Şimdi Ara

CALL OF DUTY 2 ( ONLİNE OYNAMAK İÇİN ) YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; Call of Dut 2 online üzerinden oynamak istiyorum bunun için ne yapmam lazım ve hızlı şekilde bu oyunu indirebileceğim sorunsuz link verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürle



  • Orjinal cd alacan başka yolu ne yazıkki yok
  • öncelikle sağolasın mesaj için fakat araştırma yaptım bazıları diyor ki.

    oyunu int den indir sonra xfire kur oynarsın ?

    neyin nesi anlamış değilim.. normalde kafede arkadaşlarla langame den deathmatch olarak oynuyoruz o yüzden bilgim yok malasef. eğer detaylı bilgi verirseniz memnuın olurum ve steam account alacagım sanırım 10$ mı ?
  • Steam hesabı alması ücretsiz. Cod2 keyi de 20 lira olması lazım. Ama 20 liraya satılan cod2 keyleri retail keydir yani Steam ile bir alakası yok. Cod2 yi steam üzerinden alırsan da pahalıya geliyor 20$ sanırım. Oyunu multi oynamak için orjinal key gerekmiyor. Oyunu herhangi bir kaynaktan indirip gerekli güncellemeleri de aynı şekilde indirip oyunun üzerine kurmanız lazım. Ardından da Xfire kurup oyunu Xfire a göstermen gerekiyor. Oyuna Xfire yardımı ile giriyorsun. Yanılmıyorsam bu forumda Xfire kurulum ve kullanım kılavuzu olacaktı bir yerlerde aratmak lazım.

    Birinci en kolay olarak en kolayı steam üzerinden oyunu almak fakat pahalı geliyor.
    İkinci olarak retail cd-key alıp torrent ve benzeri şekillerle indirdiğin oyunu bu key ile kurmak da oldukça kolay. Kurulumdan sonra gerekli güncellemeleri de yükleyip oyun içinde aynı internet kafe de oyuna girdiğin gibi oyuna giriş yapabilirsin.
  • oyunu kur 1.3 yamasını indir xfire indir serverstan cod2yi ac gir bi türk serverina kebap abi orjinal alcağın parayı mw3e sakla bence
  • ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.. Ben oyunu kurdum , xfire kurdum fakat kafedeki gibi oyuna giremiyorum. Awaiting connection diye bekliyoruz ve girmiyor veya bazen CD Key hatası veriyor nasıl cözebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetKOCAN

    ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.. Ben oyunu kurdum , xfire kurdum fakat kafedeki gibi oyuna giremiyorum. Awaiting connection diye bekliyoruz ve girmiyor veya bazen CD Key hatası veriyor nasıl cözebilirim ?

    cdkeyi netten bulup yazma bi cdkey generator indir öyle yap ayrıca serverlarda sağdaki pencerede filtrelerde limit servers to diye bişi yap onu my country yaparsan sadece türk serverları çıkar hem düşük ping hem türk oyuncular genelde awaiting connectionda sürekli sayı artıyo mu yoksa başka bi uyarı geliyo mu ?
  • steam den satın aldıktan sonra, ekstra program gerekiyor mu ? (hamachi, gameranger gibi ya da anti-cheat vs)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkjb

    steam den satın aldıktan sonra, ekstra program gerekiyor mu ? (hamachi, gameranger gibi ya da anti-cheat vs)

    Kendiniz ekstra bir program yüklemenize gerek yok. Steam gereken yazılımları yüklüyor otomatik olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.