Şimdi Ara

Çalıştıkça Netlerin Düşme Sorunu(Mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sorun bir tek bende mi var bilmiyorum.1-2 ay öncesine göre netlerimde düşüşler yaşıyorum.Yaklaşık 2 ay önce TYT yi bitirdim(Her konudan az çok bilgim var) Ondan sonra haftada 4 gün AYT 2 gün TYT çalışmaya başladım.Yaklaşık iki ay önce 95-110 arasında giden netlerim bu aylarda 90--105 arasında gidip gelmeye başladı.Hayır ders çalışmasam içime dert olmayacak ama çalıştığım halde düşüyorum.Moral kalmadı 2-3 denemedir.Sizde de oluyor mu böyle?
    Birde ilk 15k hedefliyorum ama puango dan sıralamamı hesaplayınca 30k gösteriyor bu sefer iyice kafayı yiyorum.Bu arada AYT netlerim +65 civarı geliyor şimdilik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dalga mı geçiyorsun güzel kardeşim hayır sırf hava atmak için mi açıyorsunuz şu konuları.Deli oluyorum böylelerine


    Beyler öldüm bittim boku yedim hapı yuttum netlerim çok düştü yerlerdeyim.

    not:80 soruda 65 netim var ama şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 6 Mart 2018; 14:6:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet tek sen de var bu sorun şimdilik 65 olan ayt netlerin sınavda 40 olur dert etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun seneye halledersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denemeden kaynaklı olabilir çözemediğiniz sorulara bakın bildiğiniz soru tripleri ise süreyi ayarlayıp tekrar dönmeye çalışın değilse de bir adım daha atmış olursunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim siz yapamıyorsunuz diye yapanlara neden dalga mı geçiyorsun diye konu açıyorsun.Hayır sen benim ne kadar çalıştığımı biliyor musun? Ben verdiğim emeğe göre netlerimi az görüyorum.Bende bilirim sevgili yapmayı ya da sokakta her gün dolaşmayı veya arkadaşlarımla dolaşmayı.Günde 10 saat calismaya az görüyorum bu yaptıklarımı.Hem belki benim ilk 1k ya girme gibi bir isteğim vardır nereden biliyorsun? Ulan size 1k yazıp dalga geçilmiyim diye 15k yazdım yine azar işittim.Sen 80 k lık 50k lık sıralama yapiyon diye milleti de kendin gibi mi görüyorsun anlamadım ki.Sen sinir krizi geçirmeye devam et 3 ay sonra görüşürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egenindiscisi kullanıcısına yanıt
    Benimde bu sıralar öyle arkadaşım. Nedenini tam çözemedim ama cidden canımı sıkan bir durum. İkinci oturum yüklenip genel deneme cozmedim. Ve kafamda biraz doldu artık. Siralamami değiştirdiğimde (turk-mat-fen-sos) gibi iyice yerin dibini gördüm 85 netim çıktı ve siralamami değiştirince puanım en az 40 puan düştü. Deneme cozmeyip sogumak ve süreyi ayarlayamamak da bir etken.seni çok iyi anlıyorum sınıfımda bir kişi daha var.onunla ikimiz sürekli bir düşüş içerisindeyiz. Ben birkaç hatamı farkettim. Onları duzeltmeme rağmen hala duzelmezse netlerim ne yapacağım bilmiyorum. Ama arkadaşımın gözle görülür bir hatası yok yani en azından ona göre öyle. Bugün de onunla konuştuk bu konuyu. Eğer bir yerde hata varsa süre , deneme ve pratik eksikliği (özellikle düzenli değilse) , uygun sıralama gibi bir an önce düzelt. Ben sosyal çalışmadım onunla ilgili bir sorum olacak birazdan konu açacağım. Onun haricinde pek konu sıkıntım yok ama netim bu halde. Bu da tyt nin bir kez daha bilgi sınavı olmadığını gösteriyor. Ve bence o anki ruh halininde önemli bir payı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yoruldugun icin olabilir denemeleri sabah yapmayi dene sabah yapmiyorsan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Kafa doluluğundan gibi geliyor bana da ama yapan nasıl yapıyor gece gündüz çalışan ve emeğinin karşılığını alan var. Onları beyni nasıl yorulmuyor hocam ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığıñ her yañlış eksik olduğun konuları tespit étmen için bir fırsattır. Bu fırsattan da ancak sorunu (konu eksiği, bilgiyi/formülü bilmeme, hatalı okuma, soruyu añlayamama...) tespit édip çözümü (konu çalışmak/tekrar étmek, farklı çözüm yöñtemlerini öğrenmek, dikkatli olmak....) uygularsan faydalanabilirsiñ.



    Çalıştıkça puanıñ azalması konusunda yalñız déğilsiñ. Çalışmadan 20'de 15 yapıyorsam ilk çalışmamdan soña 20'de 11-12'ye düşüyor ama çalışmaya devam édince 18-19'a çıkıyor. (Genelde sözel derslerde ve biyolojide böyle oluyor) tabi çözdüğüñ denemeniñ zorluk seviyesi de etkiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH ye hoşgeldiniz daha ne kadar görürüz böyle konuları daha 75 e ulaşıp ayt Dr kötü mü diyen artistler çıkacak :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.