zıplayıp kafadan vuruyor. adamın öldurme anı videolarını izliyorum adam sanki duvarın arkasını göruyor ister yatarak nişan al veya çömelerek yada ayakta adam seni kapıdan veya herhangibi bir nesnenin arkasında aniden çıkıyor vuruyor hemde headshot yapıyor. tamam çok iyi oyuncular var kabul ediyorum. sürüyle gezenini ilk defa görüyorum.

    adamın elinde snıper sılah var. adam tutdugunu indiriyor sanki sinek avlıyor. benim elimde seri mermi atan silah var. onun kadar adam vuramıyorum. mouse macro varmıs. onu bende yapayım diyorum namlu dansöz gibi sallanmasın diye. ama yapmaya çekiniyorum. ban yerim korkusuyla. birde bu makroyu nasıl yapacağımı gösteren turkçe bir kaynak yok. ben deki mouse razer basiliks v3. kılavyede razer. adamlar neylerine güvenip hile yapıyorla anlamadım şimdi yakında cod un yeni serisi cıkacak. battlenet de vauld edition 99.99 dolar kabaca 100 dolar diyelim 2.720.33 tl ediyor sen kalk dünyanın parasını ver sonra hile ile bir ban ye ben 3-4 gün uyuyamam :)





  • senin bahsettiğin şeye baktım. trentyol da 4 bin tl. ben o parayı ona vereceğime. varsın gelen vursun beni giden vursun. ben bir markete girdiğimde raflardaki ürünün fiyatını gördümü psikolojisi bozulan adamım. ben o parayı ona verdimi beni tımarhaneye tıkarlar :)

  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    silah namlusu dansöz gibi dediğin mevzu için şöyle diyim, cod görüp görebilceğin en kolay tepme kontrolü olan oyundur, eğer gerçekten kontrol edemiyorsan ya silah eklentilerinde sıkıntı var yada mouse ayarların kötü ve aimin yeterince gelişmiş değil, aim asistteki olay daha farklı birşey tepme kontrolünden ziyade nişan alma yardımı yapıyor yani adamın üzerine daha kolay kitleniyorsun, makrolar falan var dediğin gibi ama uğraşmaya değmez bulaşma onlara, doğru silah eklentileri ve biraz bilekle kontrol edemiyeceğin silah yok oyunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

    son bir sorum olacak. bazı silahlar tek tek bazıları üçer üçer atıyor.tek tek atanlara lafım yok üç üç atanları seri atma varmı mesela bf 4 de kılavye de N tusuna bastımı tek tek veye tam otomaki seri atış yapıyorsun cod da buna benzer bir şey varmı zira bulamadım kılavyeden tek tek denedim tuşları olmadı

    herhalde silahın kendi özelliği dedim bıraktım .herhalde silah sağlam vurdugu için böyle yapmışlar 3 mermide indiriyor adamı örnek vermek gerekirse hafif makineli ksp 45 üçer üçer atıyor ama sağlam indiriyor

  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    3 er li atan silahlar çok nadir oluyor m16 falan mesela, oyunda mermi atışı değiştirme b tuşu ile ayarlı. Oyun içi nickinizi gönderirseniz müsait vakitlerde birlikte girebiliriz isterseniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warzone için diyorsan ben ilk cıkanı oynuyordum onda battle royal tarzı haricinde kanlı para modu vardı o cok sarıyordu onu kaldırdılar son duydugum habere göre eski warzoneyide kaldıracaklardı şimdi ne oldu bilmiyorum birde eski oyunda millet silahları dürbünsüz oynuyorlardı ben onu birturlü beceremedim sırf alışabilmek için steamden indirimden iki oyun birden aldım cod modern warfare ve cod balck ops cold war 1. oyunu bilmeden de olsa aslında sorun mouse daymış geç uyandım ama iş işten geçti ilk oyunu iade ettim şu anda steam üzerinde black ops oynuyorum nick cyrano52 de ben sana ayak uyduramıya bilirim :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.