Şimdi Ara

Çalınan hesap ticketine cevap gelmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda görüyorum çalınan hesapları arkadaşlar 2-3 günde geri alıyor. Ben steam supporta hem türkçe hem ingilizce ticket attım aynı başlık altında tüm gereken bilgileri tamamladım yetmedi valvenin contact listinden Gabe Newell ' a aynı ticketi mail olarak gönderdim. 9 Şubat 18.49 dan beri bekliyorum yanlış yaptığım bir nokta mı var acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Özellikle başına gelmiş yaşamış arkadaşlar.



  • Eğer accountun sana ait olduğunu ispat edecek bilgileri göndermişsien, (kullandığın kredi kartının son 4 hanesi, paypal transection ID ya da kullandığın CDkey ile) geri döneceklerdir, bazen yoğunluk olduğundan geri dönmeleri 3 haftaya kadar uzayabiliyor. Ve eğer ticket göndermişsen, kesinlikle geri dönüş alacaksın, süresi ise onların yoğunluğuna bağlı.
    Bunun haricinde bir şey yapman gerekmez ve hiç bir de işe yaramaz. daha 8gün olmuş, yani 6 iş günü. Bu kadar sürede cevap alabilmek için çok şanslı olman gerekir. 2-3 günde geri alana, hatta steamden cevap alanı uzun süredir görmüyorum ben. (tekrar mesaj eklersen bu sıranı değiştiriyor diye biliyorum, o yüzden tek mesajda maksimum bilgiyi vermeye bak, acele etme)

    İyi şanslar.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, son kullandığım kredi kartının son 4 hanesini, en son kullanılan Cüzdan Kodlarını, satın alınan oyunların faturalarını ve hediye gelen oyunların faturalarını gönderdim. Kendi hesabımın dışında hesaplarda dolaşınca insanın canı sıkılıyor ve normal olarak bir an önce halledilmesini istiyor. Umarım bu bilgiler yeterlidir,tekrar yardımların için teşekkürler.
  • Ortalama bir süre bilen arkadaş var mı? Başına bu tarz bir şey gelen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.