Şimdi Ara

Çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben lise son öğrencisiyim ve çalışamıyorum.

    o kadar fazla boş vaktim var ki. hiçbirini değerlendirmeden boş boş yaşıyorum ders çalışmayı hayat memat meselesi haline getiremiyorum. hiçbir derse yeteri kadar baktığımı ve bildiğimi sanmıyorum ve son 2 haftadır 1 saat bile çalışmadım. çalışmak için televizyonu bilgisayarı telefonu kaldırdım evde artık annem bile can sıkıntısından yalnızca kitap okumaya başladı ben hala evde boş yapıyorum çok boş bir insanım.


    bakın yarın fizik ve tarih sınavım olacak tarihi herşeyi bildiğimi düşündüğümden çalışmyorum fiziğe de hiçbirşey bilmediğimi sandığım halde 97 aldığım için canımı sıkmıyorum ama şimdi hiç bilmediğim dalgalar konusundan da soru çıkıcak ve ben de böyle hıyar gibi kalıcam ortada ve 94 genel ortalamam al sana 87.
    sınıfta çok az kişi biraz çalışıyor ve hiç çalışmayanları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor ama tabii ki bunu onlara yansıtmıyorum ama işin ilginci hiç derse çalışmayanlardan biri de benim sınıfta ve çalışamadıkca daha da sinir oluyorum kendime ve artık çalışmak istemediğimi hissetmeye başladığımı anladım.
    birşeyler düzgün ve düzenli olduktan sonra çalışacağıma inanıyorum ve evde teknolojik aletlerin çoğunu kullanmıyorum artık ama buna rağmen her şey müsmükemmel olmasına rağmen çalışmıyorum ve bu da çok sinir bozucu bişey
    ne yapabilirim????







  • Arkadaş o kadar yazdım didindim durdum acaba millet bu mesajı okuduktan sonra bu çocuk mal *** mı diyor anlamadım ki
    mal olmadığımı reddetmiyorum tabiiki ama bi öneride bulunsanız fena olmazdı hani
  • Mezuna kalınca çalışırsın boşver.
  • 2 hafta önce ben de aynı başlıkta konu açmıştım ama ondan sonra kendimi biraz zorlamaya başladım ,çalışmama engel olacak şeyleri kaldırdım kendime haftalık hangi konuları bitireceğime dair planlar yapmaya başladım. Son günlerde biraz daha rayına oturmaya başladı sen de bunları bir düşün, değerlendir, kendine biraz zaman tanı hemen pes etme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 9 Ocak 2019; 23:19:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.