Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
12
Favori
37.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    hocam kart bilgilerini girmeden error veriyor daha.Ödeme yöntemi olarak credit card'ı seçtiğim an error alıyorum.
  • Arkadaşlar GTX 1060 da oynayan var mı nasıl performans veriyor oyun? 3GB versiyon bu arada
  • İLk mesajdaki oyuncu listesine ekledim hepinizi

    Benim ekran kartım gtx1060 ama sizden farklı olarak 6 gb modeli. Ben bendeki performansını söyliyeyim az çok çıkarım yapabilirsiniz belki. FPS limiti koymadığımda 80 90 100 arası fps gidip geliyor. Ben 60 fps e sabitledim. Tertemiz oynayabiliyorum. Sadece 8 gb ram tam yetiyor diyebilirim. Altta bazen chrome açık olduğunda 1 - 1.2 gb chrome alınca oyunda bir tekleme hissediyorum ama onuda kapatınca sıkıntı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastbela93

    İLk mesajdaki oyuncu listesine ekledim hepinizi

    Benim ekran kartım gtx1060 ama sizden farklı olarak 6 gb modeli. Ben bendeki performansını söyliyeyim az çok çıkarım yapabilirsiniz belki. FPS limiti koymadığımda 80 90 100 arası fps gidip geliyor. Ben 60 fps e sabitledim. Tertemiz oynayabiliyorum. Sadece 8 gb ram tam yetiyor diyebilirim. Altta bazen chrome açık olduğunda 1 - 1.2 gb chrome alınca oyunda bir tekleme hissediyorum ama onuda kapatınca sıkıntı yok
    Sağol dostum bi sıkıntı olmaz o halde bende 8 GB ram var. Oyun oynarken arka planda başka bir şey açık bırakmıyorum zaten. Yine 60 a sabitlerim bende




  • Problemi çözdüm.Rus vpn ile tarayıcadan battle.net e girip hesap açtıkdan sonra oyunu satın aldım.Ödeme yönteminde verdiği error problemini ise tarayıcı değiştirip halledebildim.
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar MID-HIGH aralığında mı? Bir de kapattığın özellikler var mı ? MOTION BLUR gibi
  • NaberOrtaam kullanıcısına yanıt
    akşam daha ayrıntılı bakarım ama çoğu ayar defaultta. Sadece motion bluru kapatamıyoruz onu minimuma çektim. Genel olarak tüm ayarlar defaultta. Akşam olmadı resim alır atarım.
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur bende 1050 ti var oyunu oynamadım ama low-mid ayarında 60 fps veriyor aksiyonun tam içine dalmadım henüz :)
  • Blackout modu bana saçma geldi koca harika bir kere ölünce oyun bitiyor falan. Belki de tam olayı kavramayadığım için sevmedim ama multiplayer de diğer modlar çok eğlenceli. Domination, hardpoint, control, tdm ve kill confirmed gayet zevkli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    battle.net hack e bir çözüm olur belki demiştim ama yine aimbotlar çıkmış redditte falan videoları var
    Doğru hack var ama önemli olan ne sıklıkla karşılaşacağımız. Mesela rainbow sixte de hack var ama 700 küsür saatlik oyun süremde toplamda 2 kere hacke rastladım. black ops 4'ü tabi 2 gündür oynuyorum sadece, ondan karşılaşmadım. zaman gösterecek.

    Ama hackten ziyade oyunun crash yeyip kapanması sinir ediyor. Oyunu kapadığımı hiç hatırlamıyorum. crash yeyip kendi kapanıyor sağolsun. bende ara vermiş oluyorum. Bide zombi modundaki buglar deli ediyor. yere düşüyorum yerden kalkamadığım gibi ölmüyorum da. bütün oyun yerde yatıyorum en sonunda leave match deyip çıkıyorum. Neyseki ilerlemeyi kaydediyor çıksam da. Oyun herşeye rağmen zevkli. özellikle ödül sistemi çok iyi. yaptığınız herşey bir şekilde size ödül olarak geri dönüyor. başarım açılıyor. oyuncu kartları açılıyor. yeni ekipman kamuflaj vs. açılıyor.




  • Bu oyun bir ara 210 lira falandı ön siparişte. Hadi kurlar arttı vs. 300 lira oldu. Daha çıkmadan önceki hafta 300 liraydı. Şimdi 360'dan başlıyor. Durmaplay'dir, oyunfordur vb. fırsatçılara para kazandıracağıma gider alırım yurt dışı key sitelerinde. Off couponlarla falan daha ucuza geliyor zaten. Serbest piyasa anladık da niye 200 lirayla başlayan yolculuğun 380'lere çıkmasının bir değişkene bağlanması imkansız. Adamlar artık bu fiyattan satıyorum işine gelirse diyor. Gelmiyor, esen kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 16 Ekim 2018; 15:3:40 >
  • Oyunu 180 lira ile alarak aranıza katıldım, dün yaklaşık 4 saat kadar oynadım ve tek kelime ile muhteşem bir oyun yapmışlar.
    DarknesTiger#2730 ekleyebilirsiniz
  • bu uav gibi özel araçlar nasıl açılıyor? üst üste ölmeden çoklu kill alarak mı sadece? millet patır patır açıyor anlamadım herkes mi 5 6 kill hiç ölmeden alabiliyor yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum.
  • 180 TL ye kapattık işi baya uyguna geldi yöntemi yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • blackout ı betada çok güzel oynuyordum şimdi atladığım yerden sağ çıkamıyorum paranın yarısı boşa gitti herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impiousgoat

    bu uav gibi özel araçlar nasıl açılıyor? üst üste ölmeden çoklu kill alarak mı sadece? millet patır patır açıyor anlamadım herkes mi 5 6 kill hiç ölmeden alabiliyor yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum.
    bildiğim kadarıyla başka yolu yok üst üste kill alıp puan biriktirmekten. Sürekli uçak helikopter atanlar da o attıklarıyla kill aldıkları için tekrar atıyorlar. Bi de takım kötüyse helikopteri felan vurmuyorlar terör estiriyor helikopter havada.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    hea orada alınan killer de bu döngüye giriyorsa eyvah eyvah onun için kaos yaşıyoruz sürekli:D tşk. yardım için.
  • Bende Rus vpn ile aldım. Benide listeye eklersen sevinirim. Teşekkürler.

    Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU]


    WinKyyTR#2859



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 16 Ekim 2018; 21:27:45 >
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Rusça mı oldu oyun hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    Merhabalar adım adım nasıl alındığını söyleyebilir misiniz? Ya da bunun için bir rehber mevcut mudur?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.