Şimdi Ara

caliburn-l2. C5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • server 50 x olarak test asamasini bitirdi suan 30 x olarak basladi.Bugun GM arkadasin bana anlattigina gore yeni bir server olabilir fakat maddi sorunlari olmayan bir server kapanacak diye korkunuz olmasin.bu arada GM lerin biri turk arkadasimiz gerci bize kalkip item verecek deil ama en azindan hakkımızı korur ve bizi ezdirmez.sayet oynamak isterseniz serverin tam ozeliklerini kopyaladim.


    http://www.caliburn-l2.com

    Rates Caliburn:

    * - Experience: 30x
    * - Skill Points: 37x
    * - Adena: 41x*
    * *actual adena rates are 1x, the prices are 41x cheaper
    * - Droprate: 25x
    * - Spoilrate: 15x

    Features:

    * - Runs on L2OFF(not L2j)
    * - All Full C4 Features
    * - Chronicle 5 Modded
    * - Clan Functions
    * - Rebirth(Guide to come)
    * - GMShop and Unique Items
    * - C5 Areas and Towns
    * - Summoners pets
    * - Benom(beta)
    * - Rebirth(Guide to come)

    Forthcoming Features:

    * - True Zariche
    * - PvP Based Capture The Flag Events
    * - C6 Primavera Isle
    * - Frintezza and his Demon


    Hardware Specs:

    * - 2.8ghz Dual Xeon Processor
    * - 6 GB ram
    * - 2x150 GB SCSCI-15k RPM disks



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiardo -- 23 Haziran 2007; 10:48:06 >







  • c5 offical demeyin suna xD c5 in off dosyalarinin tamami yok :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LoRdTeKNo

    c5 offical demeyin suna xD c5 in off dosyalarinin tamami yok :S

    haklıs olabilirsin

    hadi belki gerçekten becerdilerse
    o zaman bizim oynadıgımız c4 off serverlerde c5 e gececektirler yakında
    degilsede c4 oynamıya devam
  • bence en iyi si c4 :) C4 off serverin uzerinde bir cok ayarlama yaparak interludeden bile daha iyi yapanibilirsin xD (tabiki burda c5 vede interludenin off dosyalarinin piyasada olmadigi goz onundedir )
  • server hakkında yazan bilgilere bakrsan not l2j yazıldıgını gorursun bunu yazan ben degilim ben bu islerden anlamam server kurmak hakkinda bilgim yok. madem o kadar bilginiz var girin oyuna bakin offical mi deilmi bize de soylersiniz. bunlari bana deil oyuna girin GM lere yazin.burda atip tutmayin belki adam yapti.unutmayin el elden ustundur.
  • Zaten official diil diyen olmadı ki direk c5 off dosyaları kullanılmamış diyen oldu ki şu an itibari ile kullanılamazda adam yapmış diyede bişey olamaz çünkü yapılamaz ÇALINIR ;)
  • MORFEUS diger arkadaslar konuyla alakali bilgiler yazdi sonucta konuyu dagitacak birseymi var.biz tartisiyoruz sonucta bilgi paylasimi oluyor,bilen bilmeyene anlatiyor.sana sunu soyleyim forumda yuzbasi olunca gercek hayatta yuzbasi olunmuyor ve ayrica tanimadigin kisiler hakkinda KARDES gibi sacma kelimeler yazma biraz seviyeli ol.


    eray.gns arkadasima daha aciklayici bilgi verdigi icin tsk ederim.
  • arkadasim ben seviyeli ol derken aga ve kardes gibi kelime yazmana gerek yok.sadece ARKADASIM demek yeterli seviye budur. burda sadece bir server tanıtttim o kadar isteyen oynar istemeyen oynamaz.konu bu kadar basit yorumlarinizi bu sekilde yaparsaniz daha iyi olur.gelmek isteyene yardimci olmaya calisirim tabi elimden geldigi kadar.
  • ben girmeyi dusunuorum oynayanlar var mi?
  • suan 2 turk oynuyoruz benim nickler cixbuffer 10line de dancer olcak sonrada emp kasacam.ama bu serverda hersey spoile ve artisana bagli cunku sadece D grade kiyafet ve weaponlar satiliyo ondan sonrasi B grade kadar cristal ile oluyor.gelmek istersen ben genelde oyundayim.elimden geldigince yardimci olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiardo -- 24 Haziran 2007; 2:14:35 >
  • beni de aranıza alır mısınız ben de bu serverda oynamak istiyorum nick darkkms
  • bi karakter yaptim 20 lvl su an acliktan kıvranıyom yaw:) d grade silah alamadım
  • Arkadaslar öncelikle hala c5 off server olmaz diyenlere bi cvb ım olucak girin ve deneyin server bir cok yönden cogu serverdan kaliteli bunu sizde fark ediceksiniz bazi off server dosyalarında eksiklik var bunun test asamasında halledilmesi bekleniodu fakat playerlarin yogun baskısı üzerine test sürecinden cıkıp küçük eksikliklerin zmn icerisinde giderilmesine karar verildi. su ana kadar bircok server da oynadım L2 ye 3 senemi verdim l2off yada l2j olsun, bi kacindada yetkili olarak bulundum. ve simdiye kadar asla hic bir zaman bulundugum serverin reklamını yapmadim sebebi ise serverin geleceginden emin olmamamdı ama simdi ise durum cok daha farklı.ayrıca serverin hic bir sekilde maddi sorunu yoktur olmayacaktir uzun süreli server olmayı garanti ediyorlar.
    server ile herhangi bi sorunuz olursa bu baslık altından yanıtlaya bilirim. oyunla ile ilgili bi sorununuz olursa oyunda ben size ulasirim..
    Tşkler.
  • Evet bende suan senin gibi paradan yana dertliyim. para kasmak cok zor lvl kasmak kolay ama setler ve silahlari almak zor yoksa gersi kolay.ben bugun oyundayim dun cok lag vardi girmedim.bugun girersen darkms yardimci olrum arkadasim.



    SEASA arkadasim serverdaki dans 8 dk tabi haliyle song da aynidir.bence dans ve song dk uzatilmali komik bir durum ben hicibir serverda gormedim boyle birsey en azindan 19 dk olsa iyi suan icin tabi bu benim dusuncem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiardo -- 26 Haziran 2007; 10:55:57 >
  • tatilden yeni döndügüm icin fazla ilgilenemedim. siz aklınıza takılanlarin bana iletirseniz düzeltmek icin elimden geleni yapicam. buff time larla ilgili baya bi kisinin rahatsızlıgı. bunu DEV team e ileticem. yanlız server da esas alınan uzun süreli yatırımdır.
  • oyunda iki tane polonyalı buldum onlarla geziyom bi de ben msn adresimi vereyim sana ordan konusalım forumdan zor oluyo bi clan olayı falan yaparız
  • adresi yazmayı unutmusum mustafa_seniceli@hotmail.com
  • tm dir ben seni ekledim oyundan msnden konusuruz mana problemi oldugu icin ben elven elder kasacam size mana basarim hemde bishopluk yaparim.yarin sabah elven elderi kasmaya basliyacam. bu arada dancer de 52 lvl oldu mage danslarimiz hazir tek emp kasmak kaldi onu halledecem ins.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.